Каква марка пералня?

• 2 855
  • 13
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте!
В голяма чуденка съм каква пералня да си купя.
В момента имам Аристон.Купувана е преди около 4 години и въобще не съм доволна.
Спряла съм се на Уърпул,но все още се чудя.
Като цена да не е повече от 600лв.
Споделете вашите какви са и дали сте доволни.
Благодаря!

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 13:34 от mmoonnii

# 1
  • София
моята е уърпул, аз лично съм супер доволна от нея, имаме я вече 7 години.
цената й тогава не си спомням, но беше поне 600 лв.

# 2
  • София
Имам Уърлпул на 13 години, с горно отваряне. Работи идеално. Веднъж само се е налагало да търсим майстор, беше нещо по помпата.
Малко е шумна обаче, май по принцип тази марка са така.

# 3
  • София
На мене не ми пречи шума.Аристон я взехме точно заради това ,че е безшумна.Голяма грешка.Беше около 800 лв,но излезе пълен боклук.Всяка година правиме ремонт за около 50 лв.
Казаха ми,че Електролукс и AEG  са много добри.Незнам защо аз си клоня към Уърлпул

# 4
gorenje е моята и съм много много доволна. вече 7 година.

# 5
  • Под Слънцето
8 или 9 години вече Занушито не е мръднала. Нищо не сме й пипали, отваряли или друго.. От  време на  време  сипвам   и  калгон обаче..  Старата перла от преди нея  още  работи на село с 2 ремонта през годините

# 6
Имам Уърпул на точно 10 години. Не е мръднала. Работи си перфектно. Струваше тогава 600 лева.

# 7
Зануси имам от около 6 години. Доволна съм.

# 8
Whirlpool,6 чуство,кученце голямо 6 години залепи без болтче да и е сменяно.

# 9
На мене не ми пречи шума.Аристон я взехме точно заради това ,че е безшумна.Голяма грешка.Беше около 800 лв,но излезе пълен боклук.Всяка година правиме ремонт за около 50 лв.
Казаха ми,че Електролукс и AEG  са много добри.Незнам защо аз си клоня към Уърлпул

AEG са доста над 600 лв. и по-добри от Уърлпул. Съвсем скоро ми се наложи да проучвам.

# 10
Ние сме с AEG-ELECTROLUX EWF10679W, работи без грешка вече 7г. и е тиха, дори и при центрофугиране.

# 11
  • София
Имаме LG вече 9-та година, много съм доволна от нея, 1 път сме й сменяли уплътнението на вратата, защото мъжът ми го скъса(не беше на пералнята  вината) Simple Smile

# 12
Имам Уърпул, вече около 10-годишна. По-стар модел с механичен програматор. Шумничка е, няма спор, обаче досега не се разваляла и много съм доволна как пере. Старата ми беше Канди и правеше дрехите все едно, че пороят ги е влачил. Ако се наложи да я сменям, ще взема или Miele, или пак Уърпул в зависимост от наличните финанси.

# 13
Аз имам Уърпул с горно отваряне стар модел е и наистина е шумен този модел(с горно отваряне).Свекърва ми също е с Уърпул.

Общи условия

Активация на акаунт