Гей-парад 2013

• 33 403
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Писала съм го и преди - аз съм пацифист, и много се дразня как ми се натриса дори и по ТВ военния парад на 6-ти май. Не желая да гледам войници с оръжия, нито искам заради тях на сина ми да му дойдат идеи да се записва в армията някой ден. Та ако ще се спират паради, имам и по-добри идеи откъде да започнем.  Grinning

Наистина, има пряка връзка между пацифизма и педерастията. Ако няма войни, съвсем ще се изпедерасти обществото.

# 121
  • На земята, която е всъщност звезда.
Уменията на мъжа са едно на ръка, но от друга страна жените също се притесняват от анатомични деформации при често практикуване. Имат ли основания подобни притеснения?

Спамиш. Пренесете се на лични.

# 122
  • Сопот, Пловдив
Ама да, разбира се ,войните правят мъжете хетеросексуални, който не е ходил в армията е потенциален педал.  ooooh! И да, предпочитам да живея в изпедерастено общество без войни.

# 123
А колко гей оргии са ставали в казармите .... Mr. Green

# 124
  • Сопот, Пловдив
Да, това беше другото, което ми дойде на ум, много мъже именно там за първи път са имали хомосексуални контакти.

# 125
И отново: каквото ще да е, защо се ПАРАДира?

Ми ... явно поради липсите на казарми, трябва нещо друго, за да се вербуват нови момченца
 Sick

# 126
  • На земята, която е всъщност звезда.
Писала съм го и преди - аз съм пацифист, и много се дразня как ми се натриса дори и по ТВ военния парад на 6-ти май. Не желая да гледам войници с оръжия, нито искам заради тях на сина ми да му дойдат идеи да се записва в армията някой ден. Та ако ще се спират паради, имам и по-добри идеи откъде да започнем.  Grinning

Наистина, има пряка връзка между пацифизма и педерастията. Ако няма войни, съвсем ще се изпедерасти обществото.

Не залагай много на тази работа. Афганистан е сред най- воюващите страни и нации и точно там от векове съществува една от най- гнусните педофилски традиции. Говоря за "танцуващите момчета". Всеки високопоставен военен си има такива момчета, а бизнесът се държи от богати хетеросексуални мъже със семейства.

# 127
  • София

едни от най-силните армии в историята са изградени на база мъжката любов. Така , че армията по-скоро е фактор стимулиращ гейовете

# 128
  • Vienna
Тзк ходя редовно на гей-парада, и посемейно (т.е. с мьж и дете) отиваме понякога. Доста познати и колеги срещам (за които не съм знаела дори) - това е нешо съвсем нормално. Не разбирам защо набърквате педофилията? Това няма нищо общо едното с другото.
Всеки има право да живее както намери за добре, ако не наруШава правата не другите!

# 129

Защото все още има такива хора, които казват: "Не ми пречат, но да си седят вкъщи и да излизат само след залез при лунно затъмнение". И какво толкова по-различно правят тези хора, че само вкъщи да си го правят? За интимните отношения ясно, но те не са основна част от ежедневието. Всички ходим на работа, разпускаме, четем книги, вълнуваме се от политика, спорт, екология и множество други теми и проблеми. Плачем, смеем се, притесняваме се, боли ни, радваме се. Защо да си седят вкъщи тези хора и какво на кого натрапват? За да се натрапи нещо на някого - то значи, че той чувства, че му се навлиза в личното пространство. И личното пространство започва да се измества в общественото. Да се търсят съмишленици, видиш ли "обществото също не приема това, което не приемам аз, ерго то валидизира моето окупиране на общественото пространство. Значи тези, които аз не приемам, е добре да си останат по маргиналата."

Ми да, какво пък не им харесва там?? Важното е, че общественият (моят) морал не е подкопан, обществените (моите) устои са стабилни. Аз съм обществото. И ще давам тон, ще определям какво да правят хората, какво да не правят, какви права да имат, къде да се показват, а най-добре изобщо да не се показват. Защото нали децата, ранимата им и податлива психика (really, и кой спомогна да е ранима?), Господ, какво ще си кажат хората и т.н. и т.н, до следващата такава тема.

# 130
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добре де, Devorah, колко хомосексуалисти познаваш, които си седят вкъщи под натиска на общественото мнение? Аз- нито един.

# 131
  • София
А колко гей оргии са ставали в казармите .... Mr. Green

Мечтай си.  Mr. Green

едни от най-силните армии в историята са изградени на база мъжката любов. Така , че армията по-скоро е фактор стимулиращ гейовете

И кои са тия армии? Не и римската, ако нея имаш предвид.

# 132
Александър Македонски е покрил света със статуи на любимия си, пък е бил голям воин, не просто мъж с меч. Wink

# 133
Добре де, Devorah, колко хомосексуалисти познаваш, които си седят вкъщи под натиска на общественото мнение? Аз- нито един.

А ти колко хора си прочела тук да определят на хомосексуалните дали може или не може да имат деца, дали може или не може да сключват брак, дали да ходят или да не ходят на паради? Да казват, че те си имат права. Все едно, че са на мястото на хомосексуалните и всичко е кристално ясно. Да, от собствената камбанария е ясно. Отделно, че статуквото е познатото, традициите, нали... Защо да се внасят някакви неясноти, да се разширява пространството, щом на мен (обществото - това съм аз) ми е добре?

И, питам се аз, какво хората ги касаят паради, еднополови бракове и т.н? Би трябвало да ги интересува дали те могат да участват в нещо, дали те могат да сключват брак и прочие. Факт, всичкото го могат.

Натискът на общественото мнение идва първо от вкъщи. Когато майка ти започне - "аз съм виновна, Боже защо на мен ми се случи това, ще ти мине, ти не си такава, познавам едно много симпатично момче, идеална партия, ако не се промениш, хващай си пътя...." тирадата е позната. Да продължавам ли с общественото мнение?

# 134

Защото все още има такива хора, които казват: "Не ми пречат, но да си седят вкъщи и да излизат само след залез при лунно затъмнение". И какво толкова по-различно правят тези хора, че само вкъщи да си го правят? За интимните отношения ясно, но те не са основна част от ежедневието. Всички ходим на работа, разпускаме, четем книги, вълнуваме се от политика, спорт, екология и множество други теми и проблеми. Плачем, смеем се, притесняваме се, боли ни, радваме се. Защо да си седят вкъщи тези хора и какво на кого натрапват? За да се натрапи нещо на някого - то значи, че той чувства, че му се навлиза в личното пространство. И личното пространство започва да се измества в общественото. Да се търсят съмишленици, видиш ли "обществото също не приема това, което не приемам аз, ерго то валидизира моето окупиране на общественото пространство. Значи тези, които аз не приемам, е добре да си останат по маргиналата."

Ми да, какво пък не им харесва там?? Важното е, че общественият (моят) морал не е подкопан, обществените (моите) устои са стабилни. Аз съм обществото. И ще давам тон, ще определям какво да правят хората, какво да не правят, какви права да имат, къде да се показват, а най-добре изобщо да не се показват. Защото нали децата, ранимата им и податлива психика (really, и кой спомогна да е ранима?), Господ, какво ще си кажат хората и т.н. и т.н, до следващата такава тема.

Сигурна съм, че все се намират хора, които не харесват/ не одобряват/пречи им сексуалната ми ориентация. Този съществен техен проблем обаче мен не ме вълнува. Не считам за удачно да развявам интимността си на парад и нямам за цел 100% от обществото да ми одобри наклонностите, дето хич не са тяхна работа.  Тук говорим за интимни светове все пак. Не за работа, не за хоби, не за нещо друго, касаещо външни хора.
А ако има човек, който да се похвали, че е на 100% възприет от всички останали, да дойде да ми се похвали!

Общи условия

Активация на акаунт