Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните курорти в Турция според форума?
Какви са впечатленията на участниците във форума от хотелите в Турция?
Кои са най-интересните забележителности в Турция, според участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните курорти в Турция според форума?
-
Какви са впечатленията на участниците във форума от хотелите в Турция?
Участниците във форума споделят различни впечатления от хотелите в Турция. Някои хотели се възхваляват за тяхната прекрасна храна, чистота и приятелски настроен персонал, докато други са критикувани за еднообразно хранене, лошо обслужване и шумни гости. Споменават се конкретни хотели като Alva Donna Exclusive, Club Grand Side и Euphoria Aegean Resort Seferihisar.
-
Кои са най-интересните забележителности в Турция, според участниците във форума?
-
Как беше ваканцията ви в Мармарлис?
-
Какви са достъпните опции за хотели в Мармарис?

Напълно сме доволни, всичко беше на ниво, храната чудесна, чистотата безупречна, хавлии сменят всеки ден, спално бельо през ден, стаите се почистват всеки ден, мини барът се зарежда ежедневно, персонала любезен и усмихнат. Аниманицията малко се повтаряше всеки ден, но пък детската анимация беше разнообразна, всеки ден различни занимания. Върнахме се с прекрасни впечатления и мнооого отпочинали. Като леко дразнещо мога да посоча нашествието от руснаци
шумни, нахални и не съобразяващи се с никого и нищо
Самолетите са стари, а кабинният екипаж ужасен
Кафе машина, честно не видях
а щях да се оглеждам.

Историческите забележителности не са моят тип туризъм и не ми носят никаква емоция.
И така си спах де, с 2 чаршафа, явно за олекотена завивка или одеало не бяха чували. Единия ден проблем с интернета на лобито, отивам аз да ми видят настройките на рецепция (защото както вече казах процедурата е сложна) и мацката ми вика „ами явно има някакъв проблем” и ми се усмихва неадекватно и сякаш очакваше да кажа ок и да си тръгна, но не беше познала. Питах я кога ще бъде решен проблема, пак чупим китки и свиваме рамене. Накрая питах момичето до мен има ли връзка, каза, че има и се тропнах пак с лаптопа и и казах, че щом проблема не е генерален (т.е интернет има, а само с моите настройки нещо не е наред), то е тяхна грижа да ми го оправят. Да видиш как се мобилизираха и го оправиха, ама защо трябва да става по този начин...Персоналът в кафето и на баровете беше изключително отегчен и нелюбезен, личеше си, че е края на сезона и бяха вече изморени и не им беше до нас. Контингентът на хотела беше основно англичани, което отчитам като голям минус, тъй като по-големи свине не съм виждала, пълно опустошение и крах беше след тях. Имаше и белгийци, холандци, по-малко руснаци, двойка французи, неколцина турции и около 20 българи.
.