MAILBOOKS - въпроси, проблеми, предложения

• 463 535
  • 3 076
  •   4
Отговори
# 615
  • Пловдив
Anik@, щом не можеш да видиш книгите от твоя списък, аз имам следното обяснение - създала си нов акаунт. Възможно е да си въвела парола или имейл с различен символ. Пиши ми на лични, ще се опитам да ти помогна.

# 616
  • Пловдив
DanyV, заявки и неполучени книги, по-стари от 20 дни се изтриват автоматично от програмата.

Ако работиш с последната версия на програмата вече има нов бутон , в който се отразяват хронологично Дневници на събитията и можеш да проследиш по дни получените и изпратени от теб книги и формати до/от потребители.

Идеята на бутона ИЗКЛЮЧИ МОИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИЯ ОТ СПИСЪКА беше осъществена именно за потребители, които не влизат в програмата за определени периоди, с цел заявките да се правят към тези, които са онлайн или влизат често в програмата.

Съвета ми е, когато искаш дадено произведение да го направиш към повече хора и след като го получиш можеш да си изтриеш заявките към останалите.

# 617
DanyV, заявки и неполучени книги, по-стари от 20 дни се изтриват автоматично от програмата.

Ако работиш с последната версия на програмата вече има нов бутон , в който се отразяват хронологично Дневници на събитията и можеш да проследиш по дни получените и изпратени от теб книги и формати до/от потребители.
Ще бъдат ли включени и заявките към тези дневници?

# 618
Anik@, щом не можеш да видиш книгите от твоя списък, аз имам следното обяснение - създала си нов акаунт.

Embarassed Embarassed Embarassed Точно така е станало, една объркана буква от пощата, с която съм регистрирана. Вече всичко е коректно, включени са и моите качени книги.
Благодаря  Hug   bouquet

# 619

Идеята на бутона ИЗКЛЮЧИ МОИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИЯ ОТ СПИСЪКА беше осъществена именно за потребители, които не влизат в програмата за определени периоди, с цел заявките да се правят към тези, които са онлайн или влизат често в програмата.

Съвета ми е, когато искаш дадено произведение да го направиш към повече хора и след като го получиш можеш да си изтриеш заявките към останалите.
Благодаря за обяснението!   bouquet
Почти винаги пускам заявка за една и съща книга към поне двама-трима потребители, но понякога нужният ми формат го има само при 1 потребител и затова държа на тази заявка.  Blush Иначе съм с последната версия на програмата и ползвам "Дневниците на събитията" без проблем. Peace

# 620
Здравейте : ) Търся си книгата Дневникът на една брюнетка понеже съм изтеглила някакво демо и  сега яко се зарибих  #Crazy #Crazy #Crazy благодаря предварително radostina.iwanova@abv.bg

# 621
MailBooks – новини

MailBooks ще ползва нов сървър извън рамките на България, което налага временно преустановяване на работата с програмата. Вероятно до около 7–10 дни програмата ще може да работи с новия сървър.

Важно! Досегашният сървър на MailBooks ще преустанови работа в 24:00 часа на 20.10.2014 г.

Важно! Новият сървър ще бъде достъпен само през новата версия на програмата, която ще бъде публикувана в момента, в който новият сървър бъде готов за работа.

Съжалявам за неприятния момент, но той просто няма как да бъде избягнат! Ще бъдете информирани своевременно за развитието на нещата на страниците на темата!

# 622
Благодаря Пан Жоро. Точно се чудих защо не мога да вляза.

# 623
  • Пловдив
И аз се записвам в темата в очакване на новата версия.

# 624
Ще е добре и да има някакво ограничение, тоест, да не се качва цялата Читанка. Възможно ли е да се направи нещо такова?  Thinking
И аз се чудя защо продължават да се качват стотици заглавия, които се намират и в Читанка и могат да се свалят от там постоянно!

# 625
  • София
Защото никой не знае колко ще трае това "постоянно" и дали Читанка няма да бъде затворена в един момент - историята помни и такива събития в съвсем недалечното минало...

Затова не виждам нищо лошо в това да се качват и загловия от Читанка.

# 626
Здравейте, имам проблем с отварянето на програмката. Дава ми тази грешка:
"Процедура OpenDataBase:
Не може да се осъществи връзка с базата данни на MailBooks.
An attempt to attach an auto-named database for file G:\MailBooks\MB.mdf failed. A database with the same name exists, or specified file cannot be opened, or it is located on UNC share."

Някой ще може ли да ми помогне? С рестартиране на компютъра и повторно изтегляне на фала с програмката няма резултат Sad Много благодаря предварително

# 627
  • София, България
Е не прочете ли последните няколко поста? Програмата няма да е достъпна известно време, защото се мести на нов сървър...

MailBooks – новини

MailBooks ще ползва нов сървър извън рамките на България, което налага временно преустановяване на работата с програмата. Вероятно до около 7–10 дни програмата ще може да работи с новия сървър.

Важно! Досегашният сървър на MailBooks ще преустанови работа в 24:00 часа на 20.10.2014 г.

Важно! Новият сървър ще бъде достъпен само през новата версия на програмата, която ще бъде публикувана в момента, в който новият сървър бъде готов за работа.

Съжалявам за неприятния момент, но той просто няма как да бъде избягнат! Ще бъдете информирани своевременно за развитието на нещата на страниците на темата!

# 628
  • София
Е не прочете ли последните няколко поста?

E  ти пък!! Защо да си дава труд?  Rolling Eyes
Сега очаквам масова инвазия с подобни питания ....  ooooh!

# 629
Защото никой не знае колко ще трае това "постоянно" и дали Читанка няма да бъде затворена в един момент - историята помни и такива събития в съвсем недалечното минало...

Затова не виждам нищо лошо в това да се качват и загловия от Читанка.
Не съм се замисляла.. има резон! Peace

Общи условия

Активация на акаунт