На море в Гърция 2013 - IV

• 74 054
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Здравей мислила съм за Керамоти но нищо не съм намирала на подходящи цени, а пък сме 2 семейства и , като цяло обичасм да си имам резервация, не ми се тръгва така да търся, ако бяхме само 2-та с моя мъж няма проблем, отиваме на място и си избираме, но като съм със семейството искам да ми е резервирано предварително, така, че ако можете нещо конкретно да препоръчате ще се радвам. В голяма чуденка съм. Таз година много закъснях , понеже съм и студентка и не се знаеше как ще са ни семестрите и като се разбра вече беше късно за мястото което бяхме избрали за съжаление. Иначе е идеално нещо такова търси осамотено, ен обичаме много тълпи, то и за това вече 4 години все сме по Гърция заради спокойствието Simple Smile Миналата година бяхме тук http://www.feelgreece.com/bg/villa-ekavi много хубаво близо до плажа, но пък доста ветровито, а и не обичаме да повтаряме местата, обичаме всяка година да ходим на различно Simple Smile
Нещо не се оправям с форума още, не съм влизала от миналата година Simple Smile

# 616
  • София
Здравей мислила съм за Керамоти но нищо не съм намирала на подходящи цени, а пък сме 2 семейства и , като цяло обичасм да си имам резервация, не ми се тръгва така да търся, ако бяхме само 2-та с моя мъж няма проблем, отиваме на място и си избираме, но като съм със семейството искам да ми е резервирано предварително, така, че ако можете нещо конкретно да препоръчате ще се радвам. В голяма чуденка съм. Таз година много закъснях , понеже съм и студентка и не се знаеше как ще са ни семестрите и като се разбра вече беше късно за мястото което бяхме избрали за съжаление. Иначе е идеално нещо такова търси осамотено, ен обичаме много тълпи, то и за това вече 4 години все сме по Гърция заради спокойствието Simple Smile Миналата година бяхме тук http://www.feelgreece.com/bg/villa-ekavi много хубаво близо до плажа, но пък доста ветровито, а и не обичаме да повтаряме местата, обичаме всяка година да ходим на различно Simple Smile
Нещо не се оправям с форума още, не съм влизала от миналата година Simple Smile

bonbonnin Ще се опитам с удоволствие да ти помогна. Не знам за кой период ти трябва, но погледни какви са цените в нашият хотел. Аз ще погледна какво е положението наоколо, сега  като отиваме на плаж. Поздрави.

# 617
Благодаря , ше го разгледам  Simple Smile
А иначе от 1 септември ние ходим до към 7 някъде за 6 нощувки Simple Smile

# 618
Bled разгледах много ми хареса хотела а и това което пишеш е точно това което търсим и ние спокойно местенце , само , че не можах да намеря цени Simple Smile Много много ще съм ти благодарна да попиташ как стоят нещата за септемви Simple Smile

# 619
Все още доста хора пишат, че водата е много студена.Ние резервирахме от 10 юни, та взех да се притеснявам, че няма да се стопли кой знае колко за 15 дни.Някой да сподели впечатления за този период?

# 620
Ами аз НЕ съм "морж" и се къпя само ако вътре вън разликата е не повече от 5С
на 28 Април се къпах в морето и водата беше невероятно топла за сезона  Shocked всички това коментирахме че е толкова рано а пък водата топла като през Юли !
Онзи ден пак бях там и пак се къпах водата е все така топла !!

# 621
  • София
Bled разгледах много ми хареса хотела а и това което пишеш е точно това което търсим и ние спокойно местенце , само , че не можах да намеря цени Simple Smile Много много ще съм ти благодарна да попиташ как стоят нещата за септемви Simple Smile

bonbonnin Нашият е напълно резервиран за началото на септември, проверих. Иначе цените се движат в зависимост от заетостта. Затова не резервирам директно чрез собственици, защото си правят каквото си искат. Намираш го там където е излязъл на промоция и готово, после ги е яд, че си хванал ниската цена. Ако бяхме дошли директно в хотела щеше  да е най-малко 45...Не при всички е така, но повечето така процедират в малките хотели. Аз го откривам най-ниско на 30 евро за двама, всеки човек отгоре е по 5 евро.
Виж сега какво направих за теб. Снимах тези хотели, които са на улицата, която е най-близо до морето и външно правят впечатление. Виж снимките, виждат се имената, потърси ги в нета и ако намериш цени добре, ще се ориентираш, може и да избереш. Ако ли не, ще ходя да питам пак, но утре тръгваме за Тасос.
Снимките тук:
http://www.album.bg/bled/albums/201898/
Пак отиваме на плаж, времето е прекрасно.

danny24 Идвам от плажа и пак отиваме, водата тук е наистина студена. Навън вече е към 30 градуса, а водата не повече от 21-22. Не вярвам да се стопли до 10-06..... Най-лошо е за децата, как да ги спреш.....Може би на различни места е различна, зависи от теченията.....

