ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 14

• 62 831
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София, БГ
Супер вървят номерцата.Ние сме 20 128/10.05.2012 г.Смятам че ако не другата, най-късно по-другата ще ни одобрят и нас.Дано все така да върви - и с одобрението и със заповедите. Laughing Laughing Laughing

# 361
Ха, Дано! И до нашето одобрение не остана много - 20 158 , но дано и заповедта е така бърза
успех

# 362
 newsm44 newsm44 newsm44   18037 получи обаждане,отива за заповет на 3.7.13г. newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Успех на всички.  bouquet

# 363
newsm44 newsm44 newsm44   18037 получи обаждане,отива за заповет на 3.7.13г. newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Успех на всички.  bouquet
Честито  Peace
До нас остава около 100 номера  Heart Eyes

# 364
  • СОФИЯ
RF90 успех ти пожелавам  Hug  bouquet

# 365
Много благодаря.Не мога да опиша колко сме щастливи. newsm68

# 366
  • Благоевград
записвам се и аз на опашката номер 20665

# 367
Здравейте,

бихте ли ми казали какви документи ще ми трябват при кандидатстване по мъжки фактор за втори опит по фонда? Първият опит завърши неуспешно  Cry. Ще ходя на преглед чак другата седмица. Междувременно разбрах, че уролога излиза в отпуска и ми се иска да взема епикриза и каквото е нужно преди това.   

# 368
  • София
Здравейте,

бихте ли ми казали какви документи ще ми трябват при кандидатстване по мъжки фактор за втори опит по фонда? Първият опит завърши неуспешно  Cry. Ще ходя на преглед чак другата седмица. Междувременно разбрах, че уролога излиза в отпуска и ми се иска да взема епикриза и каквото е нужно преди това.   

В клиниката ще ти подготвят всички необходими документи. Трябва да се приложи ново становище от андролог.

# 369
Благодаря magicjo,

Идеята ми е, че трябва да взема становището и каквото трябва тази седмица, преди да се видя с моята докторка. Ще ходим при д-р Бъчваров в петък. Трябва ли да носим нова спермограма или друго, за да ни даде становище?

# 370
Благодаря magicjo,

Идеята ми е, че трябва да взема становището и каквото трябва тази седмица, преди да се видя с моята докторка. Ще ходим при д-р Бъчваров в петък. Трябва ли да носим нова спермограма или друго, за да ни даде становище?
Мисля, че не трябва да правите нова спермограма. От него се иска да напише становище с диагнозата ви, подпис и печат от клиниката. Бланката ако не се лъжа от клиниката ще ви я дадат. Плащате си един вид преглед при него и той пише становището си в документа. Поне по спомени така беше при нас. И ние сме с мъжки фактор.

# 371
  • София
Благодаря magicjo,

Мисля, че не трябва да правите нова спермограма. От него се иска да напише становище с диагнозата ви, подпис и печат от клиниката. Бланката ако не се лъжа от клиниката ще ви я дадат. Плащате си един вид преглед при него и той пише становището си в документа. Поне по спомени така беше при нас. И ние сме с мъжки фактор.

Точно така е, както го е написала Биси 13. Peace

# 372
на нас ни го написа на амбулаторен лист

# 373
Здравейте, номер 18087/ 16.10.12г.  получи обаждане от фонда за 09.07. Предложиха ми за 5-ти, но съм ангажирана  Grinning Успех на всички!

# 374
на нас ни го написа на амбулаторен лист
Същото имам предвид!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт