ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 14

• 62 829
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Много ви благодаря! Пожелавам успех на всички!  bouquet

# 376
Здравейте,моля да ме извините за невежеството,но виждам че тук повечето сте подали документи и си чакате реда.Искам да ви попитам тези които са с неизяснен стерилитет какви документи точно са нужни.Аз съм в Надежда и ми се иска каро отида за консултация да си оправя и документите,тъй като не съм от София.Имам 4 процедури,но трите са правени в Селена Пловдив.От там съм си взела епикризите от инсетата,те достатъчни ли са или още нещо ще ми трябва от там.Изобщо не съм наясно точно какви документи се прилагат.Много благодаря за помощта Hug

# 377
В темата на клиника ,,Надежда,,предполагам има телефон за връзка със Силвия Стефанова ,която отговаря за документациите към фонда-звънни и я попитай Peaceче спамим в момента-тук е  друга тема Grinning
Иначе най-общо освен епикризите от извършените инсета се прилагат и допълнителните  бланки -има ги и на страницата на ФАР,копия от лична карта(твоя и на мъжа ти),спермограма.Късмет Hug

# 378
Здравейте,моля да ме извините за невежеството,но виждам че тук повечето сте подали документи и си чакате реда.Искам да ви попитам тези които са с неизяснен стерилитет какви документи точно са нужни.Аз съм в Надежда и ми се иска каро отида за консултация да си оправя и документите,тъй като не съм от София.Имам 4 процедури,но трите са правени в Селена Пловдив.От там съм си взела епикризите от инсетата,те достатъчни ли са или още нещо ще ми трябва от там.Изобщо не съм наясно точно какви документи се прилагат.Много благодаря за помощта Hug
От клиниката ще ти оправят документите.
Успех  bouquet
Малко остана до нас  Praynig
Дали днес ще има обаждания  Thinking

# 379
Здравейте момичета,нареждам се и аз да следя темата за трети последен опит по фонд.Номерчето ми е 20697 от днес.Успех и късмет на всички!

# 380
  • Варна
Цитат от Фейса:Номер 18092 (17.10.2012) получи обаждане за получаване на заповед на 05.07.

# 381
Здравей те момичета записвам се и аз с № 19424/18.02.2013г. Искам да попитам статуса в сайта ни е "одобрена", кога ще се обадят за заповед? По колко на месец заповеди раздават? До сега са минали до № 18100 приблизително. Успех на всички получили заповед.

# 382
Здравей те момичета записвам се и аз с № 19424/18.02.2013г. Искам да попитам статуса в сайта ни е "одобрена", кога ще се обадят за заповед? По колко на месец заповеди раздават? До сега са минали до № 18100 приблизително. Успех на всички получили заповед.

След около 4 месеца, всеки месец раздават различен брой Simple Smile

# 383

След около 4 месеца, всеки месец раздават различен брой Simple Smile

Много благодаря beborok.

# 384
Нашия номер наближава пък спряха и обажданията  newsm12

# 385
Моля някой, който ходи тия дни за заповед да попита кога ще са летните отпуски във фонда и дали за това време ще се преустановява работа! Мисля, че това ще е от полза на доста момичета тръпнещи в очакване.

Предварително благодаря!

# 386
Моля някой, който ходи тия дни за заповед да попита кога ще са летните отпуски във фонда и дали за това време ще се преустановява работа! Мисля, че това ще е от полза на доста момичета тръпнещи в очакване.

Предварително благодаря!
Мисля че Фонда почива август месец.
Документи за кандидатсване приемаха но не раздаваха заповеди доколкото си спомням от миналите години Thinking

# 387
Номер 18122 от 22. 10 получи обаждане за получаване на заповед на 08. 07. Не очаквах, много съм щастлива. Късмет на всички!!!!!

# 388
Мисля че Фонда почива август месец.
Документи за кандидатсване приемаха но не раздаваха заповеди доколкото си спомням от миналите години Thinking

2011 и 2012 г. август месец са раздавани заповеди. Все пак ще е хубаво ако някой ни направи тази услуга, да провери на място!

# 389
Номер 18122 от 22. 10 получи обаждане за получаване на заповед на 08. 07. Не очаквах, много съм щастлива. Късмет на всички!!!!!

Ехааааааааа, супер, добре вървят!!! Пожелавам ти успех!

Общи условия

Активация на акаунт