"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-219.35

• 20 357
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
  • близо до брега на морето
ей,момичета-казах на моите в къщи че септември-живот и здраве-заминавам-да не се отметнете ей Hug Hug Hug

# 721
  • хасково
Аз ще ви следя относно ексурзията  по принцип ако ще се ходи на 11, 12. 13, 14.09 мога да се включа и аз , , защото имам планиран отпуск. Иначе съм за май месец Hug

# 722
  • Стара Загора

Там не мога да помогна Ивето или Ани или който ги сваля да ти го пусне на скайп, че аз нещо съм скарана с на Ивето торента  Mr. Green

# 723
# 724
  • Пловдив
Добро утро!
Успешна и спокойна седмица!
Приятен понеделник!

П.С. За пътешествие до Стамбула - аз искам и напролет и наесен!  Mr. Green Rolling Eyes Бройте ме и мен!
  Hug

# 725

Добро утро на всички, приятен и успешен ден. Blush Heart Eyes
Дано новото ми клипче на Яман и Мира да ви хареса.  Heart Eyes

# 726
Някой знае ли колко серии е сезона ? И дали има рейтинг и ще продължават да го снимат? И в Турция до коя серия е ? Благодаря Ви много ! Simple Smile

# 727
  • близо до брега на морето
Някой знае ли колко серии е сезона ? И дали има рейтинг и ще продължават да го снимат? И в Турция до коя серия е ? Благодаря Ви много ! Simple Smile
не зная колко серии ще е сезона-в петък даваха 19 серия Peaceа рейтинга е добър Hug

# 728

Добро утро на всички, приятен и успешен ден. Blush Heart Eyes
Дано новото ми клипче на Яман и Мира да ви хареса.  Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

Първи сезон ще е около 40 епизода, рейтинга е супер,  Peace  излъчени са 19 епизода до момента  Grinning Grinning

А това е новата тема:  Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=762394.0

Общи условия

Активация на акаунт