Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните курорти в Турция според форума?
Какви са впечатленията на участниците във форума от хотелите в Турция?
Кои са най-интересните забележителности в Турция, според участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните курорти в Турция според форума?
-
Какви са впечатленията на участниците във форума от хотелите в Турция?
Участниците във форума споделят различни впечатления от хотелите в Турция. Някои хотели се възхваляват за тяхната прекрасна храна, чистота и приятелски настроен персонал, докато други са критикувани за еднообразно хранене, лошо обслужване и шумни гости. Споменават се конкретни хотели като Alva Donna Exclusive, Club Grand Side и Euphoria Aegean Resort Seferihisar.
-
Кои са най-интересните забележителности в Турция, според участниците във форума?
-
Как беше ваканцията ви в Мармарлис?
-
Какви са достъпните опции за хотели в Мармарис?
Ориент 99 предлагат почивки и от Варна. Въпросът е, че си комбинират автобусния транспорт най-често с фирма Динита . Почивката с тръгване от Варна се оскъпява с 20 лева на човек
.
С удоволствие се насладих на разказа ти, заедно със снимките
, въпреки всекидневните бакшиши за камериерката. За храната в ресторанта, няма да коментирам, е не сме останали гладни
останките от закуската да се правят на салати за обяд , все пак е криза
, защото разположението на хотела не позволява след 16 ч да си на плажа, просто няма слънце, а аз не обичам да съм на басейна.Ще попитате какво ме накара да избера това място, ами просто не бяхме ходили в Мармарис, а хотела като снимки го харесах, може би от отзиви и коментарии, че е толкова желан за почивка, да не забравя че и цената също беше повече от добра. Направихме си хубава екскурзия по местните забележителности, които не бяхме посещавали. Само Родос ни остана, защото сме влезли с кола в Турция, а по закон шофьора не може да напусне пределите на страната без колата....та така тази дестинация си остана само като желание. Като цяло сме доволни, защото все пак отидохме да почиваме и да закрием морския сезон тази година, а какво по хубаво от спокойствие и тишина. В хотела нямаше българи,а и не е много посещаван според мен от сънародници.... може би защото не пускат деца до 16г. възраст....политика някаква на ТУИ...Ние никога не плануваме предварително почивките, поради професията на моят мъж, но пък това си има предимства.