"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-219.35

• 20 359
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Момичета да ви питам в кой точно квартал се снима филма, Тузлудере ли? newsm78
Понеже с Дении се ровим да изнамерим повечко информация Heart Eyes
На картата на Истанбул ми излиза, че е азиатската част, но не знам дали правилно търся, моля ви за помощ Praynig Praynig Praynig
Богаташкия квартал е Тузла.  Peace
https://www.motoroads.com/bulgaria/turkey/istanbul-tuzla.aspx

# 706
В Истанбул ли? Аз съм по-скоро за есента.

# 707
Неси каза,че се намира в  кв. Тузла, май до пощата някъде сетА

# 708
  • близо до брега на морето
ИВЕ-ЗЛАТНА СИ ДУШКО Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 709
Може ли линк за 15-ти  newsm78

# 710
  • Стара Загора
За мен няма значение стига наистина да сме сериозни и да се иде и септември да е, само да не е на 15 че ме чака първи учебен ден  Mr. Green Mr. Green

Ще взема аз да си поговоря с Неси  Mr. Green

# 711
  • Стара Загора

Торент ли?

# 712
За мен няма значение стига наистина да сме сериозни и да се иде и септември да е, само да не е на 15 че ме чака първи учебен ден  Mr. Green Mr. Green

Ще взема аз да си поговоря с Неси  Mr. Green

ЗА СЕПТЕМВРИ СЪМ МНОГО СЕРИОЗНА Hug Hug Hug Hug-релаксче-нали и ти идваш Hug Hug Hug

# 713
# 714
Ани,аз пък те чакам в Пазарджик,дължа ти почерпка  Drunk  Hug Heart Eyes
Ивенце,мерси за 16 епизод   bouquet,черпявка и за теб  Mr. Green  beer
Момичета ще ви оставям,че утре съм на работа и трябва да се постягам  Tired,ама хич не ми се ходи ,в такива моменти ми се иска пак да съм бременна  Mr. Green
Лека Вечер  smile3524

# 715
Еее страхотни сте вие значии !  Hug Hug Hug
Ако иска някой адреса на сета на ПО, нека ми пише на лични, ще му го изпратя !  Wink  Hug
През пролетта времето е най-хубаво !  Peace Ако аз не успея да дойда с вас, ще ми вземете ли едно автографче, като за най-голямата фенка на Ча ?  Rolling Eyes  Mr. Green

# 716
Ако иска някой адреса на сета на ПО, нека ми пише на лични, ще му го изпратя !  Wink  Hug
През пролетта времето е най-хубаво !  Peace Ако аз не успея да дойда с вас, ще ми вземете ли едно автографче, като за най-голямата фенка на Ча ?  Rolling Eyes  Mr. Green
Тони,то времето е хубаво-ама има и други неща който ти трябват-що есента също е хубаво

# 717
Аз съм и за есента, няма проблем, стига да се съберем повечко хора. Така и по лесно ще ни организират разходки по наше желание. Тузла е доста далече от обичайните забележителности на туроператорите и ще си трябва предварително проучване и подготовка и най-важно да се знае кога точно снима Чачко, че иначе и да отидем, ако го няма на сета Joy Joy Joy ще много разочароващо. Мисля трябва да си намерим добър екскурзовод, който да ни подготви нещата и така Heart Eyes Heart Eyes

# 718
Тони,то времето е хубаво-ама има и други неща който ти трябват-що есента също е хубаво
Аз съм ходила в началото на септември и беше много хубаво.

# 719
Аз съм и за есента, няма проблем, стига да се съберем повечко хора. Така и по лесно ще ни организират разходки по наше желание. Тузла е доста далече от обичайните забележителности на туроператорите и ще си трябва предварително проучване и подготовка и най-важно да се знае кога точно снима Чачко, че иначе и да отидем, ако го няма на сета Joy Joy Joy ще много разочароващо. Мисля трябва да си намерим добър екскурзовод, който да ни подготви нещата и така Heart Eyes Heart Eyes
Ще имаме време-и аз мисля,че като сме повече ще е по добре Hug

Общи условия

Активация на акаунт