Мнения за 30 СОУ и 76 ОУ

• 4 656
  • 5
  •   1
Отговори
Мили родители, четох много, но за тези две училища почти няма отзиви, затова ще помоля ако има родители с деца в тях в начален курс да дадат мнение. Още повече, че от разговор по телефона разбрах в 30-то, че приемът на документи ще започне на 05.02. Моля препоръчайте ми учителка за първи клас за 2014-2015г. за някое от двете училища. Те са ни резервен вариант, тъй като сме по-близо до 32 и 18-то, но като излязоха критериите им и сме с няколко метра извън района им, явно за там нямаме никакъв шанс. Благодаря предварително на отговорилите!

# 1
Препоръчвам 30-то,а преподавател -в момента не се сещам за конкретно име, но определено 30-то!

# 2
Sause baus, благодаря ти за мнението.
Наистина ли няма повече мами с деца в тези училища newsm78, поне 30 е голямо, надявам се да се включи още някой. Разбрах, че със сигурност първи клас в 30 СОУ ще се поема / поне две от паралелките/ от г-жа Ковачева и г-жа Харалампиева. За 76 -то въобще си нямат идея нито колко ще са паралелките, нито кои ще са преподавателите. Надявам се, ако има родители на деца, които са били при въпросните две госпожи, да могат да препоръчат някоя от тях, ако се притесняват тук, на лични.

# 3
Позволявам си да побутна темата с надежда да се включи родител с конкретни отзиви.

# 4
И аз се интересувам от мнения за учителите, които ще поемат първи клас випуск 2014/2015 год. в 30 СОУ "Братя Миладинови".

В момента 4ти клас са 2 паралелки, а първи клас ще стартират 4 паралелки. Имената на учителките на приключващите сега 4ти клас са Г. Харалампиева и В. Ковачева. Предполагам, че те ще поемат сега 2 паралелки първокласници, но не ги познавам, както не зная и кои ще са учителите на другите две паралелки.

Моля за мнения и информация за преподавателите, най-вече тези поемащи сега 1ви клас. Много ще съм благодарна на всякакви отзиви.

# 5
В 76-то са по един клас на випуск, поне последните години. Синът ми ще бъде първи клас тази есен и ни го препоръчаха като много спокойно училище. Разговарях и с директорката и ми направи добро впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт