Мързеливи красавици - 24

• 38 747
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте мацки!!!

Разкрасително не мога да се похваля с много неща.Цял ден вършах из къщата,че снощи моите се гледаха сами и като се прибрах след "училищната " среща,нямаше къде да стъпя.
Сега сготвих и две манЖи и мисля да вляза да се изкъпя.

Благодаря на всички за мненията за Варицелата.Малчо се поизпъпчи,но е добре.Няма Т,има апетит и е див за 3-ма.Тормози се милото,че не може да е с приятелчетата,ама няма начин.Извеждам го около блока,че хич не му е комфортно да е у дома.
Сега ще чакам да видя дали и каката ще я споходи.
Другата седмица в Четвъртък  си ги изпращам с таткото на Сандански и откриваме ваканционният сезон.Аз  в Събота съм на екскурзия от градината и после си отивам при тях. Party

Боби,да ти е живо и здраво татенцето.Още дълги години да празнувате заедно Hug

Вилли,каква е диагнозата?Стискам палци,да няма последствия Hug

В МЦ съм и нещо нямам сили да се помръдна TiredЩе ходя да си сложа един душ на спокойствие и лягам да гледам "Предай на татък"

Hug

# 616
  • варна
Bubble, дай някакъв линк на Nuxe с розите,че нещо не мога да я намеря Hug

как сте , момичета - много слаба активност Confused Аз се чудя какво да правя тази вечер, нещо ми е смотано и изморено ooooh!

# 617
Привет  Hug
Нищо разкрасително не съм свършила днес, пих кафе с приятелка на Витошка, харесах си разни парцалки, ама съм в кофти финансов период, та с гледането си останах  Embarassed
Завъртях един миш-маш, хапнахме някаква ужасно гадна диня Sick Сега съм полегнала и гледам ТВ. Скука общо взето  Tired
Мими, намери ли си занимавка?  Hug
Боби, да ти е жив и здрав юбиляра   bouquet
Ади, ех тоя Сандански  Crazy супер да си изкарате!
Вилли, каква е причината за неприятностите с очето? Бързо да се оправяш  Hug Бузанчо в Русе ли го остави?  Heart Eyes
Димяни, много чистене бе  ooooh! набрала си скорост- идвай към нас  Laughing
Звънях да си запиша час да се подстрижа, ама нямало да работи моя фризьор този уикенд  Tired Ще пробвам през седмицата. И аз се оциклих вчера и като ми мине ще ходя пак при козметичката за лицето.
Ааа, днес си купих онзи лосион на нивеа за под душа, да я видим тая работа  Crazy

# 618
Ади, Кисче,
Скрит текст:
Лепнах от не знам къде един синдром уста-ръце-крака, протича с ужасна ангина и болезнени обриви по дланите и ходилата. Причинява се от едни Коксаки вируси, които в последствие се оказва, че удрят и в окото. Виждам централно замъглено с лявото. Понеделник отивам пак, дано вече намерят подходящо лечение.  Praynig Иначе, нАучно, диагнозата е заден увеит.  Tired
Дребния е в Русе, да. Много ми е странно без него. Все едно винаги е бил наоколо. Grinning

Димяни, в 10та част съм. Май и ти си лакоманиак, като мен  Laughing Hug Имам 120 броя и продължавам... а уж си бях обещала, че няма повече.  Tired

Днес съм доволна. Изпълних всичко, за което се бях зарекла.  Flutter Изчистих банята и кухнята, перални 3-4, погрижих се за маникюра и веждите, маски - плодова (която мирише ужасно) и Нийм на хималая, жожоба и авокадо на косата, после си изправих косата, лек грим и на кафе. Беше приятен ден.  Heart Eyes
Сега отивам да се наместя до мъжо и купата с черешите, че ще свършат докато се обяснявам.
Хайде, лека нощ!  Hug

# 619
  • при моите деца .....
Привет!
Имам и аз два лака ГР от серията Селектив - доволна съм!
Много добре ми се отрази гостуването в Правец!
Като се прибрах - изчистих банята и минах апартамента с прахосмукачка, почистих масите, смених покривки.... за утре остава прах и да мина с препарат, сега да не ми правят стъпки...
Сега си почивам пред компютъра....
Скарах се с ММ.... Понякога (все по-често) се изнервям от безотговорността му.....
Хубава вечер!

# 620
  • варна
Боби , не се ядосваи скъпа - аз от както започнах да не му обръщам внимание сам по добре Whistling
Kiss My, пропуснала съм - за кои лосион става въпрос Embarassed
И пак да попитам - споделете от коя мицеларна вода сте доволни

# 621
Мими, на Нивеа In shower body moisturiser. Сега видях, че има и body lotion, не знам каква е разликата, аз взех първото- само това видях в аптеката.
Мицеларна съм ползвала Кауфландската- нищо особено, после Себиум на Биодерма и в момента Сенсинио на Биодерма. От последната съм най- доволна  Peace

# 622
  • варна
Kiss My  Hug

# 623
И ти ли не спиш  Rolling Eyes
Сама съм с дребния, той заспа отдавна, аз съм си пуснала да гледам Приятели... Преди малко се сетих, че има един Сникърс в хладилника  Embarassed е, няма го вече  Blush
Ако не оставя телефона и не изгася телевизора скоро май няма да заспя  ooooh!

# 624
  • София
Добро утро  Simple Smile
 Станала съм да пиша реферат,а така ми се спи и се прозявам,ще изям някого!

mimi_82 ,eто тази е моята и не е с трите рози,объркала съм се.Пак е с рози де.
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=266095

# 625
  • при моите деца .....
Добро утро!
И аз се събудих уморена....
Сега сядам с кафе, да сервирам и на вас

*Bubble*, пожелавам лесно да ти върви писането и успешно да приключиш реферата.
Вили, надявам се лечението да е успешно!
Мими, мицеларна вода имам само евтината от Кауфланд.... не съм редовна в употребата... не е нещо особено...
Хубав ден!

# 626
  • варна
Добро утро Hug

И аз се събудих уморена, ама така е вечер стоя до късно на компютъра и сутрин не ми се става ooooh!

# 627
  • при моите деца .....
Искам да си купя околоочен крем - до 10-15 лв.
Имате ли отзиви за Nivea Q10?

# 628
  • София
Добро утро и от мен!

Боби, мерси за кафенцето! И аз тъкмо сега пия с вас по една чаша от тази животоспасяваща течност с цел уж да си отворя трайно очите  Grinning    Не съм пробвала този околоочен на Нивеа. Най-доволна съм от Нукс Продиджи околоочния, но той не е до 10лв. В този диапазон съм чувала, че е добър този на Билка с мавруд -
Скрит текст:
, но нека и другите да кажат

Бабъл, и аз днес продължавам да се отдавам на учене, така че те разбирам прекрасно. Успех с реферата!

Мими, ползвала съм мицеларна вода на Биодерма,  Галеник, Нукс, Авен. От всички посочени съм доволна, но в момента ползвам на Авен, заради последната промоция, която намерих за опаковката от 400 мл. Не ми изсушава кожата и добре почиства.

Kiss My, Ох, и аз о-бо-жа-вам сникерс  Blush Но уж напоследък не ям сладко, нали лято идва и само на череши налитам  Crazy

# 629
  • София
Добро утро Simple Smile
Ние се приготвяме за на вън дано днес е по добро времето Peace
Днес маска на лицето и май нямам да имам време за друго Mr. Green
Ще мина през Лили и ще дам отчет ако има нещо интересно  Wink

Или,казваш и идвам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт