"За" и "против" чалгата

• 103 110
  • 1 961
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Ехеееей, намерете си друго място да се ядете! Стига спам!

# 751
Какво става тук?

# 752
  • София
 cheers Примирие!

# 753
cheers така де...

чалга по молдовски

# 754
  • Пловдив

Много ме затрудни с твоя коментар нямам думи, бисери един след друг  Shocked ...  явно дотам ти стига интелекта !

Joy Joy Като непрекъснато пишете това дали се чувствате по интелигентни а????  Joy Joy

Интелигентния човек е толерантен никой от феновете на чалгата не написа нищо лошо за любителите на другите стилове, а уж слушащите чалга са простаци, цигани, селяндури, ниско интелигентни и т.н  писна ми от глупости......
Според мен е смешно и грозно някоя застаряваща лелка( около 40годишна)  рокаджийка  да иде на концерт и да се разтресе да куфее по грозно е от мъж мятащ гюбеци
И още от вашите смешки Горан Брегович не правил чалга, а какво прави опера ли???  Толкова сте смешни, че нямам думи. Това ако не е чалга здраве му кажете

Името е Ъндърграунд  кючек а не Ъндърграунд  опера  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ами аз съм на 36 /от застаряващите според тебе/ и редовно ходя на рок концерти, защото ми харесва.Не съм видяла "застаряващи лелки", които да се "тресат" по рок концертите.Но пък за сметка на това по банкети по повод съм виждала доста повече "лелки около 40-те" с вафлички в косите и впити бюстиета, които наистина друсат телеса на чалга и то по един доста неестетичен начин.При положение, че посещенията ми в този вид заведения са доста ограничени.Така, че айде не пиши наизуст, още повече, когато нямаш наблюдения.

# 755
За всеки влак си има пътници, но и всяка жаба защо не си знае гьола? Смешно и грозно ми е и това: Цветелина Янева тръгна по City и The Voice

# 756
  • София

Много ме затрудни с твоя коментар нямам думи, бисери един след друг  Shocked ...  явно дотам ти стига интелекта !

Joy Joy Като непрекъснато пишете това дали се чувствате по интелигентни а????  Joy Joy

Интелигентния човек е толерантен никой от феновете на чалгата не написа нищо лошо за любителите на другите стилове, а уж слушащите чалга са простаци, цигани, селяндури, ниско интелигентни и т.н  писна ми от глупости......
Според мен е смешно и грозно някоя застаряваща лелка( около 40годишна)  рокаджийка  да иде на концерт и да се разтресе да куфее по грозно е от мъж мятащ гюбеци
И още от вашите смешки Горан Брегович не правил чалга, а какво прави опера ли???  Толкова сте смешни, че нямам думи. Това ако не е чалга здраве му кажете

Името е Ъндърграунд  кючек а не Ъндърграунд  опера  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ами аз съм на 36 /от застаряващите според тебе/ и редовно ходя на рок концерти, защото ми харесва.Не съм видяла "застаряващи лелки", които да се "тресат" по рок концертите.Но пък за сметка на това по банкети по повод съм виждала доста повече "лелки около 40-те" с вафлички в косите и впити бюстиета, които наистина друсат телеса на чалга и то по един доста неестетичен начин.При положение, че посещенията ми в този вид заведения са доста ограничени.Така, че айде не пиши наизуст, още повече, когато нямаш наблюдения.

+1  newsm10
+1

# 757
  • В Космоса
Абе, факт е, че певачките се ориентираха по към поп, отколкото както в зората дивите чалги и направо невероятни със своята тъпота, та чак вдлъбнатина текстове (сега не, че са връх на мисълта, де, но има разлика). Визията им също търпи развитие от болезнено кичозни и вулгарни костУмчета и роклета, към по-изчистени и премерени, но все още се залага на секс-бомба излъчването най-вече. Не твърдя, че е така, просто така ми се струва. Това са ми впечатления от случайно видяни клипове и интервюта по ТВ и интернет. И от там имам представа за интелигентността на изпълнителките, която обикновено липсва. За феновете не мога да твърдя с какъв умствен багаж разполагат, понеже нямам такива познати, но пак от случайни впечатления, от дочути реплики навън от разни нацепени батки и кифли с джукички, не бих дала положителна оценка. Grinning

# 758
  • гр. Шумен
Понеже си говорехме по-назад с някои потребителки за фолклорното начало в песните и къде свършва чалгата и почва стойностната музика, ето нещо което ми хареса и което НЕ Е чалга! Вася Попова от първия сезон на Гласът на България
http://www.youtube.com/watch?v=wrCfC9K2HGU&feature=youtu.be

# 759
Kelly Rowland - No Coincidence

http://www.youtube.com/watch?v=fN0cibw2oCY

Исках да кажа, че няма нищо случайно. Wink

Последна редакция: чт, 24 юли 2014, 17:30 от cordelia

# 760
  • Galaxy 13197853088
Чалга в малко по-друг стил
https://www.youtube.com/watch?v=0WN79cA4Cds

# 761
Добре де, като никой не я харесва пустата чалга, как се все пълни заведенията с циганските оркестри?
В града ни на концерта на Марги Хранова имаше 100 човека, а на Преслава  няколко хиляди и двата организирани от общината и безплатни. Аз не си пускам такава музика в колата или в къщи, но ако отида на кръчма и я чуя няма да изпадна в потрес, нормално. В Гърция, Сърбия и Турция съм чувала същите мелодии с техен текст, не се наемам да кажа кой е първоизточника:)

# 762

Аз съм наполовина Гъркиня родена съм там, но за средното образование дойдохме в BG да го завърша като се преместихме !
Мисълта ми е че, Гръцката музика е за мен както за вас например ще са сигурно Щурците или Сигнал  спомени от ученическите години - уважавам я много и ми е на сърцето но когато дойдат и "взаимстват" хубавите гръцки песни просто незнам как ги превръщат в BG на чалга това е просто чудо  Thinking . Случвало се е на любима гръцка песен да си запуша ушите от ужасния превод или от изпълнението на чалга-певицата  ooooh!

# 763
Има си хора, все още, които слушат чалга,но като цяло не е като преди. На подрастващите също не им харесва толкова,колкото на подрастващите преди 10 години. Но сега пък им харесва нещо друго Thinking: "...как са мяташ,как го бараш,колко са раздаваш..."  което е не по-малко пошло от "..Напипай гооо!"
Та така...

# 764
  • Galaxy 13197853088
Всичко е чалга за някого. Wink

Общи условия

Активация на акаунт