Негримираната жена

• 60 740
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Негримираната жена е като умита чиния! Mr. Green

И аз така мисля. Особено такива като мен- бели и светли, с руси мигли и вежди  Simple Smile И най-съвършените черти имат нужда от леко подсилване на цветовете при нашия цветови тип  Wink
Иначе, мургавите дами май по-могат да си позволят да ходят натюр.

Не сме много добре и мургавите. Аз през зимата така прежълтявам, сенките под очите ми личат повече - абе ужас.
Лятото, ако съм се опекла и наспала съм супер и без грим.

За фризьора - аз пък виждам много поддържани работещи дами напоследък.
Даже аз почнах да се правя сама по-често. Колко му е - малко сешоар, малко преса и готово.

# 46
всекидневно се сблъсквам с жени намазани сякаш от зидар и то с няколко тона разминаващ се с необходимото продукт.
    Толкова нечистоплътно ми е това  newsm11, че нямам думи.

Да, много е отблъскващо, особено ако е избран цвят, по-тъмен от естествения тен.

# 47
...боядисват се през куп за грош вкъщи (за сметка на това - масово), оформяне никакво и пр. Давам си сметка, че това е отчасти заради безпаричие, но не е единствената причина. В крем за лице, дрешки, цветна козметика ще инвестира, но във фризьор - не. ....

Аз бях от тези жени до преди 4-5 години. "какво сега ще ме боядисва фризьор, нали мога и сама, какво толкова бла бла бла". Е, била съм в грешка, признавам.
Това, което правех аз с две бои по 5лв  от хипермаркета беше наслагване на цветове, измъчване докато се боядисам, бързо отмиване, падане на боята неравномерно, цапаница и ефект по шестобалната система 2.
Добре, че ме препоръчаха страхотна фризьорка. Сега ме боядисва през около 30-40 дни. Боята е професионална, ръката, която я поставя е професионална, цветът е винаги страхотен и лъскав и всяка стотинка ми се изплаща.

Научих си урока!

Относно грима - обичам да се гримирам. През деня е нещо семпло, но си признавам, че най-любимото ми гримиране е преди дискотека. Тогава ръката ми на творец се отпуска.  Mr. Green
Единствено фон дьо тен не ползвам. Не мога да открия подходящ за мен. Всичките ми идват прекалено мазни.   Sad

# 48
На 41 съм, не пуша и не употребявам алкохол, взимам си здравословната доза сън, и се храня относително здравословно. Кожата ми е прекрасна. Също така прекрасно намирам съчетанието тен / структура на кожата / цвят на очите / цвят на косата / гъстота на миглите. Не ползвам абсолютно никакъв грим повече от десет години, у дома няма декоративна козметика.
И не, не съм красавица, най-обикновена съм, имам си и несъвършенства. Но мога да си ги позволя. И физически, и психически.

Сега, ако изглеждак като Гуинет Полтроу (за нея първо се сетих като ужасяващ контраст с/без грим) или друг русоляв и луничав персонаж, сигурно щях и аз да имам реставраторски пакет.

А за умението на повечето жени да се гримират, просто не искам да говоря. Положението е трагично. И на улицата, и във виртуала. Понякога като ми е скучно влизам в "Красива мама" да се посмея на какви недоразумения се въздиша и ръкопляска Crazy

За мен един грим е перфектен тогава, когато стои, все едно го няма. Коригира, подсилва, но не се натрапва. Малко хора го умеят обаче.

Да не говорим, че колкото  да е ужасна една пъпка, то трижди по-неприятна е гледката "пъпка с няколко слоя коректор"  Sick

# 49
Аз така, без снимков материал, не мога да преценя на коя теорията и практиката най-красиво ориентирана.

# 50
Понякога като ми е скучно влизам в "Красива мама" да се посмея на какви недоразумения се въздиша и ръкопляска Crazy

Едни като матрьошки има верно...  Crazy И сипят снимка след снимка... Наистина се окипазяват зорлем.

# 51
Аз не смятам една жена за неподдържана, ако не използва грим. Освен това, има жени, които са много по - красиви, когато са без грим Wink
Аз лично използвам само гланц за устни и спирала, когато излизам Wink Иначе фондьотен, сенки и прочие, слагам само ако има някакъв по- специален повод Wink

Цитат
За мен един грим е перфектен тогава, когато стои, все едно го няма. Коригира, подсилва, но не се натрапва.
И аз съм на същото мнение  Simple Smile Не ми харесва да гледам жени, които са си сложили толкова много фондьотен, че чак им се променя цветът на кожата и става с няколко тона по- тъмен от обичайното Confused Харесват ми жени, които знаят как да слагат фондьотена си така, че хем да прикрива недостатъците, хем да не личи, че го има Wink

# 52
А за умението на повечето жени да се гримират, просто не искам да говоря. Положението е трагично. И на улицата, и във виртуала. Понякога като ми е скучно влизам в "Красива мама" да се посмея на какви недоразумения се въздиша и ръкопляска Crazy 

За мен един грим е перфектен тогава, когато стои, все едно го няма. Коригира, подсилва, но не се натрапва. Малко хора го умеят обаче.
Като гледам в бг-дама какъв ежедневен паунов грим се предлага, падам от коня! Не отричам, че е красиво, да, но всичко, различно от черен/кафяв молив и бежово-телесни сенки за мен е вечерен грим, а някои снимки са направо за солист в кабаре, облечен в женски дрехи Mr. Green. С това за перфектния грим съм напълно съгласна.

# 53
За мен в поддръжка влизат много неща, не само гримът - той даже е последен.
Нокти, кожа, лакти, стъпала, тегло, дрехи, аксесоари, ЗЪБИ! Защо, по дяволите, хората не си правят зъбите?

# 54
Защо, по дяволите, хората не си правят зъбите?
Криворазбрана икономичност пак.  Tired Но там опираме вече и до здраве. Аз си ги правя.  Hug

# 55
Освен че не могат да се гримират, не могат и веждите си да оформят и не е рядкост да те гледат очи, над които има по една тънка чертичка, подстригана с ножичка, но подсилена с молив!

# 56
Криворазбрана икономичност пак.  Tired Но там опираме вече и до здраве. Аз си ги правя.  Hug

За мен си е чиста мърлявщина - тази прекрасна думичка  Grinning
Иначе три пръста червило и нацупени устнички, криещи няколко кариеса и пулпита още в ранна възраст  Sick

# 57

Не е от икономичност. Имам позната фрашкана с пари. Има обувки по 700лв (лично аз съм виждала как ги плаща), но зъбите и са ужасно жълти, криви и неподдържани. Дрехи, тяло, фитнес, скъпи парфюми, но зъбите - не. Не е до пари.  newsm78

# 58

За мен си е чиста мърлявщина - тази прекрасна думичка  Grinning
Иначе три пръста червило и нацупени устнички, криещи няколко кариеса и пулпита още в ранна възраст  Sick
И дъх...  Sick Ама... фасадата е важна.  Tired

# 59
Гримирам се, за да подчертая чертите си и да дам повече цвят на лицето си.
Без лек грим през деня не ходя.

п.п. съгласна съм с майката на авторката от първият пост.

Общи условия

Активация на акаунт