Новите ни козметични похождения 58

• 66 929
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Аз как се нацепих след кортизонова терапия не е истина просто  ooooh! Мажа се с какво ли не, тръгнаха поне малко да избледняват от маслото на Палмерс. Чакам сега да пристигне това прочуто Bio Oil и сигурно ще купя и този лосион

# 661
  • гр. София
Преди мазах Мустела, но за нищо не става. Ще мажа и аз Палмерса. Дано поне да спра новите и наличните да почнат да избледняват. Иначе ако не ти се чакат от ФЮ, Палмерс има и в Ремедиум.  Peace

# 662
 Hug
Аз от ФЮ чакам и стягащият лосион на Палмерс, така че ако видя от него или Bio Oil някакъв голям резултат ще ти пиша

# 663
  • Пловдив
Шоколадче,обърни внимание на бутера на Палмерс Peace аз качих 20 кг по време на бременеенето и нямам поражения Peace

# 664
  • гр. София
Благодаря, момичета.  Hug Hug Hug

# 665
Шоколадче гел лака на Месауда от къде?

# 666
Страхотни са тези лакове. Имам ментов от Морията и се маже като масло. Трайност над 6 дни, страшен фен им станах и имат наистина много цветове. Радвам се, че заредиха цял огромен щендер.

# 667
  • гр. София
Да, лакчето е от Мориа.  Peace

# 668
  • USA, Steak State
Ароматът на Палмърс ми дойде повече докато бременеех с второто. Не разбрах дали има ефект, защото не го изтърпях.

# 669
И аз с второто бебе го купих и не ми хареса миризмата,а и от мъжа ми не мога да се вредя,той си слага на ръцете и е много доволен JoyНо наистина омекотява ,без да мазнее.

# 670
Отдавна не съм се весвала, но днес ми пристигна това и да се отчета:

надявам се да е добро, поне от отзивите така ми се струва
и

# 671
# 672
  • в 1001-та нощ

Точно това е  Heart Eyes

Ще го поразуча първо Simple Smile

....

Алена, сподели после отзиви за Close up , аз не останах много доволна като ефект върху порите, за което и го взех всъщност,  но матираше добре и е много добра основа за грим сега в топлото време Peace

Ще пиша  Blush , колебая се дали да го ползвам или разменя  Blush

И от днес:

# 673
  • Street of Dreams
Oтдавна не съм писала и забравих вече какво съм си купила. Нищо интересно, освен тази четка, която или не е подходяща за bareminerals ФДТ, или още не съм й свикнала...

# 674
  • USA, Steak State
Muse Harper  Vega

Общи условия

Активация на акаунт