Време ни е за промяна №71

• 13 815
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Ето какво пише, но то касае само процедурите ин витро според мен:

"
ГОРЕЩА НОВИНА!

Уважаеми пациенти,

Ето и най-чаканата НОВИНА!

От днес, 19 февруари, в МБАЛ „НАДЕЖДА” стартират ин витро процедурите, финансирани със средства от НЗОК!

Всички пациенти с получени Заповеди от Фонда за асистирана репродукция, с платени здравни осигуровки (засега и при двамата партньори) и с подходящи медицински показатели, ще могат да стартират стимулации след консултация с лекуващия лекар.

Въпреки, че Болница „Надежда” все още е в процес на подписване на договор с НЗОК, екипът ни се позовава на решението на Касата (виж: http://www.nhif.bg/web/guest/news?p_p_id=newsdisplay_WAR_newspor … eb%2Fguest%2Fnews)
 ,че институцията има готовност да сключва договори с изпълнителите на тези процедури и съответно да им заплати за извършените дейности и необходимите за тях медикаменти. НЗОК вече приема заявления за сключване на договори за работа през 2013 г. и се очаква до края на месеца този процес да приключи. Предвидена е и възможността за сключване на допълнителни споразумения, обхващащи периода на работа преди сключването на договор. По този начин ще бъде заплатено на клиники, които вече са започнали процедури.”

Пожелаваме на всички наши пациенти да запазят надеждата, спокойствието на духа си и да се заредят със сила и търпение, за да се подготвят за пътя на родителството! Ние сме с вас, приятели! Вярваме, че 2013 е годината на общите ни сбъднати мечти! Заедно ще успеем!"

# 121
  • София
загледах се последния път, имат и 2 касови апарата, на единия пише МЦ, на другия МБАЛ.
та явно има разлика за ЗК. щели били да обявят по-ниска цена за раждането, ако проработят със ЗК.
аз идея си нямам колко плаща ЗК всъщност, ама едва ли е крупна сума  ooooh!

# 122
  • София
Макси, ще стискам палци да е по-скоро ЗЕТ-а и да е успешен. Радвай се, че само са те разпознали, а не са те снимали по ТВ, че оня ден беше пълно с камери- снимаха нещо зад паравани, ама на реклами ми приличаше newsm78
Мерси, за новините за Сигмето и Желязка Peace

Слънчо, забравих да ти кажа, че и аз онзи ден сънувах Вожда, явно е време да почна да ходя при него по-често newsm78 newsm78 newsm78
Бамби, като подпишат със ЗК по евтино ли ще е newsm78 аааа, ти си отговорила вече....ми Дебелан да зачака още 10-тина дни тогава Laughing

# 123
Кифли здравейте
Много благодаря за цялата подкрепа която ми давахте през тия седем месеца  Hug
беше страшно, много даже, и още ме е много страх, но такива щастие няма. Пожелавам го на всяка една от вас

# 124
  • София
сменяй лентата веднага  Mr. Green

как е "кака", видя ли я вече?  Mr. Green

# 125
  • София
Сигме Hug бързо възстановяване на теб и бързо наддаване на Желязка- новото й име Лия е страхотно Hug Hug

# 126
  • Sofia
Бамби, да има разлика. МБАЛ сключва договор за болнична помощ, а МЦ - за извънболнична. Няма как да се с един договор, тъй като оказват различна по вид медицинска помощ

Ванче, ти кога си пак в клиниката? Да не си и ти за събота и да вземем да се засечем този път

Сигмееееее  Hug Hug Hug Hug Много целувки на теб и Лия. Много се радваме за вас двечките, да я нагушкаш и от нас и бързо да се възстановяваш

# 127
  • София
Макси, не, няма да ходя скоро, малко почивка, че взе да ми идва нанагорно Mr. Green

# 128
Ееееееее Сигмееее ,привет  Hug!
Радвам се да те видя в настроение  Grinning.

Иначе на вън е ужасно-кал,снежец,студ,отврат.
Имам чувството че специалистите от фонда няма да ми звъннат и днес,егати и късмета.

Бамби,ако е по касата колко е раждането?
Аз кво съм се запритеснила все едно бременна вече  Mr. Green

# 129
Сигме Hug Hug Hug Hug Бързо възстановяване и Лия да наддава бързо, за да може по-скоро да се гушкате и да сте заедно с тати в къщи Hug Hug

аде, пак ревнах аз......

# 130
  • софия
Сигме,  Hug Hug Hug да се оправяш бързо! И Лия също  Heart Eyes

Максче, а дано да е сега, нали нямаш търпение  Hug Hug

# 131
Сигмеее  Hug Hug Hug Hug много се радвам за теб и малката кукла  Hug
Бързо да се възстановиш и награбвай ги тия да те пуснат поне да я видиш.

Бамби, в линка за болницата който ми беше дала, нани каза че това ще е цената и като сключат договор с касата. Учуди ме това, че е една и съща за нормално и за секцио.

# 132
  • София

Бамби, в линка за болницата който ми беше дала, нани каза че това ще е цената и като сключат договор с касата. Учуди ме това, че е една и съща за нормално и за секцио.
в същата тема същата вече написа, че все пак ще е по-ниска цената щом се разберат със ЗК.
хубавото е че и за близнаци е същата сума  Mr. Green
на други места по частните болници е почти двойна.

# 133
  • София
Макси, коя е админ. директорка- сещам се за една слаба около 45 год, дето днес се караше на някоя от служителките да не казвала клиника, а болница Shocked

# 134
  • СОФИЯ
Сигмичке  Hug Hug Hug Hug милата  Hug
Дръж се  Hug Целувки и за двете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт