Мързеливи красавици - 24

• 38 714
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • варна
Tyra , викай скъпа  Hug слагам си чаша бяло вино заради тебе Hug
Боби, къде си Thinking

# 661
Наздраве с биричка beer3.....,за всекиго по нещо Mr. Green

# 662
  • при моите деца .....
Привет, красавици!
Днес съм въздържателка - на таратор.... Разтоварващ ден ми е....
Ходих на танци, сега съм уморена и доволна.... мисля рано-рано да си легна....
Хубава вечер!

# 663
И аз тук! Наздраве... със сладолед!  Rolling Eyes Laughing

# 664
  • София
Е, как може така на втора страничка сме Laughing
Сега си поръчах от Ензо някои неща, бях доста предубедена за този сайт, ама цените ми харесаха Laughing(
Как сте? Hug
Какво си поръча?

Аз съм добре,разказах във фейса за дъждовните ми премеждия. Laughing

Подстригана съм,това момче във Фънки има златни ръце!Страхотен е,ех,пак не питах за име!Много добре ме направи,смело ми взе колкото исках и сега косата ми е толкова здрава и хубава че не мога да й се нарадвам  Heart Eyes махна ми всички цъфтежи!

# 665
  • в Кошера
Айде наздраве тогава!  Hug

С Кифличка сме сами и сме се отдали на мързел. Хич, ама хич не го можем нищоправенето. Mr. Green
Успях да си измия косата, сложих една ампулка против косопад, че нещо ме налегна пак - стрес ли, климат ли, кво ли...идея нямам.  Rolling Eyes
Ексфолирах си фейса и се омазах с една Нивейка, че се усещам дехидратирана (въпреки 3-те литра вода дневно  Whistling).
Ай' стига толкова от мен.  Mr. Green

# 666
Бабълче,дай да видим ЧЕСТИТАТА прическа Heart Eyes

Вилли,наздраве със сладолед Joy

# 667
Не съм писала отдавна,ама ви чета Blush
Разкрасително днес- педикюр и маникюр,а в сряда имам час за фризьор и смяна на цвета, искам нещо по-светло от моя цвят Laughing дано не съжалявам после..... Това ще ми е първото боядисване
Спретнах едни кюфтенца от тиквички и една салата и мисля да слагам масата вече. Наздраве Flutter

# 668
  • София
Бабълче,дай да видим ЧЕСТИТАТА прическа Heart Eyes
Тя си ми е същата форма,само е малко по-къса Simple Smile Половинката даже не забеляза че съм подстригана  Laughing А обикновено забелязва такива неща,така че промяната не е кой знае каква,ама аз си я чувствам.

# 669
Беше ранна понеделнишка утрин. Слънцето полееека се показваше над хоризонта и обещаваше приятен топъл ден, независимо от метеорологичните прогнози. И все пак утринта беше хладна. Нищо необичайно за средата на юни, ще кажете. Така е. Нищо необичайно. Станах, измих си лицето и зъбите, изгладих дрехите за работа и се заех с грима си- както всеки ден през последните 7 години, откакто работя. Нищо необичайно. Взех несесера с гримовете и огледалото....И тогава ГО видях! Той стоеше там, бляскав, невъзмутим, горд- макар и поизтънял. Проправяше си път сред събратята си и се надсмиваше над моето спокойствие- моят първи бял косъм!!! Неумолимо напомняше, че часовника тиктака и скоро, много скоро, дори да го откъсна- ще се върнат и ще са много! Помоооощ!
 Mr. Green  Rolling Eyes
Това от мен- и лека вечер  Hug

# 670
Меп  Joy изпитах го същото като чукнах трийсеттака  Crazy имам чуството че чаках да стана на 30 и почнах да се разпадам  Rolling Eyes ама се стегнах, няма да се давам пък! Два от общо трите ми бели косъма са ми точно на " пътя" където косата ми се разделя и стърчат като антени, ама аз ги режа  Laughing Дръж се мъжката, има още хляб в нас  Joy
 Hug

# 671
  • в Кошера
И аз си режа белите предатели. При това са 10-тина, с тенденция да се множат.  Mr. Green

Добро утро и усмихнат ден! Напук на времето, първите бръчици, белите антенки или каквото там терзае всяка от нас!  Hug

# 672
  • При децата ми
Добро утро!
Хахаха, mep_1984, много се развесели твоя коментар!:) Толкова добре си го описала! Аз да не казвам моите колко са! Ако трябва да ги отрежа ще трябва половината коса да си махна!:xarms:
При мен нищо разкрасително, ама миналата седмица бях командировка три дни и поне в басейн с минерална вода се топих, ако изобщо това може да се смята за разкрасителна процедура. От два дни се каня да се лакирам, ама, като все не ми стига времето. Поне ноктите на краката успях да лакирам онзи ден.
Да ви питам нещо? Колко често ексфолирате тялото с кафе? И само с кафе или слагате и още нещо? Аз това го правя с утайката от кафето и го правя един път седмично. Лицето минавате ли го и него?

Хайде, хубав ден от мен! Hug
После пак ще ви нагледам, че съм на работа.

# 673
  • Велико Търново
Добро утро,мили ми красавици Hug

Меп,така красиво си го описала,че как да му се разсърдиш Heart EyesАз все още нямам бели коси,въпреки 34 -си години,обаче бръчките,около очите просто ме съсипват Sadно така е времето си върви Simple SmileПреди време на вечеря малката ми дъщеря се обърна към сестра си с думите"Я виж мама какви големи бръчки има на челото" Crazy

Вчера си купих антицелулитния гел на Нивея/изтичаше му срока и да не го бракувам/ и сега ще чакам да остана без така любимия ми целулит Mr. Green
Получихме и на Нивея новият лосион за под душа може и да го пробвам Simple Smile

Утре един приятел пътува до София и съм решила да му поръчам да ми вземе от Мак something special ружа и finted lipglass lychee luxe,избирани са от снимки в сайта и дано ми харесат Simple Smile
В четвъртък съм на фризьор и ще ме боядисват с някаква нова боя Матрикс безамонячна/най-вероятно е нова за търновските салони само Crazy/.Трябва да отида и на педикюр и маникюр и то трябва да е тази седмица,че от другата съм по цял ден в аптеката ooooh!

Боби,все забравям да ти кажа колко добре изглеждаш  Hug

Това е от мен за сега,ако някой има предложения за хубав прасковен руж и подобен глос или червило от Мак или сефора да пише Heart Eyes

# 674
Здравейте прекрасни  Grinning

Аз се върнах от последния преглед на гърдите (поне се надявам да е последен за следващите 6 месеца). Хирургът е категоричен, че "нещото" не трябва да се маха, защото според него това не е никакъв аденом, а нещо следствие на кърменето. Ще го наблюдаваме на 6 месеца и ако почне да расте, тогава ще го мислим.

По този повод запланувахме почивката през лятото още отсега. Ще почивам от 19 август до 1 септември в така любимия ни Созопол. Ще поогледам днес офертите, макар че най-вероятно пак ще отседнем в нашето си хотелче  Simple Smile

МепJoy Тайрето е права, как да му се разсърдиш на красавеца  Wink

Аз излизам малко на разходка с децата и после пак ще ви нагледам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт