Новите ни козметични похождения 58

• 66 912
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • София

Аз с един твърд шампоан на LUSH (доволна съм, много)

След този шампоан слагате ли балсам и какъв? На мен много ми се заплита косата от него. Взех го уж срещу косопад, стоически го използвах 1 месец, даже ми се струва, че и пърхут ми се появи заради него (или не мога да го измия до край), но не виждам никакъв ефект върху косопада  Sad

Аз го използвах само 2 пъти, сърби ме скалпа от него.... не е за хора с чувствителен скалп.

Малко красоти от намалението във feelunique Simple Smile

YSL Gloss Volupe 19

Dior Fluid Lipstick Rieuse

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 14:56 от nad_tab

# 706
# 707
# 708
Lodsi, благодаря! Hug
Elle-même, до България ли ги поръча нещата на MG? Омитяват ли се?

След този шампоан слагате ли балсам и какъв? На мен много ми се заплита косата от него. Взех го уж срещу косопад, стоически го използвах 1 месец, даже ми се струва, че и пърхут ми се появи заради него (или не мога да го измия до край), но не виждам никакъв ефект върху косопада  Sad
Bobolina, аз не ползвам балсам след него, въпреки че имам много дълга и заплитаща се коса. Просто нанасям по крайщата макадамия или някакво друго масло.

# 709
  • София
Спреят за слънце само. Понеже не намерих никъде самостоятелна картинка само на него в нета. Wink

# 710
  • София
Подготовка за море  Laughing

Както и спрей за х2 тен без фактор  Mr. Green

# 711
  • в 1001-та нощ
mariqivanova799, на Cameleon, никога не съм ги чувала, но днес в ягодката беше много намалена и реших да я взема за проба /само 11лв/

Първата ми палитра беше на тази марка, сенките бяха много добри  Peace

Изключителни продукти на Dr Brandt  Blush кремът купувам за втори път  Heart Eyes този път ще го ползвам без флуида, но вярвам в изключителния му ефект и така  Peace Аки цената беше по-поносима, бих взела още 1 брой от намалението Crazy

Alena а каква е цената на този крем,нощен или дневен е и за каква кожа?Моля те кажи и какъв ефект виждаш?

Кремът е от серията  time arrest серия на Dr Brandt  PeaceПредназначена е за зряла кожа  Blush , кремът е и дневен, и нощен  Peace

Цената на крема без намаление е 246 лв, а сега в намалението е 112,50 лв  Heart Eyes

Продуктите, които бях взела първия път бяха:

- серум за очния контур
- флуид за лицето
- крем

Ефектът, който серията обещава, но и изпълнява при мен е - да хидратира кожата, да изглади бръчките и повдигне контура, т.нар. лифтинг ефект   Blush

Технологията, на която е заложено е т.нар платитена технология - с нано частички, която включва:

Platinum Heptapeptide:

• Подобрява синтеза на колаген 1 и 3 тип
• Видимо подобрява епидермиса

Hydroxyprolisilane CN® (silanol)

• Регенерира тъканите, като подобрява клетъчното обновление - за по-еластична и гладка кожа

Mamaku vital essence

• Подобрява клетъчното деление и така укрепва епидермиса, чрез  по-добра структура ан кожата - за постигане на плътност на кожата и изглаждане

D.S.H. CN® (silanol derivative of hyaluronic acid)

• Дериват на хиалуроновата киселина за хидратация, чрез увеличаване водното съдържание в клетките о стимулиране на растежа на нови клетки

Isocell™ life

• Хидратира и предотвратява загубата на влага, за поддържане на  младежки вид

Capillisil HC®

• Подсилва тонуса на капилярите
• Намалява липидните депа, които формират торбички под очите

Sweet pea

• За изглаждане и укрепване

Essenskin™

• Укрепва и реструктурира уязвимата зряла кожа

Dynalift™

• Укрепва и изглажда кожата

Аз ги виждам тези ефекти при себе си.

Серумът за очи и флуидът за лице, са с консистенция на лек крем,  попиват веднага и не оставят никакъв филм. Миризмата е малко медицинска, не е на парфюм   Peace Минутки след това се усеща опъване, което напомня да се приложи и крема   Peace Той също не е мазен и според мен ще е подходящ и за мазна/комбинирана кожа - веднага след прилагането му - кожата се усеща някак релаксирана и абе много комфортно усещане. Слагам и повече от обичайното и пак няма филм и всичко попива   Peace  Ако ползвам серума за очи веднага след дегримиране - има пощипване, но не нетърпимо и не винаги.

Най-видим ефект виждам по очния контур - видимо напояване, изглаждане, уплътняване, хидратира без да надува и прихлюпва клепача, което е проблем при богатите кремове  Peace

Ето серията http://www.drbrandtskincare.com/category/shop+by+product/time+arrest.do

# 712
  • USA, Steak State
  Лилава

# 713
Guerlain Ombre Eclat 4 Shade Eyeshadow

TOM FORD Summer 2014 Color Collection Skin Illuminator

# 714
# 715
От feelunique ли е околоочният ? Доколкото виждам е от продуктите с масло от Ему...   bouquet

# 716
Ехеей, Ел, какви ги вършиш?! Mr. Green Не ми стига скрола?! Laughing
Честити нови четчици и сенки. Разкажи нещо за тях. Peace

+ 1

И аз искам да чуя отзивите ти, Ел, за марката  Flutter

# 717
Да, от фийлюник е. Emu Oil Well Moisturising Eye Cream. Отдавна му се каня.Има огромен рейтинг, води се за хидратиране на околоочната зона. Нямам бръчки там все още, но и самият крем НЕ се бори с тях Peace
Мирише много приятно Simple Smile

# 718
  • Canada

А това го чакам с голямо нетърпение  Flutter

Скрит текст:

# 719

Общи условия

Активация на акаунт