Новите ви книги - 15

• 60 268
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • Казанлък of all places
Нели, зачети я, ако те блъснат много , остави.

# 331
  • на североизток от Рая
Нели, зачети я, ако те блъснат много , остави.

Така ще направя. Привлече ме тази книга с нещо. Ама не зарязвам книги, това не съм го усвоила още.

# 332
Ама не зарязвам книги, това не съм го усвоила още.

И аз не зарязвам..само Нюансите, тях не можах да я преборя  Rolling Eyes

# 333
  • Benelux / Varna
Отдавна не съм се хвалила, ето и моите нови придобивки:

# 334
Зори, страхотни книжки Hug

# 335
И аз мога да се присъединя към груповото четене на "Невидимият мост " ако ме приемете  Simple Smile

Също съм хвърлила око на "Малките принцове" и "Под сянката на свещеното дърво", ще чакам отзиви.

"Невидимият мост" е изключително вълнуваща. На мен ми хареса ужасно много. Четох я през пролетта или лятото на мин. година  newsm78
"Под сянката на свещеното дърво" е автобиографична книга. Също много, много интересна.
Никак не ме бива като повечето от вас да правя красиви анализи на книгите.

# 336
  • на североизток от Рая
Зори, страхотни книжки Hug

Присъединявам се! +1 както е модерно да се пише.

Зори, приятно четене!

`Тангра...` ме вълнува дори  и само като я гледам.

# 337
  • Benelux / Varna
Тангра я взех изцяло под твое влияние  Blush
И Пагане исках да си взема, но я намерих в една книжарница само и беше леко дефектна, а пък съм много предирчива.
Взех си от продавалник Зоро, на Алиенде, обаче не съм доволна от състоянието й, за мен лично доста незапазена за нова книга.
Сега остава да намеря време и да ги прочета.
Олее, да ви се оплача, купих си речник по холандски, то не стига, че са такъв кът, има само един и то почти изчерпан, намерих го случайно в една онлайн книжарница, скъп, ами че се оказа и дефектен, страниците му разменени при зашиването, примерно от 120 до 150 са преди 80 до 100 и то в речник, егати ужаса, ама не мога без него и нямах време да се разправям да го връщам и да чакам нов, та се примирих със ситуацията.

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 12:42 от zornitsa

# 338
...
. Сега не знам дали да не започна "Мравки  и богове". ...Thinking
Моля те сподели после Praynig
Гледам че са я доставили и в нашата библиотека и исках да си я взема, но вече беше запазена Rolling Eyes А много искам да я прочета.

# 339
# 340
Стъкленият замък

Видях, ме някой се е заредил с много книги на Филипа Грегъри.  Всички ли са добри?

# 341
# 342
# 343
Аз също съм възмутена ( да подчертая , че НЕ съм дребнава) , купих си книгата най - новата на Гийом Мюсо на Изток - Запад , и бях потресена , 15 лева е книгата , а хартията и заглаждането е под всякаква критика , за първи път купих тяхна книга, възможно и да е за последен , не се дават 5 лева за да ми предлагат книга в отврат състояние , ама ..... нищо , халал да им е

# 344
Да, на Гийом Мюсо и двете книги, които четох - "Хартиеното момиче" и "Защото те обичам" - също бяха с долнокачествена хартия.
Явно това е маниер на работа на въпросното издателство.
Мен определено са ме изгубили като клиент  Naughty
И не става въпрос за дребнавост - липсата на уважение към Читателя / нарочно пиша Читател с главно Ч/ е нещото, което ме възмущава. Не можеш да издаваш бестселър с претенции какъвто е "Ужас" на хартия за други нужди!

П.П. Сега да видим колко пъти още Авраам ще се хвали с въпросната книга на Сафон, че я е купил за чичо си, леля си, шуринайка си... Елементарен рекламен подход, който дразни. Поне нещо по-различно да измисли  tooth

Общи условия

Активация на акаунт