Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 40

• 59 086
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
винаги съм си мислела точно,че пенсил четката е за това отрязване и опушване, а тази изгледа много окръглена за долния клепач,поне по снимки...а за долния клепач или аз нямам подходящия пенсил, или аз не се справям с това,което имам, мо мис тава дебело и рапрашено, на долния клепач нанасям сенките с една тъкюнка четка, менте на мАК 209, която е малко по-дебела от оригиналната , но за да няма абсолютно никакво рапрашаване, я мокря преди това...

# 496
Аз си опушвам много силно долният клепач, сигурно си виждала на снимки и за това ми е все тая дали четката е по-заострена като примерно пенсила на МАС или тази кръгличката на Zoeva. Но се изненадах много приятно колко е нежна към кожата. Защото тези на МАС са бая дращещи.

# 497
Аз си опушвам много силно долният клепач, сигурно си виждала на снимки и за това ми е все тая дали четката е по-заострена като примерно пенсила на МАС или тази кръгличката на Zoeva. Но се изненадах много приятно колко е нежна към кожата. Защото тези на МАС са бая дращещи.

С едно нещо досега не мога да се справя в ежедневния ми грим,който винаги е силен и тъмен...на долния клепач каквото и да сложа- преди само молив и опушен, после върху молива- сенки с тънката четка, или само сенки с тънката четка, след 2- 3 часа отдолу ми се размазва и почвам да трия  и бърша по огледалата в движение,  и ако не поправя( което в повечето случаи нямам време да правя) , си оставам с липсваща или поизтрита линия отдолу, с бонус - изтрит и фдт на долния клепач...което страшно ме дрази, защото гримът на горния не мърда по цял ден ,а с този на долния незнам какво да правя...вкл  вече когато слагам основата отгоре,умишлено омазвам и отдолу- но ефект пак няма  Twisted Evil Twisted Evil

# 498
Аз на долният клепач правя винаги следното: първо с пенсил четка опушвам само със сенки; след това слагам гел молив, който отново хубаво опушвам с четката и накрая за да го запечатам пак сенки. Няма мъдране. А ако сложа и малко база отдолу става още по-трайно. С HD базата на NYX се получава чудесно, защото тя не се врязва в линийки и бръчки и не седи сухо.

Утре ще напиша голяма хвалба за спирала на МАС (да не повярва човек)  Laughing

# 499
Аз точно тази база ползвам, ще пробвам твоя троен метод,д а видим какво ще се получи Peace Hug

# 500
Ще кажеш после как е станало Hug Той и молива е много важен, защото примерно гел моливите се "запечатват" и наистина почти не се размазват. С нормален молив не е точно същото.

# 501
Може би не е по темата, извинете ме ама днес като видя в един конкурс за грим  - този класиран на първо място просто си казах - българска работа - лично на мен не ми хареса

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=183124135196876&set= … ype=3&theater

# 502
Ще кажеш после как е станало Hug Той и молива е много важен, защото примерно гел моливите се "запечатват" и наистина почти не се размазват. С нормален молив не е точно същото.

аз имам и ползвам всъщност само гел моливи...ако нямам конкретняи цвят, слагам черно и отгоре от сенките( напр лилаво)...обикновенни изобщо всъщност като се замисля не позлвам...

# 503
To при конкурси, където е решаващо колко души са те харесали така стоят нещата. Ако не е това, то тогава "компетентно жури" ще се изкаже или ще дава оценки. По принцип всичко свързано с изкуство е много относително. На един се харесва, на друг не  Simple Smile

# 504
е ама все пак трябва и да е хубав.............поне според мен..........

# 505
Всички игри с харесвания и събиране на гласове.....са състезание за спам....не се чуди Simple Smile

# 506
  • USA, Steak State
Любопитно ми стана сега, но не мога да видя снимката.

# 507

Предизвикателство Морски Страсти

Le Soleill

Продукти

a.l.e.n.a

Приключение в Средиземно море

Албум

В дълбините на Черно море

Албум

Игра на пясъка

Албум

Пипи Дългото Чорапче - на плажа

Албум

# 508
  • в 1001-та нощ
Le Soleill  Peace много се радвам, че успя и много ми харесва  Peace

Любопитно ми стана сега, но не мога да видя снимката.

в скрития текст

Скрит текст:

а когато правих морския грим от първия албум - точно за теб си мислех и въпроса - как да ползваш синьо-зелените  Blush

MissNellie  Hug нека да сложим новата анкета, за да не губим уикенда за работа - примерно днес да се гласува и утре да се заемаме, който иска  Peace

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 08:40 от a.l.e.n.a

# 509
А за пудрата на Мерилин...аз съм експериментатор  Mr. Green Слагам ружове, пудри или хайлайтери като сенки. Глитъри на скулите и всякакви подобни щуротии.
Не ти си за мен просто велик гримьор, казвала съм ти го многократно! Heart Eyes
Сега ще ме караш и аз да се мацам с нея по очите. Разкажи по подробно какво точно слагаш, само нея ли? Тази пудра е разкош за много бели кожи, но не ми е хрумвало да си я мажа като основни сенки, а само под веждите.

Говорете ми, говорете за Зоева..... Party

Общи условия

Активация на акаунт