Мнения относно татуировките? Харесват ли ви, или не?

• 55 122
  • 1 443
  •   1
Отговори
# 1 440
  • UK
Таис за мен е със смисъл  Wink
Дикенсън , личи ли си  Mr. Green
а това комарче ,много идейно , твое ли е  newsm78 харесвам цветни , но не и върху мен  , на мен само чвернитото със всякакви нюанси ми отива 
Имам още 3 броя , ще ги покажа на Джойка  Mr. Green
Водно конче е, не комарче  Mr. Green Не е мое, от личната колекция на татуиста, който ме рисува е /не е и негово,де  Grinning / Оригинала беше в други цветове, които не мен изобщо не ми допадат /тъмно синьо и жълто/.
И да, личи си  Wink  Mr. Green
А иначе на въпроса по темата - винаги съм харесвала татуировки, от както се помня - в обкръжението ми не е имало хора с такива - семейство, приятели. Радвам се, че си направих първата след 30, вярвам, че ако бях преди това, нямаше да е толкова добре обмислено и съгласувано с вътрешното ми аз - но това за мен си, не твърдя, че който си направи на 20 после задължително ще съжалява. Аз бях и катализатора за мм да си направи тату също - в смисъл той винаги е искал, но не му е стискало  Mr. Green
Тук всеки втори е с тату, дет' се вика, хората са толерантни и няма ограничения да не те вземе на работа някой, защото си с татуировки - независимо дали са на видимо място. Виждала съм и лекари, полицаи, пожарникари, военни, и служители в банки, офиси, държавни учреждения ... Навсякъде общо взето. Има и хубави, произведения на изкуството направо, има и стандартните шаблонни плетенички и тем подобни.
Не съдя за човек дали е читав по това, дали има татуировки или не, не гледам толкова повърхностно на нещата. Все пак, както казва Шрек, човекът е като лук Wink Има пластове.

# 1 441
То пък една дискусия. Сто страници нападки.

Аз си знаех,че така ще стане Grinning Точно поради тази причина ,се включих еднократно .
Даже не видях смисъл да споря и да се защитавам,защото, видиш ли,имам татуировки.Все едно....

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 15:42 от /Pəˈtrɪʃə/

# 1 442
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Егати хората сте. Котенцето е на корема!

# 1 443
  • Sofia
То пък една дискусия. Сто страници нападки.

Предостатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт