"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-199.15 « Четв

• 46 621
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Малко лирическо отклонение....

Може ли хич да не гледам "Огледален свят", но тази вечер да пусна телевизора и Ферка да слага пръстена на Емир.... Влюбих се отново!  smile3544 smile3544 smile3544 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

твоя най-любим момент Joy

# 166

Може ли хич да не гледам "Огледален свят", но тази вечер да пусна телевизора и Ферка да слага пръстена на Емир.... Влюбих се отново!  smile3544 smile3544 smile3544 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, от тук нататък - всеки момент когато му се вижда пръстена ми е любим!  Joy Joy Joy

# 167
  • София

Ох, от тук нататък - всеки момент когато му се вижда пръстена ми е любим!  Joy Joy Joy

И на мен, и на мен  Heart Eyes

# 168

Може ли хич да не гледам "Огледален свят", но тази вечер да пусна телевизора и Ферка да слага пръстена на Емир.... Влюбих се отново!  smile3544 smile3544 smile3544 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз въобще не го следя по тв то но тази вечер реших да погледна как, ще е с дублажа особено сцените на острова.....ми въобще не ми повлияха, за първи път ми се случи, сигурно е заради кофтия дублаж......гласовете им.....,  Sick ужасни направо и не само на ФЕмир а на всички.
Иначе те разбирам Киарче, заради пръстена на Емко, ще да е. Laughing

# 169

Може ли хич да не гледам "Огледален свят", но тази вечер да пусна телевизора и Ферка да слага пръстена на Емир.... Влюбих се отново!  smile3544 smile3544 smile3544 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз въобще не го следя по тв то но тази вечер реших да погледна как, ще е с дублажа особено сцените на острова.....ми въобще не ми повлияха, за първи път ми се случи, сигурно е заради кофтия дублаж......гласовете им.....,  Sick ужасни направо и не само на ФЕмир а на всички.

Скрит текст:

И аз съм така, не знам дали в тази тема бях коментирала, че изобщо не мога да гледам АФК на български, щото гласовете ме дразнят, а на места и превода, но просто ми стана смешно, че улучих момента с пръстена.  Joy

# 170
Скрит текст:

Може ли хич да не гледам "Огледален свят", но тази вечер да пусна телевизора и Ферка да слага пръстена на Емир.... Влюбих се отново!  smile3544 smile3544 smile3544 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes[/b]

Скрит текст:
[/spoiler]

И аз съм така, не знам дали в тази тема бях коментирала, че изобщо не мога да гледам АФК на български, щото гласовете ме дразнят, а на места и првевода, но просто ми стана смешно, че улучих момента с пръстена.  Joy

И аз така. И филми и сериали и всичко предпочитам със субове и да слушам оригиналните гласове на актьорите. Иначе не ми въздействат с нашите тъпи дублажи.  Confused А за АФК да не говорим. Направо е странно да слушаш Ферия и Емир с тези странни гласове.  Confused

# 171
Мен на дублажа ми харесва гласа на Емир. Peace Но на Фериа май пак е сменян. Thinking

Киарче,

# 172
Мен на дублажа ми харесва гласа на Емир. Peace Но на Фериа май пак е сменян. Thinking

Киарче,

Скрит текст:

Чувствам се все едно съм изяла не един ами два шоколада за 10 минути  Joy Crazy

# 173
# 174

Като гледам пак Мира ще е по-активната  Joy Joy Joy Наш Яман много плах бе! То вярно, че му се струва далечна и недостижима, ама стига вече!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 175

Joy Joy Joy Чаатайски шоко блокчета ли?! hahaha

# 176

smile3521 smile3521 smile3521

Лягам си.... ама как ще се спи.  ooooh!

След снимките на Анишка, установих какво още не ми хареса в ПО. Яман е твърде пасивен. Не харесвам такива мъже и не бих искала да ги гледам и на екрана.  Peace

Анишка, когато чета от работния компютър, не помня какво точно пиша, какво мисля после да напиша, та заради това, ако не съм ти благодарила за Фемирските моменти го правя сега. С най - голямо удоволствие ще си ги сваля и ще си ги гледам.   bouquet  bouquet  bouquet

Лека, момичета!  Hug

И, Зори, обещавам другата седмица като се прибера, отпочинала, в София да Ви напиша един епизод на "Диаманти". Ти се подготви за серия, в която да си изправена пред избора дали да продължиш с първоначалния план за богатство и престиж или да захвърлиш всичко и да избягаш от Левент, който за пореден път се изпречва на пътя ти.  Peace Hug

# 177
Мила Киарче, ще чакам идването ти с нетърпение! Hug

Пращам ти нещо за изпът:

# 178
# I N F O ..

In the following episodes of #medcezir we will probably have some Karaoke scenes..
A fan a while ago commented on twitter
" Karaoke shootings for Medcezir ..The whole team is here
Cagatay Ulusoy too.. At Salsanat Karaoke BAR with 2 others ..."

# 179

smile3521 smile3521 smile3521

Лягам си.... ама как ще се спи.  ooooh!

След снимките на Анишка, установих какво още не ми хареса в ПО. Яман е твърде пасивен. Не харесвам такива мъже и не бих искала да ги гледам и на екрана.  Peace

Анишка, когато чета от работния компютър, не помня какво точно пиша, какво мисля после да напиша, та заради това, ако не съм ти благодарила за Фемирските моменти го правя сега. С най - голямо удоволствие ще си ги сваля и ще си ги гледам.   bouquet  bouquet  bouquet

Лека, момичета!  Hug

И, Зори, обещавам другата седмица като се прибера, отпочинала, в София да Ви напиша един епизод на "Диаманти". Ти се подготви за серия, в която да си изправена пред избора дали да продължиш с първоначалния план за богатство и престиж или да захвърлиш всичко и да избягаш от Левент, който за пореден път се изпречва на пътя ти.  Peace Hug

Благодари ми за ФЕМИР вече. МОЛЯ, пак заповядай. Почти ги приключвам, останаха ми още няколко серии само  Wink и го правя с удоволствие.  Heart Eyes така мога да си гледам без да превъртам  Mr. Green Mr. Green Ако нбякой види изпуснат момент от някоя серия да казва. Аз вече открих няколко и ги коригирах.  Wink
Снимките са на Надето, а коментара за активността на Мира е мой Wink

Приятна почивка!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт