JAMES FRANCO и поколението на 30-годишните, които превземат таблоидите

• 41 412
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Вчера гледах "127 часа". Много ми хареса, а и от играта на Франко съм много доволна. Показа, че може да играе под ръководството на добър режисьор. Защо продължава да се саморежисира? Mr. Green
Досега не съм гледала филм на Дани Бойл, който да не ми хареса и от този останах възхитена. Шапка му свалям, че от случка, която едва може да запълни две вестникарски колонки, успя да направи цял филм и то качествен.
Хареса ми връзката която направи между преживяването на Арън и отшелничествата на древните пророци. Осъзна кои са наистина важните неща в живота (15 минути слънчева светлина на ден), направи преоценка на живота си и даже получи видение, което спаси живота му. (Наред с останалите халюцинации. Не им е било лесно и на пророците, гладът е мощен халюциноген.)
Но както казах на Джой едва ли ще го гледам отново, не мога да си причиня още веднъж това страдание. И аз се мъчих заедно с главния герой, сигурно пет пъти ходих да пия вода и все бях жадна. Много добре ги докарваше страданията Франко.
Скрит текст:
А като трябваше да среже нерва, чак мен ме заболя.

# 526
Но пък това прекрасно обяснява защо Ева я нямаше в Кан.

# 527
Цялото петминутно участие на Том в "Exhibition".

# 528
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Каква забележителна роля Laughing

Подписвам се под казаното от Златето за "127 часа". И също нямам намерение да го гледам отново.  

И понеже няма да гледам отново никой от филмите в списъка (повечето съм гледала вече неведнъж), ще разровя из кино-дневника си и ще пренеса мненията тук.

п.п. започвам и, да видим докъде ще докарам:
Скрит текст:
127 hours- хареса ми, въпреки че при ампутацията доста агонизирах, слава богу свърши сравнително бързо. Уникален моноспектакъл на Франко, особено момента с импровизираното "Добро утро, Америка" беше достоен за всеки учебник по актьорско майсторство. Не съм гледала другите номинирани от Академията актьори, но лично за мен той е с едни гърди напред- трудно е да задържиш абсолютно сам вниманието на зрителя за два часа, без съпорт от други актьори, затворен в клаустрофобична пукнатина.
Понеже бях чела някъде, че е сниман с възможно най-ниския клас камера, бях изненадана от визуалната красота на филма, моментът с първия изгрев в каньона беше направо поетичен.
Скрит текст:
Love and Distrust- много приятен, като история най-малко ми хареса първата част (тази с Робърт Патинсън), но пък беше безумно красиво заснета. Втората и третата част (тези на Сам Уортингтън и Джеймс Франко) ми харесаха най-много, а най-безсмислена ми се стори тази на Дауни-Джуниър. Само едно предупреждение- няма субтитри.
Скрит текст:
Направих опит да гледам The Broken Tower и мога да заявя- време е Джеймс Франко да спре да се снима в болни филми, опитвайки се да докаже колко е "арт". Това неговото си е чиста загуба на талант.
Скрит текст:
James Dean- един непретенциозен тв-проект е превърнат в пиршество за сетивата благодарение избора на точния актьор. Франко просто грее като Дийн. Знам, че не е най-уважаваният холивудец тук, но изключая странните му кариерни решения, той всъщност е един изключително кадърен актьор, чийто навик да гори в ролите си му помага да изиграе перфектно противоречивия, изкусителния, трагичния вечен символ на американския бунт. Не мога да не отбележа и добрата работа на гримьори и сценографи, които бяха успели да постигнат огромна прилика между новия секссимвол и шейсетарския такъв. Въпреки че обективно Франко е много по-красив от Дийн.
Скрит текст:
Camille- историята е не леко, а доста глуповата, но изключително свежите Сиена Милър и Джеймс Франко я правят не просто гледаема, но и доста очарователна. Препоръчвам, ако ви се гледа нещо разтоварващо
Скрит текст:
Rise Of The Planet Of The Apes- мдаа, този филм го мъча на три пъти, и най-накрая, повече от година след първия опит, успях да го догледам. Чудейки се защо съм си направила труда, и заклевайки се за пореден път да не си избирам филм по хормонални причини. Понеже този конкретно и Оз-великият и могъщият не го спасява.
Скрит текст:
Направо не мога да повярвам, че имах нервите да изгледам докрай Spring Breakers. Изключително безсмислени два часа, пълни с голи тела, спиртни реки и прахчета разни. Плюс много, ама много метални зъби- в устата на Джеймс Франко и в разни други. Така и не успях да разбера целта на упражнението- да ни покаже как младостта е безразсъдна, как не е хубаво да бягаш от вкъщи, как по наклонената плоскост няма спиране, или чисто и просто Селена Гомез е имала нужда да се разходи по бански в нещо по-дълго от триминутен видеоклип. Или пък на Франко не му стигат десетките безумия, в които се е снимал в последните няколко години... Както и да е- препоръчвам да НЕ гледате.

