Мързеливи красавици - 24

• 38 719
  • 745
  •   1
Отговори
# 645

Kiss My, страхотна идея ми даде за чипса, имам един скрит и сега ще го нападна hahaha

Joy и аз имам един такъв шкаф дето ровя за разни боклуци за хапване  Laughing Сникерса свърши обаче, шоколад също няма... Трябва да презаредя  Mr. Green

# 646
Момичета, пожелавам на всички нас една прекрасна седмица, изпълнена с много положителни емоции и поводи за искренни усмивки Praynig

# 647
  • при моите деца .....
Добро утро!

Днес - разкрасително - ходене пеша, разтоварващ ден на мляко и плодове, танци....

Желая на всички прекрасен ден и една невероятна седмица, изпълнена с много преживявания, нежност, красота. Нека с усмивка посрещаме дните, с любов да греят очите и късметът и щастието ни следват по петите!!!

# 648
Добро утро  Hug
Боби, благодаря за кафето, дано пожеланията ти се сбъднат  Praynig
Успешна, ползотворна, щастлива седмица желая на всички   bouquet
Ще се включа пак по- късно  Heart Eyes

# 649
БОби- мерси за кафенцето. Отивам на работа.

Хубава седмица на всички Hug

# 650
Здравейте  Grinning

Сипах кафето, сипах студеното мляко и сега сядам да почета и да се разпиша  kaffeetrmker_2

В събота бяхме на сватба. Беше много хубаво. Булката беше прекрасна. Не седна цяла вечер. Танцува без да спре и според мен се забавлява ужасно много. А усмивката не слезе от лицето й  Simple Smile

Успях да посетя фризьора ми. Подстрига ме, сложи ми няколко маски и ме изправи. Много съм доволна от него. Досега съм най-доволна от мъже фризьори. Първият ми беше арабин, а сегашният е руснак. И двамата работят с голямо удоволствие. Сега фризьорът ми ме агатира да ми направи съвсем тънички кичури за лятото, но аз се двоумя. Според него щяло много да ми отива, но на мен не ми се иска все още да си третирам косата с бои и много се чъдя  newsm78 А не е като да не ми се иска  Simple Smile

Иначе си взех шампоан и балсам с овес и мед на LabelM. Досега не съм използвала продукти на марката, но тези меришеха божествено и не се стърпях. Всех си и околоочен и дневен / нощен крем на Нукс от серията Нирванеск. И с това ми се изчерпват разходите по самата мен за уикенда Laughing

През почивните дни правих маски на лицето и оправях ноктите, така че за днес съм планувала единствено велоергометър и упражнения.

Миме, надявам се тази седмица да ти донесе повече поводи за усмивки. Не се връзвай на човека до теб, ако наистина не е нещо сериозно. Така си вредиш само на себе си. Мисли си за хубави неща и се радвай на собствената си компания. И аз минах през един период, труден е силно казано, но набързо поставих половинката на място и оттогава не сме имали проблеми. Надявам се всичко при теб да се нареди  Hug

Bubble, и аз съм така с китайското. Почна ли, нямам спиране. А пия ли вода с ориза, имам чувството, че действието е, както при готвенето на самия ориз. Раздува се в корема ми и съвсем оставам без въздух  Laughing

# 651
  • в Кошера
Здравейте, банда!  Hug

Изобщо нямах време за компа тези дни. Баси, сдухах се от задачи.  Crazy ooooh!

Разкрасително - нищо, добре де, почти нищо (само един педикюр). И малко шопинг.  Blush

Лосиона на Нивеа е хубав значи, м?  Mr. Green Ще да се купува, няма как.  Laughing

# 652
  • варна
Добро утро  Hug Прекрасна и успешна седмица Hug

polito_87 , благодаря Heart Eyes

Днес ще ходя да си правя изследвания и смятам да си направя маска на лицето с кисело мляко и лимон Crazy

# 653
  • GYM
Привет Hug
За днес ми е плануван фризьор, ще резна косицата едно хубаво Laughing За друго не знам дали ще сколасам Crazy Пуснала съм пералня, ще просна и толкоз. Може да врътна някакво манджорно, да не пъкат мъжовете hahaha
Вчера цял ден бяхме извън къщи, водихме дребка на конкурс в Стара Загора - с вокалната група, в която пее. Ми развълнувах се много - аз съм пяла в този театър, сега тя върви по моите стъпки Heart Eyes
После се разхождахме дълго из Аязмото, видяхме зоопарка, пихме биричка... Много хубав ден Heart Eyes 3 пъти ни валя, но не успя да помрачи настроението. Снощи бяхме капнали, аз ударих 2 бири Embarassed и се строполих в леглото Crazy
На всички, които имат нужда Hug Hug Hug Hug Hug Кураж, момичета, идват хубави дни Hug
Аз ви прегръщам сега и изчезвам да се приготвя за фризьора

# 654
Здравейте красиви  Hug
Разкрасително нищо особено, маникюр, педикюр, маска с мед на лицето и малко обмазвания на тялото. Най-мразя когато ме домързи, а сутринта не станах да си изиграя гимнастиката  Embarassed Няма да го правя вече, защото не стига, че се чувствам заспала, ами закъснях за работа, наруши ми се ритъма като цяло  Whistling
Мими, не се ядосвай, трудни моменти има и ще има. Аз също минах през такъв скоро и разбирам всички, които имате проблеми  Hug
Велвет, това с работата е  #2gunfire Криза има наистина в някои сектори, но хайде моля ви се, ако може денонощно, че и без пари  ooooh!
Благодаря ви за мненията за целулита и за пожеланията за седмицата и кафето Hug

# 655

Лосиона на Нивеа е хубав значи, м?  Mr. Green Ще да се купува, няма как.  Laughing
Тайра, вчера пробвах Нивеата след душа- добре беше, гладичко, хубаво попи , но сутринта като станах кожата на краката ми пак беше суха, след банята мацнах и боди лоушен, че днес съм с роклА и всичкото крака са навън  Mr. Green

Мими, какви изследвания? Дано всичко е наред  Hug
Поли, страхотно звучи да сте си изкарали ! И аз на последните две сватби, на които бях забелязах, че булките буквално се разглобиха от танци  Crazy

Сутринта преди работа си напазарувах Хималайски  Crazy Купувам за трети път протеиновия шампоан за увредена коса, за втори избелващата паста за зъби и за първи път някакъв овлажняващ ежедневен фейс уош  Flutter да видим тва последното дали ще ми допадне .  Загледах се в едни пудри на Авен, ама цифра манги  ooooh! ще проуча и ще я видя тази работа. От аптеката са ми обещали да ми звъннат като идва гримьор на Авен, ще се консултирам пък току виж ме излъгали да си купя, няма да им е много трудно  Laughing

# 656
  • София
Здравейте!
 И аз преди малко си записах час за фризьор.Снощи си сложих от ампулата за скалп на Керастаз,ама нещо не можах да я разнеса хубаво  Crossing Arms Трябва да си купя капкомер ... и още няколко ампули  Mr. Green

Kiss My *** ,ако ти хареса инвестирай  Peace Освен това пудрата е с фактор 50 май,имаш и защита.На мен кремчето,което си взех се оказа че ми е леко,изобщо не го усещам!Ама ще си го ползвам,купила съм си го,понася ми,к'во да го правя!Слагам обилен слой и съм ок.Другия път ще знам да си взимам за суха кожа.

minana ,както ти си казала,криза има в някои области,но това дава повод на почти всички да се възползват от това и да търсят хора,които да им работят за без пари,зареди това че било криза  Tired

polito_87 ,като те слушам за булката и на мен ми се доходи на сватба Simple Smile Септември и на мен ми предстои една,но на не толкова близък човек,миналата есен бях на сватба на моя втора братовчедка с която сме израснали заедно,излишно е да ви казвам колко се вълнувах!

velvetvoice ,ах,представям си я малката колко е сладка,върви по стъпките на мама тя  Party

# 657
  • варна
Е, как може така на втора страничка сме Laughing
Сега си поръчах от Ензо някои неща, бях доста предубедена за този сайт, ама цените ми харесаха Laughing(
Как сте? Hug

# 658
  • в Кошера
На розе и суши съм аз.  Heart Eyes
Да викам ли 'наздраве' или сте въздържателки днес?  Mr. Green

# 659
Наздраве с ракийка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт