Клуб на храбрата шивачка - тема 15

• 96 932
  • 778
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Вече са ти казали-Ъгъла ан Пиротска и Братя Миладинови.Има Платове специално за пачуърк-в момента избора е малък и не са никак евтини-зависи за какво ти трябват.

# 286
tociza, филцът в Какаду как се продава, на метър, на лист? И каква е цената? Ти говориш за Какаду в Пловдив, или не?

# 287
Здравейте  момичета  отдавна  не съм  писала   но  сега  ми  трябва  идея  ,линк  как  мога  да  направя  забрадка със  рокца на  козичка  малката  са  и  дали  роля  в училище  ще  бъде  майката  коза    Laughing  а  други  седем  ще  бъдат  децата и...та  въпроса   ми е  тези  рокца  как  мога  да  ги  направя?  Благодаря  ви  предварително  Simple Smile

# 288

[/quote]
Онзи ден ходих до Какаду, както ме посъветва blueberry. Имат два магазина един до друг. Имат много платове(филц, хасе, трико, хасе, жарсе, шифон и др), въпросът е дали ще намериш това, което ти трябва. Минималното количество, което можеш да купиш е 1м. Това което ме впечатли е,че го мерят по дължината на ръцете си, а не с метър Simple Smile От към памучни парчета разнообразие няма.

[/quote]

Точица, извинявай за кое Какаду говориш- за софийското или пловдивското?

Питам, защото това ми е болен въпрос как девойки мургави не мерят плата, а направо по цигански  го режат накриво и ми се обясняват как ми били отпуснали повече  Tired
Аз не искам повече безплатно, аз искам толкова, колкото съм казала, но да има прав вид, защото после ми е много трудно да го оправям  Confused

Не могат и не могат да се научат да мерят. Или по-точно не искат  Crossing Arms И се джавкат с клиентите по въпроса  Crazy

# 289

Така и предположих, и аз не бях намерила нищо във Варна  Sad  Стискам ти палци за скорошна доставка, да ти е честита машината и да я ползваш със здраве!   bouquet

Благодаря Simple Smile Машината пристигна, но още не съм я изпробвала.. Като я пробвам ще пиша впечатления Simple Smile

# 290
# 291
  • София
Моите 2цента по въпроса с меренето на платове в какаду: отначалото винаги имах съмнения, че не са ми го измерили вярно и са ме прецакали, на 2 пъти съм си тръгвала бясна, и съм се заричала, че повече от тях няма да купувам, но после като съм се прибрала в къщи, винаги е излизало дори в повече. Нямам идея как го правят. Единия път бях казала 2.70 - просто за толкова имах пари. И тогава мислех, че не са ми премерили точно, но при проверката вкъщи дори беше малко повече.
Уточнявам, че става дума за магазините на Симеон и Сливница. Peace

# 292
Може би с времето човек добива "око" за метри и сантиметри, както продавачите, които теглет имат усет за теглото.

Аз имам един въпрос за подлепващите, които се слагат с ютия. Може ли да се счита подлепения плат за непромокаем? Сега шия раничка за детето за градина и капакът ще е с подлепващо. Ако завали дъжд, мога ли да разчитам, че няма да пропусне?

# 293
  • София
Невенски, да, най-вероятно е така Simple Smile
По другия въпроса -  според мен в никакъв случай няма да е непромокаемо Peace

# 294
  • FRANCE
Няма да е непромокваемо, шия си чанти и като завали дъжд са моккри. Уж има някакви спреьове за дази цел newsm78

# 295
Ех, така се надявах... Ще трябва да сложа някаква мушама от долната страна на капака. Благодаря, момичета.

# 296
Здравейте момичета!
По повод на Какаду.
1. Говоря за магазина в София, който се намира на бул. "Сливница", малко преди ул."Раковски" ако идваш от Лъвов мост.

tociza, филцът в Какаду как се продава, на метър, на лист? И каква е цената? Ти говориш за Какаду в Пловдив, или не?
Филцът го продават на метър. За цената ще те подведа. Аз платих 2лв и нещо, за 0,5м. значи метъра трябва да е към 4 и нещо 5 лв. Но мисля, че имаше две цени. Не помня добре защото баща ми пазеше бебето в колата и много бързах Grinning. Като цветове обаче разнообразието не беше голямо. Имаше два вида червено,а другите повечето бяха в тъмната гама.

Моите парчета още не съм ги премерила, но като го направя ще споделя какъв е резултата.

lluna, Арт мама, благодаря Ви за разяснението Simple Smile

# 297
Момичета, от къде купувате платове в България, освен Какаду?

# 298
В София пазарувам от магазините на Христо Ботев, района на Женския пазар, около пазара на Красно село или отстрани на Съдебната палата. Ако не си от София... не знам, аз съм пазарувала онлайн само от www.dvergen.com

# 299
ако някой се интересува имам няколко видове платове,които ги продавам,за цена ще се договорим,ако може на лични Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт