Мързеливи красавици - 24

• 38 723
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Добър ден и от мен  Hug
С дребен нещо се разболяваме, той ме събуди сутринта и вика запушен ми е носа и не боли гърлото  ooooh! Чудя се какви витаминки да му взема  newsm78
Димяни, при мен проблема е малко особен- така и не приключихме с дообзавеждането и имаме само един малък гардероб  ooooh! и всичко останало е в кугари, торби, кашони... Само като си помисля и ми става лошо  Tired Иначе ако всичко си е по местата не ми е проблем да поразместя и да подредя, ама  Rolling Eyes
Абе днес го даваха " лятно ", къде е слънцето  newsm78 Дребен е седнал на колелото и чака само да дам старт  Laughing
Боби, имам околоочен на Биофреш червено бурканче, 9 и нещо го купувах, много е икономичен, само не ме кефи миризмата на рози  Confused И не съм особено редовна в ползването му. Иначе на Юриаж Изо фил останах много доволна от мострата на околоочния, ама малко дебело ми дойде и пропуснах  Whistling
Айде да се оправяме и да изчезваме, до после   bouquet

# 631
  • Варна
Привет милички  Hug

Голям мързел ме гони нищо не ми се прави,чакам МЦ и съм подута кофти ми е .Мразя неделите и това си е скучен ,тъп ден  Tired
Разкрасително нищо утре ще си запиша час за шилак че обелих предишния ,може една маска на косата да мацна и толкова.Имам нова книга след обед ще полегна с нея  Heart Eyes

А на вас хубав и усмихнат ден  Hug

# 632
  • София
лили,остана за после Simple Smile

Ходихме на кафе и после да купим колело на Райън Бмх много хубаво.
Мими,аз в момента използвам Мицеларната на Биодерма и съм доволна Peace
Или,кофти ......то като ти е поотрупано.........да не знаеш кое къде но пък ще дообзаведете и ще си отдъхнеш.Я ела в нас,голям апартамент всичко обзаведено обаче за ден макс подредено ужас Mr. Green
Аз пак намалих ноктите заради нов счупен......порязах си пръста и закачих и него Simple Smile та се пилих до преди малко но свалих и лака та днес освен маска ще трябва и лак Simple Smile

# 633
ЕХоооя, ето ме и мен.
Мъжо изкара детето на пързалките, а аз трябваше нещо да измисля да готвя.Вместо това се забих във форума...Ще го мислим после какво ще ядем.
Разкрасително изоставам,ама след малко се паркирам в банятя и ще използвам каквото изнамеря.
абе да ви кажа аз съм много смотана.
Скрит текст:
работя в Биофреш от 8 месеца, а още нищо не съм ползвала, а вие тук хвалите маски,кремове. Утре май ще се поправя и ще взема разни нещица за проба Laughing
Така ме мързи тоя уикенд,че даже и вкъщи не изчистих EmbarassedВъв вторник ще съм почивка, май тогава ще се развихря.
Поименно не помня какво щях да пиша - на болничките бързо да се оправят, а на другите - целувки. Hug

# 634
  • София
Ето ме и мен Simple Smile
Подбрах информацията за реферата сега само ми остава да ги сглобя,излезнах после на кафе с приятелка,купих си един черен сутиен от Sugarfree,които между другото имат и намаление,досега не съм си купувала от бельото им,сега ще ги тествам.Взех си и душ гел и тоник,а на връщане специално минах през шатрата на Нивея в Борисовата да си търся слънцезащита за тялото,но нямаха 10-15 фактор от Protect &  bronze,а не искам по-висок,все пак имам желание и с малко тен да се сдобия.Дадоха ми талон за намаление за марката в ДМ и ще отида и там да си диря

# 635
  • варна
Добър вечер Hug
Скрит текст:
Оф, имах много гаден ден.....................баси кога ще свърши всичко........

# 636
Хей, привет мацки! Аз разкрасително ядох сладолед снощи, и днес цял ден ме боли гърлото и ми е замаяно... иначе ходих на маникюр и зяпам някакво сериалче- за отмора. Пих аспирин с витамин C и май ще се хоризонтирам след малко...

# 637
  • при моите деца .....
Добър вечер, красавици!
Разкрасително - дремнах следобед почти 2 часа....
Сега оправих маникюр и педикюр - с golden rose selective 23 - много хубав летен цвят.
Сядам да вечерям с чаша бира.
Мими,  Hug
Хубава вечер!
Един стих
Щастливите хора не носят часовници,
обличат се в жълто, раздават мечти,
тъгата за себе си пазят единствено
и пият надежда от крайпътни реки.

Щастливите хора се радват на бурите,
те правят ги силни и безкрайно добри,
когато събори ги вятър във степите,
за слънцето мислят, броейки звезди.

Щастливите хора докосват със нежност,
обичат със огън, говорят без глас,
за тях всяка радост е миг като вечност,
а гордостта е заключена страст.

Щастливите хора прощават злините,
не могат да мразят и да корят,
любимият бряг са за тях висините,
където намират покой и горят.

# 638
Боби - прекрасно е Hug

# 639
  • Варна
Хаййййй ,момичета  Crazy

Моите планове за книга и сън се провалиха,но за сметка на това изчистих и наготвих  ooooh!
След малко ще си оправям ноктите и ще си изправям косата...скучно ми е и някакво тъпо  Whistling

Мимка  Hug Hug

Боби   bouquet

# 640
Ох, Мими, не знам до кога  Tired Дръж се, можеш  Hug
И на мен ми е смотан ден. Излязох тъкмо от банята, отворила съм един огромен пакет чипс и така ми се пие бира, ама няма  Rolling Eyes
Сложила съм няколко лака тряд мен на масата и вече трябва да се лакирам...

# 641
  • при моите деца .....
Ох, Мими, не знам до кога  Tired Дръж се, можеш  Hug
И на мен ми е смотан ден. Излязох тъкмо от банята, отворила съм един огромен пакет чипс и така ми се пие бира, ама няма  Rolling Eyes
Сложила съм няколко лака тряд мен на масата и вече трябва да се лакирам...
Кисче, аз съм на бира.
Сипах си втора чаша....  Embarassed
Да разпусна напрежението, да се настроя за работната седмица...

# 642
  • София
Миличките ми  Hug
Скрит текст:
Мъчно ми е че така завършвате седмицата и след почивните дни сте в такова настроение и от все сърце ви пожелавам идната седмица да бъде за вас по-усмихната и изпълнена с радости! Hug

* Боби * ,както винаги много хубави стихчета   bouquet
♥ Димяни ♥ ,честит да му е на батко Райън колелцето и с усмивки да си го кара!
mep_1984,дръж се,не им се давай на гадните болести!!!

Половинката донесе китайско,а аз нали съм на диета .... е ядох!Не можах да устоя,но не преядох,сравнително малко ядох!Което си е похвално,обикновено винаги след китайски храни едвам дишам  Embarassed много ми е вкусно.

# 643
Ох и ти няма ли какво да кажеш, ами това китайско сега  Crazy
Лакирах се  bowuu и ръцете и краката  Flutter Дано не стана на чаршафи до утре  Rolling Eyes
Бабълче, чул те господ идната седмица да е по- добра  Praynig
Сега докато ми изсъхме лака, докато си изсуша косата  ooooh!

# 644
  • варна
Bubble, и аз много обичам китайско Hug
Kiss My, страхотна идея ми даде за чипса, имам един скрит и сега ще го нападна hahaha
Боби, страхотно е  Heart Eyes
Yasminn, гуш Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт