На море в Турция - тема 26

• 103 863
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Попаднах на оферта 10 нощувки със самолет за Дидим, но датата е само  06.05.2014год.
Ще бъда много благодарна ако някой който е бил в Дидим през този период /началото на май / сподели впечатления за времето ,температура на водата в басейните и морето .
Здравейте, както вече писах по-горе през изминалата година в началото на месец Май бяхме на почивка в Дидим. Периода беше от 03.05. до 10.05.2013г. Мога да кажа, че имахме само един по-лош ден в който не ходихме на плаж - беше по-ветровито и облачно. Учудихме се, че много бързо времето се оправи - още в ранния след обяд, слънцето правеше опити да се покаже. През всички останали дни времето беше много хубаво - топло, дори горещо, включително и вечерите. Водата в басейна беше топла, в морето беше леко по-хладна - но, също ставаше за къпане.

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 13:47 от Ani_iv

# 751
До Татяна и другите админи : Май е време за Нова тема.Направихме 50 стр. за има- няма 3 месеца. smile3508

Тук Админи няма. Всички сме потребители като теб.

# 752
  • гр. София
Хайде и аз най-накрая да се похваля с платена резервация за Палома Клуб Султан от 01.06 до 08.06.
Ако има още някой в този период ще се радвам да се запознаем.
За първа година ще сме в този хотел - надявам се да останем доволни.

# 753
  • Резерват "Северозапад"
Супер!!!
Ще се радвам за отзиви, защото ние ще сме чак края на август Laughing.

# 754
  • Русе
Здравейте!

Днес направих и аз резервация за Палома клуб султан за 20.06 с ТА Ориент-99.  

Резервацията я направих по имейл, защото точно тази стая, която искам фамилна с едно помещение, не я предлагат в сайта на агенцията. Преди 10 дена лично им звъннах и те ми казаха, че има и цената е 2635лв.

Отговорът по имейла беше, че резервацията е потвърдена и да преведа 30% от сумата (написано на латиница). Коя е точната сума, къде да ги преведа - пълна загадка?

Звъннах им по телефона, да ми кажат сумата. Отговорът беше 2887 за супериор стая. За фамилна стая не са чували. Пак обяснявам, че има, даже са ми казали и сума. Казаха ми ,че ще ми звъннат пак. Така и направиха, но отговорът беше 2720лв за фамилна стая едно помещение. ( около 100лв разлика повече от преди 10 дена)

Турс клуб предлагат това, което искам за 2637лв, но се двоумя само заради това, че тук във форума е много хвален автобуса на Ориент, а съм  с две деца и за мен транспорта е важен.

Ще съм Ви благодарна за мнение коя ТА да избера!

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 17:41 от maiche

# 755
Хайде и аз най-накрая да се похваля с платена резервация за Палома Клуб Султан от 01.06 до 08.06.
И ние ще сме там по същото време.
Ще се радвам да се запознаем!

# 756
И ние ще сме там по същото време.
Ще се радвам да се запознаем!
Ха сега! Вие си тръгвате - ние пристигаме!

# 757
Здравейте!

Днес направих и аз резервация за Палома клуб султан за 20.06 с ТА Ориент-99.  

Резервацията я направих по имейл, защото точно тази стая, която искам фамилна с едно помещение, не я предлагат в сайта на агенцията. Преди 10 дена лично им звъннах и те ми казаха, че има и цената е 2635лв.

Отговорът по имейла беше, че резервацията е потвърдена и да преведа 30% от сумата (написано на латиница). Коя е точната сума, къде да ги преведа - пълна загадка?

Звъннах им по телефона, да ми кажат сумата. Отговорът беше 2887 за супериор стая. За фамилна стая не са чували. Пак обяснявам, че има, даже са ми казали и сума. Казаха ми ,че ще ми звъннат пак. Така и направиха, но отговорът беше 2720лв за фамилна стая едно помещение. ( около 100лв разлика повече от преди 10 дена)

Турс клуб предлагат това, което искам за 2637лв, но се двоумя само заради това, че тук във форума е много хвален автобуса на Ориент, а съм  с две деца и за мен транспорта е важен.

Ще съм Ви благодарна за мнение коя ТА да избера!

maiche,Турс Клуб от новия сезон ще имат  нови автобуси още в началото на сезона,както ми казаха от офиса.Не че сегашните им са лоши,напротив. Като марка и модели са като тези на Ориент,с изключение на прословутия автобус с мониторите на всяка седалка.Но я ви огрее с него да пътувате,я не. Никой не може да гарантира,че ще бъдете с него,при положение че фирмите пращат по няколко пълни автобуса до един и същи курорт точно за резервирания от вас период.Можете да сте сигурна,че и която и фирма да предпочетете,ще пътувате комфортно.Естествено говоря за тези две фирми,за други не коментирам.

# 758
  • Русе
kasidi, благодаря за мнението. Hug

Утре резервирам при Турс Клуб.

# 759
  • София
Съгласна съм с kasidi, макар че с такива автобуси е пресилено да се каже, че се пътува комфортно - спокойно по-скоро бих казала. И други агенции разполагат с подобен клас автобуси. "Ориент" се отличава, но с един единствен автобус, който наистина предлага комфортно пътуване. Важен фактор за комфорта и приятното пътуване, дори бих казала определящи са водачите на Совалките.

# 760
НОВА ТЕМА http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755515.msg26975603#msg26975603

не съм добавила линкове към мнения от тази тема, нямам време днес, ще се опитам утре да намеря.

Общи условия

Активация на акаунт