Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 40

• 59 288
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Да,разгледах..lust ми хареса най-много:)
Взет:)

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 21:17 от LOSHKA

# 481
Като видях палитрата на  Jackie Lynne в темата на Inglot и ми се прииска да си нагримирам поне едното око и го направих  Mr. Green

Нали Mr. Green Това е моята версия на Naked UD - NAKED Glamour Heart Eyes
обаче любимият ми 467 тотално го издълбах и ще трябва или нов или нещо светло на МАС.

Днес правих един неутрален грим с бюти пудрата на Мерилин на подвижният клепач (Forever Marilyn) и стана просто жестоко. А четката на Zoeva petit blending е просто уникална Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Най-после успях да направя чист cut crease с отсечена линия.

# 482
  • в 1001-та нощ
ааааа, тук каквото се приказва - трябва и да се показва  Blush

# 483
Хвана ме на тясно Grinning Grinning никога не се сещам да си снимам гримовете, освен ако не е нещо супер специално.
Иначе пудрата е тази, аз съм ви показвала нейна снимка
Скрит текст:
Трябва да си намеря сега такива сенки на МАС, че ако я подпукам пудрата като нищо ще ѝ направя дупка Confused

# 484
  • в 1001-та нощ
за какво пък ти е да ти е вечна  Blush

# 485

Жаки,
Поръчах и аз 4 четки от зоева, тази я гледах, но реших,че незнам точно как да я изполвам, т.е ясно е,че е за блендиране, но нали за това са и другите такива( като напр тази,която е копие на мак 217 и която и аз си взех)....става  по- добре, защото е по-малка,или? а пудра никога не бих се сетила на клепач да сложа.... Mr. Green Mr. Green

# 486
Здравейте и от мен Simple Smile Забравихте ме вече, нали Simple Smile Откакто започнах работа нямах много време за "странични дейности", но днес един човек ми припомни, че темата съществува и е време да се включвам отново. А и от няколко дни отново съм безработна, така че вече имам и достатъчно време за дъра-бъра Wink

И за да не е само спам...

# 487
  • в 1001-та нощ
Страхотно, Фокси Simple Smile добре дошла отново  Blush  bouquet

казвай сега кои са сенките  Heart Eyes

# 488
ааааа, тук каквото се приказва - трябва и да се показва  Blush

ааа, съгласни сме Joy Joy

Аленка, за розовото чудо на пупа говориш,което взехте с веси преди месеци,нали?....ружовете на милани съм ги гледла хиляда пъти,  набелязала съм си нови цветове,акто псуант намаление, и затова бях учудена- не виждах в кой от тях може да иам такива частици....

# 489
  • в 1001-та нощ
да Wink за него  Peace

сега, като се замисля - и розовата сянка, която взех е идеален фин хайлайтър  Mr. Green

# 490
Мерси, Аленка Simple Smile
За сините сенки става въпрос, нали? От тропикал шимър палитрата на BH Cosmetics са Peace

# 491
  • в 1001-та нощ
оооо, браво, че я взе  Hug аз съм забравила, че я имам  ooooh! ooooh! ooooh!

# 492
оооо, браво, че я взе  Hug аз съм забравила, че я имам  ooooh! ooooh! ooooh!
Ползвам я почти постоянно. Особено когато реша, че искам да съм по-цветна. Доволна съм, че си я поръчах. Даже обмислях някой ден да си поръчам от единичните цветове, че съм си харесала някои по-матови.

И още нещичко със синьо, но доста по-семпло...

# 493
foxita, разкош   bouquet много красив син цвят

# 494

Жаки,
Поръчах и аз 4 четки от зоева, тази я гледах, но реших,че незнам точно как да я изполвам, т.е ясно е,че е за блендиране, но нали за това са и другите такива( като напр тази,която е копие на мак 217 и която и аз си взех)....става  по- добре, защото е по-малка,или? а пудра никога не бих се сетила на клепач да сложа.... Mr. Green Mr. Green
Aз по принцип я взех да я ползвам като пенсил четка, т.е. само за долният клепач. Обаче реших да пробвам как ще се направи cut crease с нея и стана прекрасно. Изобщо не го очаквах.
Определено ще си купя още доста техни четки.

А за пудрата на Мерилин...аз съм експериментатор  Mr. Green Слагам ружове, пудри или хайлайтери като сенки. Глитъри на скулите и всякакви подобни щуротии.

Общи условия

Активация на акаунт