Мързеливи красавици - 24

• 38 603
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Юле, с теб сме! Моля се всичко да е наред  Praynig
Скрит текст:
Вече като ям Сникерс и се сещам за теб  Mr. Green Трябва да пробвам комбинацията с кафе и кола  Crazy

# 691
Благодаря ви!  Hug Наистина ни е нужна подкрепа в този момент! Благодаря!  Hug

Илиянски, пробвай, изобщо няма да объркаш. Laughing Трите вкуса се омешват и става бомба. Heart Eyes Поне на мен много ми харесва и така си прекарвам кажи-речи целия ден.
Пристрастена съм към този S Heart Eyes n Heart Eyes i Heart Eyes c Heart Eyes k Heart Eyes e Heart Eyes r Heart Eyes s и това е. Най-любимият ми десерт, който ако не хапна един ден, не съм себе си и ми е криво. Shocked Mr. Green
Търся като обезумяла сладоледа, който ядох в чужбинско, а тук никъде не успявам да го открия. Или може би не търся на правилните места.

# 692
  • при моите деца .....
Добро утро!
Не ме се пише, никакво ми е..... Предполагам днес танците ще подобрят настроението ми...
♥ Димяни ♥, надявам се, че днас вече си по-добре!  Hug Много неприятно е да те боли зъб.
Поли, радвам се за добрите резултати.
Велвет, честита прическа.
Bubble, Мими, честити придобивки!
Юленце, стискам палци. Това ми е любимия сладолед. Доскоро намирах само в бензиностанции на Лукойл, и то не във всички. Но сега има на повече неста. Дори и в нашия град.
Не съм писала на всички красавици поименно, но нямам настроение, пък и старост, нерадост  Mr. Green, както каза някой по-напред (Катето).
Следя ви!
Днес съм на 2 работни места, по-късно на репетиция преди концерта.... ще се прибера след 20 часа....
Хубав ден!

# 693
Добро утро и от мен  Hug
Пристигнах пак по- рано на работа и кибича пред вратата  ooooh!
И на мен ми е някакво смотано, смачкано, тъжно... Ама няма да се оплаквам! Днес имам много задачки да свърша, имам на доста места да ходя, дано приключа бързо и успешно, че хич не ми се нрави това дето са ми възложили  Close
Успешен ден на всички   bouquet

# 694
  • София
Добро утро! Simple Smile
Уленце,стискам палци всичко да се нареди както искате!  Praynig Hug Hug Hug Hug
Боби,леко ме дразни ама от снощи нищо не съм пила  Rolling Eyes в 13.30 трябва да ходя до зъболекаря ми и ще видим какво се случва трябва да погледне извадения зъб какво е положението и да пълним канали на кучешкия ама с тези болки не знам какво ще се прави,а това беше планувано Confused
Или,горе главата и деня ще мине бързо и ползотворно Hug
Мими,ще си го купим червилото ако сме толкова на зор  и  така  Heart Eyes

# 695
  • в Кошера
Добро утро!

Юле, стискам палци всичко да е наред!  Praynig
А сладоледа го има и във Фантастико и Билла от доста време. Аз ям Марс-варианта обаче, направо кутията.  Mr. Green

# 696
  • София/Горна Оряховица
Сега коя пусна мухата с тая Нивея, да я питам аз  Crossing Arms .

Mr. Green Ти как мислиш?  Mr. Green Whistling

Вече като ти видя профила ще стискам очи и ще си повтарям "Нямам нужда от това, нямам нужда от това, нямам нужда от това!"  Mr. Green

Скрит текст:
А иначе съм се сдухала покрай университета, дойдоха ми в повече последните 5-6 седмици ...

На всички, които имат нужда от палци - пращам им по няколко прегръдки и стискам палчета  Hug .

# 697
  • Варна
Добро утро и от мен  Hug

Пишете ме и мен към сдуханите .....за кои ли път де ама както и да е.
Трябва да отида да си взема кутията ,но е на другия край на града понеже ме е нямало като са я носили  Whistling

На Юлето стискам палци  Praynig Praynig Praynig

# 698
  • GYM
Добро утро Hug
И на мен ми е никакво, ама ще да е от времето Rolling Eyes
На Юлето и майка и - стиснати палци и положителна енергия Praynig
На всички сдухани - не сте сами Hug Laughing
Или, благодаря за комплимента Hug и аз се харесвам много Blush
Вчера курса започна многообещаващо, дано не ми мине бързо мерака Mr. Green Имам си и домашни да пиша Mr. Green Кеф Party
Отчитам се с едни вежди оправени, че бях като Гайтан Веждю войвода станала, ма пусто трЕбеше да се пуснат до край Joy За днес идеи разкрасителни нямам, отивам да ровя в джобса Tired
Хубав ден Hug Hug Hug Hug
На всички сдухани HugВижте го, аз се смях със сълзи Laughing

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 12:11 от velvetvoice

# 699
  • София
Добро утро, красоти!

И аз към сдуханите, ама се опитвам да не изляза от тази черна дупка някакси... Според мен много допринася за тъпото настроение това гадно време навън, как не го е срам, какъв юни е това пък  Crossing Arms Искам много спешно да стане топло и слънчево, че другата седмица след отвратителния ми изпит във вторник отивам на море   Flutter  Само тази мисъл ме крепи в момента  Rolling Eyes Така че на всички момичета, на които им е криво - измислете си нещо положително и гледайте само към него, така по-бързо ще мине кривото  Hug

Юле, стиснати палци и от мен!

Аз реших, че лосиона на Нивеа за под душ го пропускам. Сега съм пристрастена към лосиона на Нукс с мед , супер ми прави кожата, уж няма и парабени ( които не били уж и те вредни чак, ама се опитвам да ги избягвам напоследък).

Кутията не съм си я получила още, защото и мен ме нямаше вкъщи и трябва да ида да си я взема от офис. Ама като ви чета какво има в нея, не ме очарова, очаквах малко повече. Иначе и аз не съм в първите 90, няма червило за мен   Wink

Пък и аз вчера получих безплатен душ навън, заваля точно, докато нямаше къде да се скрия в центъра и цялата бях мокра, положителното е, че си бях на кок и като си пуснах мократа коса, тя беше на едни много приятни вълнички  Laughing

Хайде, бай от мен!  Hug

# 700
Здравейте  Grinning

Първо пращам на всички, които са в черни или други дупки, много много  Hug и бързо излизайте на повърхостта с усмивка до уши.

Моят фризьор днес ми достави изглаждаш и термо крем на ЛейбълМ и кръгла керамична четка за коса. Сега му поръчах и един професионален сешоар, защото моят умрЕ.

Плановете за днес са лак на крачетата и ръчичките и малко спорт.

Велвет, сподели какъв курс започна.

Bubble, хотелът се казва Silver. Намира се в новия град, съвсем близо до плажа и до уличката със заведенията.

Отивам да си сипя едно кафенце и пак ще ви нагледам  Simple Smile

# 701
Къде се изпогубихте бре?
Аз не знам от време ли, от какво ли - ще заспя направо. Никаква работа нямам, преворих де що имаше из нета. Нямам търпение да стане 17,30 и да си бягам у дома.
Вчера поразкрасих косата - с домашен еластисайзър и стимулант на Икаров. Добре ми подейства. Довечера обаче ще я боядисвам, дано ми се получи цвета.
Ноктите имат нужда от лак, ама май ще е към петък. Та да имам маникюрза сватбата.
В петък след обяд ще водя малката на детски рожден ден - ще трябва после и подарък да търся след работа.
И на мен ми е сдухано, ама от времето ще да е.
Стискам палци на който за каквото има нужда. Тук сме като в групова терапия Laughing
Айде, бай Hug

# 702
К'во прайте бе, хубавици?

Препоръчайте ми маска за лице, дълбокопочистваща, до 10 лв.

Мицеларна вода, тоалетно мляко и 70% спирт - кое от тези трите почиства най-дълбоко лицето? Друго по-силно нещо има ли?

# 703
  • Пловдив
Здравейте, красавици.
Ще ме приемете ли във вашата темичка?
От доста време ви чета  допада ми тона и обстановката в темата.
Иначе аз съм от най-мързеливите красавици, може би, защото почти 3 г. съм си вкъщи и съм професия домакиня, но започнах да си търся работа. Почти на 38г. имам син, които след месец става на 9г.
Лек и усмихнат ден на всички.

# 704
  • София
Еха...здравейте....
Темата ви е супер....
А сега как ме помързява....

Общи условия

Активация на акаунт