Мързеливи красавици - 24

• 38 604
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • GYM
Полито - чудесни новини! Вярвам, че не е нищо сериозно Hug
Сиска, попитай направо в темата за Мак - там са експерти Grinning
Аз съм крайно доволна от новата си прическа, даже ми дойде муза да се боядисам вчера, та бях напълно ремонтирана в главата Laughing За днес имам малко задачи, най-вероятно е да мързелувам ( нищо ново Mr. Green)
Довечера почвам курса, дано не е много трудно, че ми е притеснено нещо Rolling Eyes
Хубав и ползотворен ден Hug

# 676
Ето ме и мен.
Днес ми е "почивен" ден - нямаше кой да гледа малката, нали беше болна и не дават още да ходи на градина, та съм отпуска. И много си починах.
от сутринта извъртях2-3-4-5-6перални, изчистих целия апартамент, чинии мих, банята измих. И тва до 10 часа. После водих малката на преглед - добре е вече, ще ходи на градина от утре. После газ към центъра. Мъжа ми имаше неблагоразумието да ми даде кредитната карта с думите "Купувай си каквото трябва, че ми писна да мрънкаш". Реших да се възползвам и....преди малко се прибрахме.
Добре, че при нас не приемат на много места плащания с карти, иначе щеше да изгори душата. понапазарувах си доволно, приспах малката и сега ще се отдам на почивка с книжка. При нас пак загърмя и се смрачи, нещо ми омръзна това валене всеки ден.
На Сиска да кажа, че аз се правех преди с боята на матрикс и за мен това си е една от най-добрите марки козметика за коса. Дано се харесаш.
На Бабълчето - Честита прическа.
На Velvet  - не се тревожи за курса, сигурна съм, че всичко ще е ок.
polito_87 - дано и занапред всичко да е наред и да нямаш повече поводи за притеснения.
mep_1984 -  Joy Joy Joy Аз имам доста бели косъмчета, а особено като се боядисвам и супер много си личат. ама не ми пука, още хващам окото Wink
пропускам много от вас, не се обиждайте, ама старост нерадост не помня всички. Затова се всички много гуш  Hug и хубав ден

# 677
  • София/Горна Оряховица
Я, моите мързелани  Laughing .

Сигурно съм изтървала 143212 теми, но минавам в тази. Прочетох последните ... ами, 3-4 страници.

И почвам с голямото успокоение на всички "беловласи"  Mr. Green . Кака ви още от 15 годишна е видяла 3-4 косъма, вие тука на по 25-30 сте се шашнали  Mr. Green .

Поли, много стискам палци след 6 месеца нищичко да ти няма  Hug .

Сега коя пусна мухата с тая Нивея, да я питам аз  Crossing Arms . Къде да я търся в този миниатюрен мой град, а  Laughing .

Много ви гушкам всичките, липсва ми спам...писането де. Влезнала съм в толкова черен период, че не искам да ви пренасям и своето черногледство  Laughing .

# 678
  • варна
Поли, чудесни новини Hug

Днес ми пристигна кутийката за която ставаше въпрос преди няколко страници - доволна съм от нещата Simple Smile- има 2 парфюма, на Керастаз шампоан, маска и термозащита , на Боидерма мицеларната вода , още един крем за лице, а и на Биодерма още някакъв крем и някакви бонбонки Crazy
Днес си купих и сутиен и два чифта бикини и фон дьо тен на Лореал, които нз дали някога ще ползвам , винаги съм ползвала пудра Laughing

# 679
  • в Кошера
Сега коя пусна мухата с тая Нивея, да я питам аз  Crossing Arms .

Mr. Green Ти как мислиш?  Mr. Green Whistling

Що ти е черно бе, БобчеHug Училище ли, работа ли, благоверен ли?  Rolling Eyes

Мимка, добре си напазарувала, браво!
Моя милост си взе тези дни поредните кецове и едни токчета. Ей така, щото ми пасват на чантата. Не ми трябват, едва ли ще ги сложа повече от 2-3 пъти това лято (токовете де), но....сърце не трай!  Mr. Green

Поли, радвам се за теб! Дано всичко е наред и занапред!  Hug

# 680
  • София
Здравейте милички!
 Връщам се от университета,докато чаках резултати от един изпит се разходихме по Витошка с една колежка и пак си напазарувах безсрамно  ooooh! Резултатите от изпита не са похвални,не са и лоши,по-средата,ама аз не съм никак доволна защото очаквах повече   Tired
Купих си нощничка и риза,в Дика открихме страхотни неща  Heart Eyes Чудя за един потник,доста е прозрачен и не знам дали бих го носила смело  newsm78
 Честито и на всички останали за придобивките!

Разкрасително сутринта си сложих от кератиновата ампула на Лореал,ама нещо не й усетих действието с една дума не съм впечатлена Naughty
polito_87 ,много се радвам че всичко е наред!
 И ние ще сме в Созопол,само че края на Юли.Кое е вашето хотелче,я подшушни Simple Smile
siska79 ,кой антицелулитен на Нивеа си взе?
 На МАС гланцовете и червилата са много хубави,насочи се към тях,но вече като име и номер не мога да ти помогна.

# 681
  • варна
Tyra , какви кецови си взе - еи , голяма слабост са ми спортните неща Crazy
Боби, къде си Hug
Оф, няма нищо интересно по тв..................
Казах ви , че на 15 съм на сватба и ми е много притеснено - все едно аз ще се женя Joy

# 682
  • варна
Къде сте бе милички? Никакви не пишете - липсвате ми Blush

# 683
Тук съм, доглеждам си филма, минавам през банята и се хоризонтирам.
Наваля ме дъжда като се прибирах, умрЕх от студ, прецака ми косата така че утре ще я хвана на опашка.
Днес колежката ми подари Телескопик на Лореал, мисля тези дне да я пробвам. Иначе съм много, ама много доволна от спиралата на перфект 3D lash defined- не очаквах!  Crazy
И аз получих днес Пинк бокса, не е кой знае какво, поне не ме е яд за 10-те лева.
Изпотроших си и без друго късите нокти  ooooh! трябва да сменя лака или поне да го изтрия, ама да видим тая работа.
Аз не съм много впечатлена от лосиона за под душа на Нивеа, ама ще си го доизползван, кво да го правя  Crazy

Натъпках се с таратор и чесново хлебче... Мммммм  Mr. Green
И биричка ми се пиеше ама пак не си купих  Rolling Eyes

# 684
  • София
Добър вечее.
Поли,страхотни новини Hug
Аз си ближа раните от вчера с изваден кътник сум и отворен,умъртвен кучешки с пулпит Sad при мен гадостите нямат край.
Боли си ме.... пия Аб и обезболяващи Rolling Eyesутре на обяд ще ходя пак.
Мими,на мен ей сега ми звъннаха от Тип топ куриер и чакам всеки момент кутията,ако не ми хареса ще си намери нов собственик.Твоята звучи хубаво Simple Smile нямаш ли подарък червилото?
ИЛИ,ТИ НЕ каза кво имаш?  Grinning

# 685
Какво има в кутията ли? То при всички е еднакво, не успях да се вредя в първите 90 за червилото, бях 111  Rolling Eyes
Мострички на Керастаз- маска , шампоан и балсам, дамски и мъжки парфюм, пак тестерчета, мицеларна водичка няколко капки  Laughing още две неща на Биодерма, някакъв друг крем тестерче и няколко бонбонки.... Е гати обяснението, а?  hahaha  Ама оставих кутията в офиса, че се прибирах в голямия дъжд и не ми се мъкнеше, а имах и работа като ми я донесоха та не можах много- много да а разгледам  Rolling Eyes
Ох, това със зъбите е много гадно! Дано ти мине бързо  Hug
Велвет, много ти е хубава прическата!  Heart Eyes

# 686
  • София
Мда......и при мен е това Simple Smile не знам кой номер съм била но и азнямам червило Simple Smileще си купя Simple Smile
Аз пих един Аулин и легнах.....изнервих се от болки Sad
Нищо разкрасително днес Rolling Eyes

# 687
  • варна
Димяни, за съжаление нямам червилото Rolling Eyes

# 688
Отдавна не съм включвала, но е време - аз съм 54 номер и съм получила червило. Поне така трябва, защото още не съм видяла кутията.  Laughing
Скрит текст:
Момичета, моля ви се, стискайте палци!
През голям ад се пържим сега с майка ми.
Не искам да споменавам за какво става на въпрос сега, нито да се оплаквам, просто се надявам всичко да бъде наред и да премине успешно.  Confused Cry
Лека вечер, мързелС!  Hug

# 689
  • варна
Ulenceto , ще стискаме миличка - УСПЕХ Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт