Време ни е за промяна №71

• 13 864
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
ууууууу, много гадно вънка бе. ходих до магазина...... отврат

# 106
Ха здравейте  bouquet
Нямате изчитане newsm78.
За игрите си е чист късмет,аз не печеля щот нямам Joy,но ММ ...леле,къде е пуснал все с подарък се сдобива Peace

В клиниката да не раздават нещо без пари,че толкоз честичко ходите newsm78?

# 107
не душко, не НИ дават, ние даваме  Joy Joy Joy Joy

# 108
  • София
Айде и аз да ви информирам за Сигмето и Лийчето.

Ходих да я видя по обяд. Вече са я прерместили от реанимация в стая на 7 ет. Едвам ходи от болка и е с главоболие, но това е нормално след раждане. Според мен изглежда добре.
Лия била в доста добро състояние, дишала сама и била само на кислородна палатка. Видяхме се за около 5-10 мин., че аз бях с моето дребно чудо, което също е сътворено благодарение на надежденския екип.

На всички вас пожелавам много, много здрави и пухкави бебчета!  Hug Hug Hug
Лек ден, момичета!

# 109
Браво на Лия, баш Желязка си е тя Heart Eyes Сигметето дано бързо да се възстановява Praynig

# 110
  • София
Дандиела, много благодарим за информацията  Hug  bouquet

# 111
Дандиела, благодарим ти  bouquet

# 112
  • София
Няма защо!

Аааа да не забравя: Сигма каза, че не е виждала все още малката, само крачетата й били показали, но й казали, че прилича на нея.  Laughing  Дано не само на външен вид да прилича, а и да е упорита и борбена като нея!   bouquet

# 113
  • София
те пък за толкова време защо не са я пуснали при нея  newsm78
явно ходи, би трябвало да я заведат да я види.

# 114
  • Sofia
Завърнах се преди малко, имам да доработвам, че макар и закъсняла откарах пак час и половина в клиникта.

С вожда пак ще виждам в събота. Лигавицата ми е 9М на 14 ден. Изписа ми Климара за 4 дена. До сега не съм си слагала лепенки, само естрофем съм пила. На въпроса дали още тоя месец ще правя ЗЕТ док ми каза, че ще прецени в събота. Щото аз иначе не виждам логика да си слагам две лепенки за четири дни, ама той си знае. Иначе ще връщаме 2, когато и да е това.

Забравих да кажа, че засякох проверка от Касата и естествено контрольорите ме познаха, нали съм работила там. Развеждаше ги административния секретар на болницата, която също е работила в НЗОК и то в Пресцентъра, след като аз се махнах, ама се познаваме. И предизвиках бурни вълнения  Laughing Почнаха коментари от сорта: "Това е наше момиче, най-много за него да се стараете".  ooooh! Опитах се да им обясня, че се стараят достатъчно и съм пациентка от 4-5 години, че ми стана неудобно.

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 17:47 от max17

# 115
  • София
ей, Макси, на мен също на ЗЕТ ми мирише...а дано късмет до термин...

# 116
  • Пловдив
макс телекома пак се излагат и няма нет, добре, че съм подсигурена с един слабичък  Close
Максче, и на мен на трансфер ми мирише Laughing
Много се радвам за борбената душичка на Сигма Grinning
Бамба, ти с шоколади, а аз с държавната лотария  се зарибих, никога не съм се подвеждала по такива глупости, ама ей на - никога не е късно да оглупееш. Що билети съм купила, чак на един не бях видяла, че печеля 4 лева, а колко телевизорчета съм регистрирала и йок, та йок, никой не ме вика за играта. И там намирисва на измама работата  Mr. Green
Ванче, не се оплаквай, ти поне градско го четеш романа, туй нищо не е, аз затова не се вързах на тез перспективи  Laughing Wink

# 117
  • София
тия от ЗК да вземат да се поразбързат, че дебелан няма да ги чака, такова усещане имам тия дни  Mr. Green

# 118
  • София
тия от ЗК да вземат да се поразбързат, че дебелан няма да ги чака, такова усещане имам тия дни  Mr. Green
Днес някой постна, че Надежда са подписали със ЗК.

# 119
  • София
само заради фонда  Confused
май са отделно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт