На море в Турция - тема 26

• 103 868
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
Зомбайо,защо по мейла,не трябва ли да е оригинален договора, с печат и подпис от фирмата..... newsm78

# 736
 vanq_6119, първо честито за резервацията. Дано проблемите от тази година ,догодина да са разрешени в този хотел. Само не разбрах ,още една ли почивка през 2014 г. планираш ? И кой хотел ти е бил на сърце ?

# 737
  • Резерват "Северозапад"
Тъй де, аз затова питам по-знаещите от мен как е процедурата с пътуванията в Турция, досега над 20 почивки и уикенди в България само по мейла с агенция съм организирала и не съм имала проблеми.

# 738
  • София
Аз бих искала да предупредя, че през изминалата година почивахме в хотел "Дидим Бийч Резорт Елеганс" за 7 нощувки - точно по време на Великденските и Гергьовденските празници, не бях разбрала, че тук в България са били пускани оферти още преди Нова година от типа - http://www.deals.bg/Mayski-praznitsi-2014-Didim-5-noshtuvki-5-Al … ;utm_campaign=173. Когато пристигнахме пред хотела имаше над 15 автобуса, които са транспортирали туристи от България. Хотела не е лош, с добра локация и добри условия, но аз определено, повече не бих се подложила на подобно мъчение да почивам - в такива дни в хотел, който се предлага по този начин. В никакъв случай не искам да правя антиреклама на сайтовете за колективно пазаруване, но определено - за мен това беше най-лошата почивка, която съм преживявала, макар и не по вина на хотела.

# 739
Здравейте, изкушавам се да резервирам Pine Bay, но вече сме били там и го оставям засега като вариант. Някой има ли впечатления от Onyria Claros Resort & Spa - 5 *?

# 740
  • София
Здравейте, слез Айвалък и Кушадасъ тази година мислим за Чешме. Може ли мнения за тези хотели
KAYA PRESTIGE SUNSHINE HOTEL 4*  и BABAYLON HOTEL 4* . Никъде не намерих отзиви за тях.   bouquet

# 741
Здравейте, изкушавам се да резервирам Pine Bay, но вече сме били там и го оставям засега като вариант. Някой има ли впечатления от Onyria Claros Resort & Spa - 5 *?
Ние бяхме там миналата година в края на септември. Не е лош хотела, но според мен отговаря на 4+ звезди. Разположен е на много голяма територия и има много вървене. Ние бяхме във виличките и за наш късмет бяхме в една от най-отдалечените. Има голф колички, които те водят до рецепция, но ресторанта ти е на ниво -2, басейните още  надолу, плажа още по-надолу. Храната не е кой знае каква, има сладолед по време на обяда. Анимацията горе-долу бива. Зависи какво очакваш и каква цена плащаш. Ние се бяхме записали на промоционални цени и затова което платихме беше добре.Ако имаш други въпроси, питай:)

# 742
vanq_6119, първо честито за резервацията. Дано проблемите от тази година ,догодина да са разрешени в този хотел. Само не разбрах ,още една ли почивка през 2014 г. планираш ? И кой хотел ти е бил на сърце ?
liv благодаря Hug отговарям ти под ред.
- Доста прочетох и проучих 3а х-л Елеганс. Мениджърите са амбицирани, то3и се3он, хотела да бъда на висота. Дано!
- Да, планирам и втора почивка в Турция това лято. Правя го вече две години.Януари в един ден ре3ервирах и двете почивки, сега не е така. В момента не 3нам как ще ра3полагам с времето си м. септември, 3атова ще оставя втората ре3ервация 3а лятото или на ласт минит, само живи и 3драви.
- Хотели на сърце...Бодрум - Голдън Ейдж (по твоя препоръка и на roje)...Mармарис - бутиковия Дора Бийч. А в Дидим (след като групата го и3бра, като място) - Маджести Клуб Тархан.

miss july принципно погледнато е така. Но, днес си мисля: какво 3начение има хотела, важни са приятелите. Нашата компания е много яка, купон нон-стоп. Навсякъде ставаме любимци на аниматорите, 3ащото им и3насяме конкурсите и номерата  Joy Като поставя на ве3ните - хотела и приятелите...натежава ве3ната с приятелите. Ще си и3караме супер!

# 743
vanq_6119,хотелите които си избрала за септември са добри.Ще помагаме с отзиви,защото до тогава много вода ще изтече и ще има актуални мнения от почивали или хора които са ги посетили я на инфотур ,я като водачи на групи.
hris.g,двата хотела са доста настрани от града Чешме. Особено първия на повече от 20км. Като цяло на мен много повече ми хареса Кая Престиж,отколкото Бабилон.Пак казвам лошото при тях е че са направо откъснати от живота на града. Остава да разчитате на една анимация,която имам съмнения че е качествена. За спокойна,релакс почивка стават и двата,но нищо повече не трябва да очаквате.

# 744
До Татяна и другите админи : Май е време за Нова тема.Направихме 50 стр. за има- няма 3 месеца. smile3508

# 745
Този хотел беше прекрасен в годината на откриването си.На следващата година си смени собственика и отзивите не са никак добри. Моят син беше това лято за втори път там и беше много разочарован: опашки за храна /еднообразна и почти никакви плодове/ , почистване на стаята само ако се оплачеш и други такива.  Каза,че единственото хубаво нещо била анимацията. Като знам колко очарована бях 2009 година, не искам да вярвам, че са го съсипали.Мнението ми е. За Onyria Claros.

# 746
Съгласен съм с Надя. За Onyria Claros.Имам спомени от тази година за беден асортимент,спрямо категорията и особено как е било миналите години.Разликата с прекия конкурент Club Sultan е очебийна.

# 747
Попаднах на оферта 10 нощувки със самолет за Дидим, но датата е само  06.05.2014год.
Ще бъда много благодарна ако някой който е бил в Дидим през този период /началото на май / сподели впечатления за времето ,температура на водата в басейните и морето .

# 748
450 ние миналата година бяхме там, в клубната част.Нашата вила беше реновирана и се състоеше от 2 спални, 2 бани и още една стая в която бяха поместени гардероб, сейфа,мини бара и диван,от тази стая се излизаше на балкона. Условията бяха много добри, някой спомена че в момента тече голям ремонт там, така че предполагам за този сезон всички вили ще бъдат реновирани Peace. За гривните не мога да дам точен отговор защото ние пристигнахме към 3 след обяд и ни ги сложиха веднага, но предполагам, че както е в повечето хотели и по рано да отидете ще ви сложат гривни.

И ние сме се насочили към Пайн бей. Като сме двама възрастни с едно дете и нас ли във вилите ще ни настанят  Confused

# 749
Здравейте,
тъй като тук има истински специалисти по почивките в Турция, реших да се консултирам с вас.
Разглеждам ранните резервации. Много съм си харесала определен хотел - EUPHORIA AEGEAN RESORT & SPA. Видях оферти на Турс Клуб и Ориент99. Обаче са с автобус, а този дълъг път много ме притеснява.
Тез тур, които имат чартъри, нямат в каталога си този хотел.
Това ли е положението или мога да очаквам някоя агенция да го включи в чартърните си програми?

Общи условия

Активация на акаунт