Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 40

• 59 316
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • в 1001-та нощ
днес правих розовата Пупа, както бях планирала - с очна линия сенки  Blush не плътно, дори мааалко съжалих, че я сложих на цялото око (отгоре), но няма опашки Wink само подчертаване на миглите

вече ми се иска дa пробвам белия хайлайтър  Mr. Green

# 466
и аз понеже съм на въпна Глинда- Веси, като Теодора сиSimple Smile)

Ъъъ, я дай превод какво имаш предвид  Mr. Green

Момичета, във водната линия нямам нищо  Mr. Green Може би така изглежда заради сенките отдолу, не знам. Но от доста време вече не слагам нищо във водната линия, за да не ми дразни лещите  Wink

# 467
Грим,изцяло в мой стил Алена,макар че напоследък,нямам време да отделям такова внимание на грима Hug

# 468
  • на кого му пука
Мила Кунис като Теодора.

# 469
a.l.e.n.a, много семпло и приятно PeaceА кой е белия хайлайтър?
Чета Ви, но не мога много да пиша....
По повод свежите летни цветове, ето какво исках да Ви покажа.....

# 470
  • в 1001-та нощ
Като Розовия на Пупа - има и бял - дали не беше на Колистар, обаче  newsm78

този грим изключително ми хареса, чудя се на отворени очи как ли ще стои и дали да не се пробвам  Blush

Момичета, мерси за милите думи   bouquet

# 471
 Веси, гримът ти ми напомни ето тази палитра и както помогнаха момичетата- мила кунис

Heart Eyes

Аленка, на колистар е бялото,което се осъждаше и купуваше във форуам, лодси е пуснала даже нейното в продавалник, доколкото видях...но е много едро като частици.. а ти от ружовете на милани кой имаш, та излизат тези частици по снимките?

# 472
  • в 1001-та нощ
частиците са от розовия хайлайтър на Пупа, писах й на Лодси по-рано - да го вземе нa срещата - да го видя на живо  Blush

на милани имам 3 ружа, но не от тях са частичките - ще ги взема в събота - да ги видиш  Peace

тук се виждат точните цветове http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=722835.msg25415493#msg25415493  Heart Eyes

# 473
  • Sofia
мерси, Аленка, а тази на лореал някой пробвал ли я е?

Имам я, нанася се добре и върху сенки, водоустойчива е, цветът е плътен и наситено черен.
Аз имам затруднения при нанасянето заради гъстата консистенция - малко по-трудно постигам гладка линия, отколкото с течен продукт. Четчицата трябва да се мие след всяко ползване, иначе се втвърдява и става като флумастер.  Laughing

# 474
Момичета, пробвах скинфиниша lust на Mac само аз ли не виждам WOW ефект?

# 475
Пробвах го днес и на моят цвят кожа е подходящ за руж.  Simple Smile Зависи за какво искаш да го използваш и колко си светла/тъмна. Какво си представяш под уау ефект? Simple Smile

# 476
Със светла кожа съм и на мен ми стои като руж

# 477
Е винаги има доста хора за които даден продукт има уау ефект и такива за които няма. Най-много обаче са винаги тези по средата. Wink
За мен е перфектен розов хайлайтър-руж, но със задължително контуриране отдолу. Кефят ме фините му блестящите частици, в да го наречем цвят фуксия / или циклама/, които само се чудя как да докарам повече на скулите си.

# 478
Сигурна съм, че на друг стои прекрасно.На мен не..може  би друг цвят би бил по-добър

# 479
Повечето хора купиха MSF Adored. Това може би не е случайно. Той се смята и за големия фаворит в колекцията/ разбира се изключвам двата, постоянни скинфиниша/.
 Ти пробва ли го него?
Аз смятам обаче, че и нанасянето или по-точно четката, с която се нанася има голямо значение. Lust е супер пигментиран дори с четка Мас 159 за която се смята, че е най-добра за поставянето на скинфинишите от тази колекция.

Общи условия

Активация на акаунт