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 19:30 от joy_r

# 529
От филмите, които бях запланувала за гледам ми остана само "Джеймс Дийн". Ще останат 4-5 филма от анкета, които едва ли ще изгледам до края на темата. Военните не ми се гледат. Запълних си квотата за простотии с "Краят на света" и няма да имам сили за "Експреса" и "Spring Breakers". "Good Time Max" ми изглежда негледаем, а "Американското престъпление" не мога да си го причиня.
След казаното от Джой, може да се пробвам с "Love and Distrust", нищо, че не е от анкетните.

Нося поредният нов проект на Франко - James Franco's Next Movie Is About Race in the NBA.
Пак се е нахванал с много дини - съсценарист, актьор и режисьор.

И да изклюкарствам - той има ли някаква закачка с Лана Дел Рей?

Скрит текст:

# 530
  • в морето до колене
Представям ви един футболен пророк.  hahaha

Нямам идея откъде са, но Гугълът току що ми ги довлече...

# 531
 hahaha
Сега ще се изложа, ама- кой е другият? Познат ми е, но не се сещам newsm78

# 532
Другият е интервюиращият.

Ето го клипчето

Представям ви един футболен пророк.  hahaha
Ами така де! Знае си ги човекът, нищо не мож им се опре. Laughing

# 533
Това ясно, но съм сигурна, че съм го виждала Thinking.

# 534
Не ми е познат на мен.

Аз продължавам с Фаса и една прекрасна фотосесия Heart Eyes

цък

цък

Back in 2010 photo retoucher, Michelle Kenna, worked with photographer, Barry McCall to create these gorgeous portraits (which we all know and love by now) of good friends, Michael Fassbender and Liam Cunningham. Below, she briefly recalls the shoot, which has since become her favorite.

When people ask what my favourite shoot has been to work on, I always say THIS one! Long before the days of Davos Seaworth and the young Magneto, the comical duo of Liam Cunningham and Michael Fassbender made their way into Bond Street Studios to be photographed by Barry McCall for his book, PHO20GRAPHY, in aid of the ISPCC (Irish Society for Prevention of Cruelty to Children).

Always a pleasure to work with, and a hilarious pair of buddies, I love the series Barry captured of these guys! Captured digitally, we went for an old school Polaroid Type 100 finish which I created in post, and think it looks fab on these strong portraits.

Photography by Barry McCall. Post-production by Michelle Kenna.

Източник - http://www.michellekennapost.com/portfolio/fassbender-cunningham/

И папарашки Фас от вчера в Лондон.
Скрит текст:
С Джеси Айзенбърг

На полянка

# 535
  • в морето до колене
Много я харесвам тази фотосесия на Майкъл, но винаги е добре, когато някой я намери и покаже цялата и с добро качество.
Папаршката снимка и аз я видях, но Злата ме изпревари.  Mr. Green

И да не забравяме титуляра... който освен, че играе на Бродуей, бил поставил пиеса офф-Бродуей, която ... познайте от три пъти.  Crazy

Frank Scheck of the New York Post gives the production one star out of five and writes, "Somehow, between doing eight shows a week of Of Mice and Men, teaching, making movies and flirting on Instagram, James Franco's found time to make his stage directorial debut. Judging from his work on The Long Shrift... there's a limit to his talents."

П.П. А да, четох също, че Северна Корея отправила официално оплакване до ООН с/у новия филм на Франко и Сет Рогън. Явно нямат чувство за хумор.  Whistling

П.П.2 - никога не съм хващала особена вяра на разни рекламни статийки за стилисти, фризьори и пр. в които ей така небрежно и между другото се споменават имена на зведи, които "са сред клиентите" на въпросните... Ами никак не ми е правдоподобно един и същи фризьор да прави косите на Джеймс и на К Стю...  ooooh! Аз не че нещо разбирам от фризури, де -ама хич не ми се вярва...

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 15:14 от мячик

# 536
Е, той Джеймс и несполучливи прически е имал Joy
(между другото, отпочнала съм ексмените, ама днес ще изгледам и втория и тогава ще избухна Mr. Green)

# 537
Ама наистина, защо не спре да се разпилява така и да се съсредоточи в актьорстването? А ако може и друг да го режисира, цена няма да има.

Това с прическите от къде дойде?

Харди в промишлени количества.
Скрит текст:
От онзи ден като Рони Крей.

Скрит текст:

И от вчера

Скрит текст:

# 538
Охх, Злате, с тези снимки ми попарваш любовта, да знаеш Crossing Arms

# 539
  • Once there was a Hushpuppy...
Охх, Злате, с тези снимки ми попарваш любовта, да знаеш Crossing Arms

Отвратен е, и колко пръстени само са му наболи Sick hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaИзкуството иска жертви! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт