Мързеливи красавици - 24

• 38 577
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Здравейте.
Минавам само да ви пожелая лека вечер. Изморена съм. Ще сложа един лак на ноктите и в хоризонтално положение. Утре денят ще бъде дълъг.

# 736
  • Велико Търново
Добър вечер Simple SmileДокато чакам мъжа ми де се прибере с децата от някакъв ресторант викам да се разпиша Heart Eyes
Получих си тази сутрин поръчката от МАК-от глоса не съм очарована,хубав е,но не  е нищо особено за цената си,ружа е кремообразен и ми е малко трудно поставянето,а ФДТ си го знаех.Само съжалявам,че не си ги купих лично,че да ме гримират в магазина Blush
Цветовете на ружа и глоса са като на Вили лака Heart Eyes

Мими, Hug

Боядисана съм,но пак не съм очарована  ooooh!Пренаситила съм се и нищо не ми харесва ConfusedВ събота традиционно ще излизам по женски преди дъбгата работна седмица,която ме очаква от неделя Simple Smile
Вчеря някой ме попита за гела проив целулит на Нивея-гуд бай целулит е PeaceСега ще се намажа с него,ще си лакирам ноктите на ръцете и ще се погрижа и за лицето и ще лягам.

# 737
  • София
Мими,твоя мъж много прекалява Twisted Evilааа....... не може така Hug

Ади,браво чудесна група Peace

Вили,а също мисля да пробвам този лак ако го намеря  около мен Grinning

Аз приспивам децата и влизан в банята.....уморих се Rolling Eyes

# 738
  • варна
На всички едно голямо гуш от мене Heart Eyes
Утре сутрин очаквам нова темичка Hug

# 739

Вили,а също мисля да пробвам този лак ако го намеря  около мен Grinning

Димяни, ти май живееше в Люлин?
Ако е така - в Тити Люлин, в 10 част ги има всичките 29 цвята.  Simple Smile Hug

# 740
  • София
Добро утроо! Simple Smile
Вилли,да в Люлин съм мерси за инфото  Hug
Ние вече сме будни и се оправяме за на вън Simple Smile
За днес не знам какво разкрасително ще наравя за себе си  Grinning

# 741
  • София
Здравейте момичета,
днес станах рано, налакирах се, нагримирах, сложих прилепналата рокличка на "Зара" и на работа.
Приготвям се за моренце и съм много щастлива.
Лек и успешен ден на всички.

# 742
  • Бургас
Привет, привет Hug
Димяни, дечицата ти са прекрасни Heart Eyes
Мими, що така няма да ходите на сватбата Rolling Eyes
Аз разкрасително все пак се наканих да се боядисам, почти съм готова и за сватбата, довечера маски разни, оправяне на маникюра и утре рано-рано прическа и пътуване към Пловдив Crazy
Искам да похваля базата за сенки на Ейвън, по препоръка на сестра ми си я поръчах  и направо съм очарована, за пръв път сенките ми не мърдат цял ден и не се събират в сгъвката на клепача. И спирала си купих - водоустойчива за обем на Римел, също съм доволна Flutter Довечера някаква пудра трябва да мина да си взема, че както напоследък слагам само ВВ крем без фон дьо тен, към края на работния ден леко започва да ми лъска физиономията Confused
Прекрасен петък ви пожелавам и се мятам да работя Tired

# 743
Здравейте и от мен!
Минавам само набързо да ви навестя, че на работа е лудница. А довечера ще водя малката на рожден ден и търча насам-натам за подаръци. И последни довършителни покупки, преди кумуването утре.
Та доста ми е натоварено.
Иначе боядисах косата - малко тъмно ми се получи натуралния шоколад, ама пък се харесвам. оправих веждите, космите къде що имаше. Довечера ще трябва да оправя и маникюра и педикюра, ама сигурно ще е по нощите.
Не знам дали ще се включа до неделя. Стискайте ми палци за утре, да не се изложа пред гостите и младоженците./така се вълнувам, в началото не ми пукаше, пък сега-големи трепети/.
Съжалявам,че не пиша поименно...ма нЕмам време.
Цунки по муцунки на всички newsm51

# 744
Привет и от мен Hug
Тъкмо се прибрах от разходка в мола с малчо. Купих си новото ББ на Виши, при това с 15 % остъпка и ми подариха една кутийка с 3 мини продукта на Виши,но още не съм я разгледала. Промоцията била до края на месеца Heart Eyes
С нов цвят на косата съм,но е почти незабележим от стария ми.... леко по светла е и е с един готин оттенък Blush Абе харесвам се Crazy
Отивам да приготвям багажа на дребусче,че ще го пращам при баба му за уикенда. Имам да дочитам няколко странички, а дотогава и нова тема ще има....
Весели почивни дни Grinning

# 745
  • в Кошера
Скачайте в НОВАТА ТЕМА!  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт