Лидл ::40::

• 74 063
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Имам и аз два клина:)   Дано се нацедя.
От следваща седмица мо хареса силиконовото три в 1.
Рядко пържа, но решетките съават мн гнусни , а в съдомиялната ръждасвят.
В това ми е надеждата!

# 226
Някой да е купувал предната събота пилешко филе на "Градус" на цена около 6лв./кг? Имам подозрение, че е от кокошка, защото след мариноване месото стои едно твърдо и тричаво.

# 227
  • В една слънчева къща...
И аз мисля, че трябва да се разместват тавичките. Иначе на същия принцип си пека по 2 пици наведнъж, като по средата на печенето им сменявам местата. На най-обикновена фурна от сорта на Раховец.

# 228
Взех пица "Маргарита" от ххл промоцията ... ами не останах очарована.

# 229
Хм, с това доуточнение за разместването, май не са ми толкова симпатичи вече  Laughing
А честито   bouquet Аз сега я разучавам, и ще я пробвам. Междувременно ми се обадиха, че якенцето ми е дошло, да отида да си го взема. Много съм доволна, браво Лидл  Heart Eyes

# 230
Специално за тези тави имаше писано, че ако не се разместват, пиците в долните не се изпичат добре.

Да се разместват по време на печенето? newsm78 И моята печка не е от най-съвременните, а и аз съм им хвърлила око, но ще видим. Иначе се обзаведох с джегингс от тъмните, от сУтЮените черен, дано дантелата му не е щипкава. Останалото - манджи всякакви, месо, зеленчуци, плодове. И от флаконите с лак за метал, тия дни ще го пробвам, дано е читав. Peace

И аз нещо не се очаровах от "Маргарита"-та, преди взимах, повече за основа я ползвах, наслагах доста неща по нея допълнително. Но се изяде. Laughing

# 231
Стори ми се, че покритието на ютията е обикновено, а не залепващо  newsm78

# 232
  • софия
Днес видях новите предложения за трети март. Харесаха ми тавичките за пици - многоетажните. Някой купувал ли си е да каже дали в тях всички пици се изпичат равномерно? 

Не съм видяла още какви са тавичките, но ако са 4 на стойка, имам ги. И пиците не се изпичат едновременно на стойката. Само веднъж пробвах. Трябва да им сменяш местата. Стойката не я ползвам. Слагам двете скари на фурната и там печа *2. Иначе самите тавички много си ги харесвам.

# 233

Аз ги ползвам за основа.

# 234
Специално за тези тави имаше писано, че ако не се разместват, пиците в долните не се изпичат добре.

Да се разместват по време на печенето? newsm78

Да.
Виждам, че zvanche е писала вече. Спомням си други такива мнения.

# 235
Някой да е купувал предната събота пилешко филе на "Градус" на цена около 6лв./кг? Имам подозрение, че е от кокошка, защото след мариноване месото стои едно твърдо и тричаво.

Аз купувах, готвих, нямам забележки.

# 236
  • София
Следващата седмица ще има и светодиодна лампа за 20 лева. Някой да има отзиви за нея?

# 237
Днес видях новите предложения за трети март. Харесаха ми тавичките за пици - многоетажните. Някой купувал ли си е да каже дали в тях всички пици се изпичат равномерно? 

Не съм видяла още какви са тавичките, но ако са 4 на стойка, имам ги. И пиците не се изпичат едновременно на стойката. Само веднъж пробвах. Трябва да им сменяш местата. Стойката не я ползвам. Слагам двете скари на фурната и там печа *2. Иначе самите тавички много си ги харесвам.
О, аз тогава ще си ги взема тавичките, че ми трябват такива за пица. Нищо че ще пека без стойка!
Днес си взех калъфчето за гладене, но от ютията се отказах - имам си вече, нещо не искам да се запасявам с вещи. За вечеря купих от готовата лазаня, дано ни хареса, че нямам нищо готвено в къщи.

# 238
  • софия
Следващата седмица ще има и светодиодна лампа за 20 лева. Някой да има отзиви за нея?
Не са я пускали до сега, но и аз я загледах.

Знаех си. Тази седмица нищо, но от италианската харесах куп работи.

# 239
  • Бургас
Ходих до бургаския Лидл в МР няма малки поли Sad Та ММ след работа ще обикаля из града да ми търси  Mr. Green
Загледах италианския сладолед и другата седмица ще отскоча за него.

Общи условия

Активация на акаунт