ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 14

• 62 832
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Бравоооо,минахме 18 хил.успех на всички момичета  Praynig

# 346
Здравейте!  Simple Smile На 22.05. подадох документи за ФАР. Вече месец. Статусът ми във сайта е "прието заявление". Трябва ли оттам да ми се обадят, че съм одобрена или пък евунтуално ако има проблем с документите?

# 347
  • СОФИЯ
Обаждане от Фонда има когато нещо с документите не е наред и когато дойде моментът за получаване на заповедта. Следи си статуса тай ще разбереш когото те одобрят. Успех

# 348
Здравейте!  Simple Smile На 22.05. подадох документи за ФАР. Вече месец. Статусът ми във сайта е "прието заявление". Трябва ли оттам да ми се обадят, че съм одобрена или пък евунтуално ако има проблем с документите?
Ако всичко е наред с документите следва да ти пише "предстоящо разглеждане пред обществен съвет" след това "одобрена" и след няколко месеца трябва да ти звъннат да отидеш да си вземеш заповедта..Мисля,че преди това не звънят..

# 349
Много ви благодаря, момичета, за експресните отговори! Успех и на вас!

# 350
Здравейте, момичета
Аз съм номер 19191/за втори опит сме/,много се радвам,че номерата  вървят бързичко. Пожелавам успех на всички ви, много скоро да се похвалите с дълго чаканите EFP preggo smile3504.
Може би не е тук мястото за този въпрос но ще съм ви много благодарна ако можете да ми дадете информация.Става дума за метода ЕРА.Тази сутрин гледах при Гала д-р Владимиров,обясняваха за метода имаше и момичета които са се подложили . Всичко разбрах,само не ми стана ясно колко струва.
Благодаря ви предварително 

# 351
Номерата наистина вървят добре,остават около 400 номерца до моя  Laughing

# 352
  • Варна
Здравейте, момичета
Аз съм номер 19191/за втори опит сме/,много се радвам,че номерата  вървят бързичко. Пожелавам успех на всички ви, много скоро да се похвалите с дълго чаканите EFP preggo smile3504.
Може би не е тук мястото за този въпрос но ще съм ви много благодарна ако можете да ми дадете информация.Става дума за метода ЕРА.Тази сутрин гледах при Гала д-р Владимиров,обясняваха за метода имаше и момичета които са се подложили . Всичко разбрах,само не ми стана ясно колко струва.

Май хилядарка newsm78

# 353
И аз така разбрах от нета,ама в предаването Гала каза,че метода не бил скъп.Затова реших да питам и вас ако имате повече информация.Благодаря ти esstela.

# 354
Здравейте, момичета

980лв. струва поне така пише в ценоразписа на д-р Владимиров

# 355
ОДОБРЕНИ СМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!  newsm44 Всички до 19905 включително са одобрени !!!  newsm10

# 356
ОДОБРЕНИ СМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!  newsm44 Всички до 19905 включително са одобрени !!!  newsm10

Страхотна новина. До нашия номер 19921 не остана много.

# 357
  • Варна
Номер 19900/12.04.2013 от вчера е със статус ОДОБРЕН Grinning Дано и заповедта дойде така бързо. Успех на всички!

# 358
Наистина бързо вървят номерата..Вчера до следобед нямаше нищо и изведнъж 200 номера скочиха с одобрение  Laughing  И ние в това число  Wink  №19833

# 359
Благодаря ти tytyto

Общи условия

Активация на акаунт