Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 231
  • 762
  •   1
Отговори
# 750
Епатант Шанел е велика сянка, а интерпретацията на Жаки е..... абе не спах докато не я купих, като видях онази снимка. За мен тя е най- красивия грим на Жаки евър! Heart Eyes Hug

# 751
  • Отвъд алеята зад шкафа
 Joy Е съвсем нямам търпение да го видя! Аз много си падам по подобни цветове.

# 752
  • Пловдив
Покажете го моля ви! Praynig Hug

# 753
Нова тема?
Не че старата съм изчела, обаче сега разглеждам грима на malvinka88, който я виждал на живо я кажете толкова ли е красива?, не мога да откъсна очи от нея и въобще не ми дреме че не е нюд и че е слъскави сенки на които не съм фен.

# 754
  • Отвъд алеята зад шкафа
Малвина на живо е много по-красива, много фина и нежна.

# 755
По-красива е, защото е по-нежна. Снимките винаги огрубяват чертите. Дъщеря и обаче е по-красива от нея!
Нова тема тема ще има като я пусне скъпата Мис Нели. Heart Eyes  bouquet

# 756
това е много подобно на гримът ми от срещата, но вместо бялото злато има ванилията на Инглот. И разбира се на живо не нося такава очна линия (само половин) и лещи. Но като грим това е идеята. И се прави по абсолютно същият начин.

само Epatant
само Epatant

Тук Еpatant е смесен с Patina на MAC

# 757
  • София
Потвърждавам за Малвинка. На живо е много по-красива. Веси също е много по-хубава на живо  Peace
Останалите сме си сякаш същите  Thinking

Скрит текст:
Измъкнах бабешките снимки. След малко ще ги нащракам и ще кача някоя по-интересна. Гримът е много дискретен, почти незабележим, но пак всички дами изглеждат блестящо. А знам със сигурност, че пра-леля се е гримирала защото имам една нейна пудриера с невероятна изработка. Ще снимам и нея, ако ви е интересно  Heart Eyes

# 758
Жаки, това последнотоооооо  newsm76 И първите, де, ама това последното ще го сънувам, заклевам се  Crazy
Скрит текст:
Аз искам да видя пудриерата хихи, снимки ми се гледат днеска нещо.

# 759
Тези сребърните в бурканчето ли? Той самият грим не е нищо особено, просто намазаният цвят на клепача. Сега ще го потърся

Да, точно. Чудя се между илюзоар и епатан, гледам снимки, но не мога да преценя.
Аз имам Abstraction и Ebloui, но според мен тези сенки са доста трудни за снимане  Rolling Eyes
a.l.e.n.a също има ако не се лъжа Abstraction и го е показвала на снимка, но според мен няма нищо общо с действителността. От снимките въобще не се вижда колко красиви са тези сенки и е най-добре да се разгледат на място.  Peace

# 760
  • Отвъд алеята зад шкафа
Жаки, прекрасно, наистина прекрасно. Много благодаря за снимките. Аз обаче като гледам ще взема illusoir - http://www.lisaeldridge.com/video/20082/chic-simple-5-minute-make-up/?tag=20089 Много светли идват за мен epatant. Гледах ги на живо, но на проба на ръка ми се сториха непигментирани и за известно време ги бях забравила. Обаче върху лице стоят много добре.

Адри, аз се надявам на живо също да изглеждам по-добре от на снимки  hahaha Ти на живо също си много по-красива, нежна.

# 761
  • в 1001-та нощ

аз не те познах даже  Blush толкова си свежа, а Адри винаги на живо ми е много по-мила и нежна, на снимки изглежда по-строга и  Rolling Eyes различна  Blush

Тези сребърните в бурканчето ли? Той самият грим не е нищо особено, просто намазаният цвят на клепача. Сега ще го потърся

Да, точно. Чудя се между илюзоар и епатан, гледам снимки, но не мога да преценя.
Аз имам Abstraction и Ebloui, но според мен тези сенки са доста трудни за снимане  Rolling Eyes
a.l.e.n.a също има ако не се лъжа Abstraction и го е показвала на снимка, но според мен няма нищо общо с действителността. От снимките въобще не се вижда колко красиви са тези сенки и е най-добре да се разгледат на място.  Peace

точно така  Peace абсолютно неснимаеми са, поне Abstraction  Blush

напомняш ми утре да го нося, макар, че мислих да ползвам нейкид бейсикс  Blush или нейкид (1)  Heart Eyes още са ми недокосвани  Blush

# 762

Моля заповядайте вНОВАТА ТЕМА.

Настоящото предизвикателство е Годината на Змията - срок до 28 вкл.

Общи условия

Активация на акаунт