Новите ни козметични похождения 58

• 66 926
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Party

* NARS Ita Kabuki Brush - най-накрая моя  Heart Eyes Добре, че ги пуснаха отново

* Giorgio Armani Eyes To Kill #25

* Sephora “Escape To Rio” Rouge Cream Lipstick Samba

* Sephora Rock'In Blazil Eye Liner Citron

# 676
подарък  Heart Eyes
Karl Lagerfeld for Women Eau De Parfum

# 677
  • София
Balm Balm 100% Organic Hibiscus Face Mask

Balm Balm Frankincense Deep Cleansing Balm 100% Organic

Emma Hardie Amazing Face Natural Lift and Sculpt Moringa Cleansing Balm

# 678
# 679
# 680
Хем нямам търпение да пробвам крема, хем няма SPF... Така че може и да го оставя за по-студените месеци. Ама едва лииии, знам че, че ще ме присърбят ръцете  Crazy Crazy Crazy

# 681
  • Велико Търново

- CLARINS Joli Rouge (Long Wearing Moisturizing Lipstick) - # 734 Poppy Red
 - CLARINS
Joli Rouge Brillant (Perfect Shine Sheer Lipstick) - # 07 Raspberry

# 682
# 683
  • София
Diorskin Nude BB Creme, Color Light 001   Simple Smile

# 684
  • в 1001-та нощ
Изключителни продукти на Dr Brandt  Blush кремът купувам за втори път  Heart Eyes този път ще го ползвам без флуида, но вярвам в изключителния му ефект и така  Peace Аки цената беше по-поносима, бих взела още 1 брой от намалението Crazy

Изключително съм доволна от кислородната детокс терапия и реших да пробвах гликоловия пилинг - с алфа хидрокси киселини и мнооооого добра оценка от Paula  Peace

Крем за повдигане на горния клепач - в моя случай - превенция да не висва   Blush

Едва удържах да не взема няколко палитри и ружове на ЕЛ и ИСЛ (финансова спирачка, пък и малко здрав разум  Mr. Green ) , но този лак ме изкуши много  Heart Eyes

# 685
Алена, този крем за повдигане на клепача в Сефора ли го имат? Много ми хареса описанието му Simple Smile

# 686
  • виртуално
от размяна  Heart Eyes

Guerlain Meteorites Pearls Du Dragon

Kiko cupcake 656

# 687
  • в 1001-та нощ
Алена, този крем за повдигане на клепача в Сефора ли го имат? Много ми хареса описанието му Simple Smile

Да,  Жаки, там от намалението в Парадайз  Blush 52,50 лв  Peace Има и тестер  Peace

# 688
Emma Hardie Amazing Face Natural Lift and Sculpt Moringa Cleansing Balm

Lodsi, ще споделиш ли за продукта повече след като го ползваш, че съм чувала хвалби от чуждестранни блогърки за него Simple Smile

Аз с един твърд шампоан на LUSH (доволна съм, много)

# 689

Да,  Жаки, там от намалението в Парадайз  Blush 52,50 лв  Peace Има и тестер  Peace
Супер, мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт