Бурята~~La Tempestad~~Тема 12

• 19 308
  • 769
  •   1
Отговори
# 765
Кате една човешка бременност не трае ли 9 месеца...или по малко...мислех,че това  е вече максимума..на хотелския престой hahaha

или пак нещо не съм в час

# 766
Наваретко аз не знам дали всички по часовник раждат на 31 ден от  девети  месец  hahaha
както има преждевременни раждания..така и преносвания...не е някакъв закон ..това за хотелския престой...  Mr. Green

аз имах предвид...филма девет седмици и половина...и си го преиначих малко...пък и афродита каза..,че Химена може и още да не е забременяла..един месец да и остава..така че пак сме във времето...включени... Mr. Green

е междудругото пророчеството е от 3 ти април...значи...началото на май...трабвада сме много ама много подозрителни  Joy Joy Joy

# 767
оо щом афродита на 3-ти е казала..че остава месец до забременяването...началото на май ще е голям купон... hahaha hahaha

трябва да помагаме на Левия мислено тогава...сетих се ще му изпращаме положителна енергия..каквато стана модерна напоследък  Joy

# 768
Хайде, заповядайте в новата 13-та фатална тема  Mr. Green http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=774944.new#new

# 769
ох какви хора сте вие бе  hahaha каква енергия искате да му изпращате  Joy ...те колкото искат по-лични да са нещата....толкова по-лъсват....сега хората ще си направят сметка вече и за датат на зачеването...и термина ще и знаят преди нея  Joy

Общи условия

Активация на акаунт