# 622
  • София
Bled, моля те, ако минавате покрай Акрополис, питай дали се предлага по нета.... От миналата година го търся. Намерих мейл, но ми връща мейлите.

# 623
  • На гарата
Bled как стои тази година въпроса с комарите?Има ли много разбрах,че миналата година са пръскали но тази година?

# 624
Започнах и аз вече да мисля за нашето пътуване. Търся местенце за една нощувка на път за Корфу и попаднах на това http://www.hotelmorfi.com/location. Има ли някой, който може да ми каже дали ще трябва да се отклоним много от пътя, защото мъжът ми е на път да вземе Русе - Корфу наведнъж  Mr. Green Опитвам се да го убедя да си запазим една нощувка  Peace и Керкини ми се вижда подходящо. Ако преспим и тръгнем рано сутринта към Игуменица, мисля че ще хванем ферибот следобед.

# 625
  • На гарата
Относно хотелите в Керамоти ако няма места защо не се ориентирате към частните апартаменти на български семейства там?Ние си резервирахме апартамент Карамел за 8 човека тоест две семейства идва по 40 евро на семейство има булсатком и интернет близо са до плажа другите апартаменти са на Чолакови, Белвю и Мезонети Керамоти всички са на българи.Имат страници в нета можеш да ги разгледаш и да си избереш

# 626
Здравейте!След 3 дни тръгваме за Афитос. Ще съм ви благодарна, ако ме насочите как бихме могли да си уплътним 5-тте дни там-прочетох, че имало доста забележителности наоколо, но като знам как гърците обявяват всеки камък за "забележителност", предпочитам да заложа на вашите съвети и препоръки, вие сте страхотни:). Много ми е иска да си наемем велосипеди и да обикаляме наоколо- но дали  и в действителност ги предлагат и дали няма да е много изморително? Въобще , как стои въпроса с това? Благодаря ви!!

# 627
  • София
Относно хотелите в Керамоти ако няма места защо не се ориентирате към частните апартаменти на български семейства там?Ние си резервирахме апартамент Карамел за 8 човека тоест две семейства идва по 40 евро на семейство ...

Апартаментите на мен ми идват скъпо... Не можем да спим с децата в една стая, все пак и аз съм на почивка... всеки си има зона. Т.е. ако е апартамент, трябва да е с две спални и отделна кухня... ние ставаме рано и пием кафе, докато децата спят. Мин година от 24 юни бяхме така в Керамоти, в малко, прилично хотелче, 2 спални, хол, кухня, тераса, за 60 евро със закуска. Която закуска ни харесваше на всички, имаше задължително плодове и зеленчуци, плодови млека за деца, салами, кашкавали, сирена... много пъти топъл хляб. Не е на 1ва линия, на улицата на Белвю е, но ние винаги сме с кола - палатка, чадър, рогозки, кърпи, една голяма надута поничка.... даже багажникът едва ги побира. Няма Булсат, ама ние тв там не гледаме...

# 628
Привет. Отдавна не съм писала, защото мислех, че ще пропуснем ходенето в Гърция, но все пак ще ни се отвори възможност от 8-14 юни. Моля ви препоръчайте ми хотелче на база  ОИ не много далеч, примерно Халкидики и ли Олимпийската ривиера, да е на плажа, който да е пясъчен.  Mr. Green Бременна съм и не ми се пътува с колата твърде дълго. Иначе бяхме решили в Кофру или Лефкада, но се отказах.

# 629
Катрин,
Керкини е добро място за спирка. Все пак имай предвид, че "Морфи" е от "грешната" страна - тоест, от далечната страна на езерото и удължаването на маршрута ви идва 70-80 км. Не че е страшно много, но има възможности и от източната страна на Керкини и тогава е съвсем никаква отбивката.
Русе-Корфу как наведнъж, аз София-Корфу не взимам за един ден Simple Smile ама разни хора - разни предпочитания. Има мнозина, които предпочитат "на скок" да пропътуват 12-14 часа.
Ако мъжът ти предпочита да кара по-голямата част от пътя първия ден, друга възможност за междинна нощувка е след Солун - при Вергина и Верия, там има и какво да се разгледа за няколко часа, и ще ви останат само 2-3 часа път до ферибота.

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 17:44 от Параход

Общи условия

Активация на акаунт