Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 7*

• 46 586
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София
 .....
  А наркотиците не бяха първата глупост на Чаатай,но както и да е.... Wink Wink Wink

Ех, ти само ми подхвърляш някакви "бомби" и ме караш да търся из нет-а с часове. Подскажи за какво иде реч, че да знам, какво да търся   Simple Smile

Иначе за превода, когато си сформирате екип и т.н., ако има нужда от помощ, съм насреща  Peace

Сега се питам, каква ще е конкуренцията на ASK? ПО се чува, че го хвърлят с/у "Чучулигата"  май newsm78 Да видим ASK кога ще е  Peace

# 286
  • Варна
Здравейте,момичета!
Хазал е страхотна на снимките,прекрасна!Според мен,изобщо не може да става дума за сравнение м/у нея и Серенай.Може би и в нея има някакъв чар/макар,че  аз не го виждам Rolling Eyes/,но се разминават по всички критерии.Хазал е толкова естествена и земна,с грим без грим пак е красива.А Серенай с изказването си ,че без грим не се показва от къщи,направо си заби ножа.Мен така ми е груба/да не кажа друго/,представям си я без да се е "разкрасила" Shocked
Останах изумена от видеото,което е постнала missence.Тези хора луди ли са!Момичето се спря и ги поздрави,а те се занимават с пъпките на лицето и  #2gunfire
Точно от такива интервюта  всеки трябва да си направи изводи за Хазалка.Толкова естествена,с гащеризон и небрежен кок и въпреки това прекрасна!

# 287
  • София
Ето цялото интервю на Хазал. Дано някой да го преведе, че с google се разбира, ама не е същото  Rolling Eyes

http://magazimedya.com/hazal-kayadan-bomba-aciklamalar

# 288
# 289
  Мисенце Hug Hugза денят,в който ще се излъчва серияла...май нищо не е сигурно newsm78Имаше статия на Оя Дуан,но си беше нейна прогноза...макар,че ако АСК е в сряда..май шансовете са му добри...кадрилите и рокадите са много #2gunfire #2gunfireСега за мен лично ме е яд,че не съм следила програмните схеми на каналите и да забележа има ли някаква тенденция и закономерност.Дано не стане като миналата година и заради ниския рейтинг окапаха доста серияли след някоя и друга серия ooooh! ooooh!
  За мен денят сряда ми се струва добър,защото се бори за рейтинг с ВВ,а там нещата не са добре и загубиха много публика+ случая Мюрием newsm78 newsm78По Шоу досега даваха младежки комедиен сериял и имаше твърд рейтинг около 5..а и те нямат друг сериял с такъв висок рейтинг Mr. Green Mr. Greenа и най-интересният артист го напусна,за да играе в нов сериял...пак младежки и като четох промото...има очаквания да се хареса newsm78Още не е ясно другите канали какво ще направят.
   Ако сложат Чучолигата в петък newsm78 newsm78също е добре newsm78
еми ей такива мисли ми се въртят в главата Embarassed Embarassed

Последна редакция: сб, 31 авг 2013, 14:11 от mariola_sha

# 290
  Петрова Heart Eyes Heart Eyes с тази снимка на Хазал с пътъците ги отнася каТ бръмбар-сламка Hug Hug Praynig

# 291
От туйтър:

A.S.K dizi 18 Eylül Çarşamba 20.00 de

Но дали са само фенски предложения-не знам.

# 292
 Снежи е по организацията...аз ако мога ще помаган...каквото ми нередят отгоре Wink Cry  

При нас няма кой е по-по-най. Heart Eyes Wink  Важното е сами да се организираме и всеки да се включи, с каквото умее.  Hug Аз, например, мога да превеждам, ако има английски субтитри, но не мога да ги редя.  Sad  Дано има английски субтитри, защото директно от турски, няма кой да превежда, засега. Еси е студентка, а сама Ели няма да смогне. Peace

# 293
  Снежиииии..аз съм от послушните .А и съм тъпоумно-упорита ако трябва нещо да се науча...ама...

бРойкИтЕЕЕЕ...гледали фрагмана... е с тази бройка...може и с тази да си останем,амММа-ха #2gunfire #2gunfireкво се тутлявят #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: сб, 31 авг 2013, 14:58 от mariola_sha

# 294
  Туй е от ФурканЧо:A.Ş.K. Çarşamba oldu beklediğim gibi, yayın tarihi yakında belli olur. 1.bölüm fragmanının da haftaya çıkacağını umuyorum.
 освен сряда и май нов фрагман - другата седмица...този и без гугльо го превеждам ВЕЧЕ newsm53 newsm53 newsm53

# 295
missence-зная го това нещо...тогава Хазал си пусна туитъра Grinning GrinningПитаха я за "Балканите" и за Сарп Бозкурт Hug Hug
  А съжалявам,че нема да ви се хареса,но за мен Чаатай е мъжкия  вариянт "ала Серенай" Peace

Мариолче  Hug и кое те кара да мислиш че Чаги е мъжкия вариант на Серенай Winkя сподели с мен върлата Чаатайка Blush

# 296
В темата за "Прилив и Отлив" Неси е превела интервюто на Хазал за Хюрем ( май така се казва) позволи ми да го постна и тук, така че наслждавайте се.  Wink Hug

Репортажът с Хазал:

''Любов'' е един от сериалите на Канал Д, на който много се доверяват през новия сезон и който е с високи очаквания. Главната актриса Хазал Кая разказа за новата си работа, отслабването, слуховете за трупчето, на което стъпва и за това как се е справила със славата, дошла в ранна възраст.

Според проучване сериалите, в чието заглавие съществува ''Любов'', много повече са хващали ''коренче''...

- Може би имаме нужда от обич...

Как запълвате тази нужда?

- Хубаво чувство, но от друга страна е и хормонално състояние. Няма нужда да се прекалява.

Според Вас какво е това в уводното изречение на сериала: ''Какво парите не могат да купят?''

- Здраве!

Добре, а любовта може ли да се купува?

- Може ли да се каже любов на купена любов? Колко здравословно е това? Темата се върти, върти и пак се връща към здравето.

Коя е Азра, която пресъздавате? Каква е?

- Учител по тенис. Грижи се за семейството си. Всичко започва с една случка, изживяна в живота на героите. Вижда се как моментна смелост е причина за какво ли не.

Героинята Ви Азра има ли нещо различно от другите пресъздадени от Вас героини, което да ни развълнува?

- Досега винаги играех млади момичета. За първи път съм в ролята на млада жена. Азра е по-различна, тя е силна жена, която може да стои на собствените си крака. Тя е тази от всички презсъздадени от мен героини, която най-много прилича на мен. По отношение на силата я оприличавам с мен. Както Азра, така и аз от ранна възраст се нагърбих с отговорности.

Силната ви страна, за която споменахте, кога и срещу кого, срещу какво се появи?

- Започнах тази работа на 16 години. Какво още може да бъде!/Какво друго!/

Ваш ли беше изборът да се нагърбите с отговорности от ранна възраст?

- Да. Когато човек се осмели и каже ''Аз ще го направя'', не мисли за резултатите и за това как живота ще реагира. Например майка ми и леля ми ми бяха казали ''Завърши университета, а после се занимавай с актьорско майсторство. Ние винаги сме с теб'', не ги послушах. И без това съм се родила в осмия месец, прибързан тип човек съм.

Как успяхте да се справите със славата, дошла в ранна възраст?

- Беше трудно и тежко положение. В ергенския си период се вманиачаваш на това ''Всички да ме харесват и одобрят'' Това не е добре, защото не е реално. Не може всички да ме обичат и не са длъжни да ме харесват. Приех го и го преодолях. Опитах се да защитавам себе си в моя малък свят.

Това Ваше отношение ''Имам прегради/стени/'' се дължи на това, че сте почнали толкова рано в този бизнес ли?

- Не. Още от детството ми хората около мен ми казват, че съм ''разглезена и студена''. Мисля, че причината за това е изражението на лицето ми. Всъщност нашето семейство е такова. Иначе не съм студена, де да можех да бъда такава. Защото много харесвам тези, които могат да отстояват такава позиция.

ЦЕЛТА МИ Е ДА СЕ ЗАЩИТЯ

Преди фотосесията казахте "Наскоро навлязох в областта на модата и стила''. А пък сте едно от най-популярните лица на екрана. Защо толкова закъсняхте?

- Много не знам какво обличам, когато излизам навън. За мен важното е да се чувствам комфортно. Може би причината да не отдавам важност на това какво обличам е методът ми да се защитавам.

Защитаване срещу какво?

- Казвах си ''И аз имам личен живот и така се обличах''. Обличам шалвари, имам изцапани Converse. Обичам да обувам Vans. Например не отивам да си купувам обувки от Gucci.

А сега какво се случи, че променихте решението си?

- Пораствам! Например когато отивам да дам репортаж, ако има и фотосесия, и ако трябва да съм по-официално облечена, то аз съм в състоянието, което казва ''Добре, трябва да го облека''.

НЯМАМ НИКАКВО ОЧАКВАНЕ ОТ СОРТА НА ''ДЕ ДА БЯХ С 5 СМ. ПО-ВИСОКА''

Пише се, че на сета ползвате трупче...

- Навсякъде по света, ако се налага заради ъгъла на камерата, дават трупче, дори и на артистите с ръст 1.90.

Много килограми сте дали. Как стана?

- Понеже съм диабетичка напълнях в рамките на месец и половина. Трудно мина и периода, в който трябваше да приема болестта. Помисли! На 22 години съм и след като ям захарта ми се покачва, след това се понижава и заспивам! После си направих една програма за хранене, която е подходяща за болестта ми, започнах да готвя ястията си. В рамките на 2 месеца и половина оздравях, отслабнах с 11 килограма.

Отидохте в Америка, за да отслабнете ли?

- Отидох заради обучение, там прекарах и периода на отслабване. Започнах да вървя всеки ден по час и половина. След това си изкарах дневна програмна схема. Взех DVD с кардио и танци, по него работих. След като изпивах кафето си в 9.00 сутринта, започвах да гледам Fitness Blenders и го прилагах едно към едно.

[/b]

# 297
В темата за "Прилив и Отлив" Неси е превела интервюто на Хазал за Хюрем ( май така се казва) позволи ми да го постна и тук, така че наслждавайте се.  Wink Hug

Репортажът с Хазал:

''Любов'' е един от сериалите на Канал Д, на който много се доверяват през новия сезон и който е с високи очаквания. Главната актриса Хазал Кая разказа за новата си работа, отслабването, слуховете за трупчето, на което стъпва и за това как се е справила със славата, дошла в ранна възраст.

Според проучване сериалите, в чието заглавие съществува ''Любов'', много повече са хващали ''коренче''...

- Може би имаме нужда от обич...

Как запълвате тази нужда?

- Хубаво чувство, но от друга страна е и хормонално състояние. Няма нужда да се прекалява.

Според Вас какво е това в уводното изречение на сериала: ''Какво парите не могат да купят?''

- Здраве!

Добре, а любовта може ли да се купува?

- Може ли да се каже любов на купена любов? Колко здравословно е това? Темата се върти, върти и пак се връща към здравето.

Коя е Азра, която пресъздавате? Каква е?

- Учител по тенис. Грижи се за семейството си. Всичко започва с една случка, изживяна в живота на героите. Вижда се как моментна смелост е причина за какво ли не.

Героинята Ви Азра има ли нещо различно от другите пресъздадени от Вас героини, което да ни развълнува?

- Досега винаги играех млади момичета. За първи път съм в ролята на млада жена. Азра е по-различна, тя е силна жена, която може да стои на собствените си крака. Тя е тази от всички презсъздадени от мен героини, която най-много прилича на мен. По отношение на силата я оприличавам с мен. Както Азра, така и аз от ранна възраст се нагърбих с отговорности.

Силната ви страна, за която споменахте, кога и срещу кого, срещу какво се появи?

- Започнах тази работа на 16 години. Какво още може да бъде!/Какво друго!/

Ваш ли беше изборът да се нагърбите с отговорности от ранна възраст?

- Да. Когато човек се осмели и каже ''Аз ще го направя'', не мисли за резултатите и за това как живота ще реагира. Например майка ми и леля ми ми бяха казали ''Завърши университета, а после се занимавай с актьорско майсторство. Ние винаги сме с теб'', не ги послушах. И без това съм се родила в осмия месец, прибързан тип човек съм.

Как успяхте да се справите със славата, дошла в ранна възраст?

- Беше трудно и тежко положение. В ергенския си период се вманиачаваш на това ''Всички да ме харесват и одобрят'' Това не е добре, защото не е реално. Не може всички да ме обичат и не са длъжни да ме харесват. Приех го и го преодолях. Опитах се да защитавам себе си в моя малък свят.

Това Ваше отношение ''Имам прегради/стени/'' се дължи на това, че сте почнали толкова рано в този бизнес ли?

- Не. Още от детството ми хората около мен ми казват, че съм ''разглезена и студена''. Мисля, че причината за това е изражението на лицето ми. Всъщност нашето семейство е такова. Иначе не съм студена, де да можех да бъда такава. Защото много харесвам тези, които могат да отстояват такава позиция.

ЦЕЛТА МИ Е ДА СЕ ЗАЩИТЯ

Преди фотосесията казахте "Наскоро навлязох в областта на модата и стила''. А пък сте едно от най-популярните лица на екрана. Защо толкова закъсняхте?

- Много не знам какво обличам, когато излизам навън. За мен важното е да се чувствам комфортно. Може би причината да не отдавам важност на това какво обличам е методът ми да се защитавам.

Защитаване срещу какво?

- Казвах си ''И аз имам личен живот и така се обличах''. Обличам шалвари, имам изцапани Converse. Обичам да обувам Vans. Например не отивам да си купувам обувки от Gucci.

А сега какво се случи, че променихте решението си?

- Пораствам! Например когато отивам да дам репортаж, ако има и фотосесия, и ако трябва да съм по-официално облечена, то аз съм в състоянието, което казва ''Добре, трябва да го облека''.

НЯМАМ НИКАКВО ОЧАКВАНЕ ОТ СОРТА НА ''ДЕ ДА БЯХ С 5 СМ. ПО-ВИСОКА''

Пише се, че на сета ползвате трупче...

- Навсякъде по света, ако се налага заради ъгъла на камерата, дават трупче, дори и на артистите с ръст 1.90.

Много килограми сте дали. Как стана?

- Понеже съм диабетичка напълнях в рамките на месец и половина. Трудно мина и периода, в който трябваше да приема болестта. Помисли! На 22 години съм и след като ям захарта ми се покачва, след това се понижава и заспивам! После си направих една програма за хранене, която е подходяща за болестта ми, започнах да готвя ястията си. В рамките на 2 месеца и половина оздравях, отслабнах с 11 килограма.

Отидохте в Америка, за да отслабнете ли?

- Отидох заради обучение, там прекарах и периода на отслабване. Започнах да вървя всеки ден по час и половина. След това си изкарах дневна програмна схема. Взех DVD с кардио и танци, по него работих. След като изпивах кафето си в 9.00 сутринта, започвах да гледам Fitness Blenders и го прилагах едно към едно.

[/b]

ето сега сами се убидете Blushколко смислено се отговаря на задаваните въпроси,дали се прави съпоставяне с някой Simple Smileпросто база за сравнения въобще няма,няма и да има................това да не е Се....й Blush Blush Blush

# 298
# 299
  да благодарим на Неси   bouquet  bouquetДето смислено отговаря Хазал..но и пуска винаги нещо,което не знаем....била осмаче Grinning Grinning Heart Eyes
   За себе си смятах,че Хазал трябва да покаже нещо ново и явно с тази роля ще стане...млада жена.Харесва й ролята и казва,че имат общо Hug....за Ферито беше казала,че я съжалявала ooooh! Outta Joint
   Жанче Hug Hug...много е дълго,а отдавна съм го преболяла разочарованието...макар,че стана и постепенно.
  ПИтрова Hug Hugкакво е тУй нещо newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт