На море в Гърция 2014 - XI

• 60 712
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Привет от мен,скоро не съм се включвала в темата ,но реших да споделя негативните си преживявания от Possidi Paradise hotel  в Посиди.
https://possidiparadise.reserve-online.net/hotel.cfm

Хотелът е 4 звезди,All inclusive или HB ,предлага се на българският пазар от доста туристически агенции.
 Бяхме посещавали Посиди преди години,но нямах много спомени.Селцето е много малко,буквално 20-30 къщи.Плажът е къс и тесен,има доста навалица.В селото има няколко таверни,магазинчета  и барове ,това е.Има няколко бийч бара.Идеално за семейства ,които искат да почиват на плажа ,на тишина и спокойствие вечер.
 Сега за хотела.Прочетох много отзиви за него,повечето положителни и решихме да го посетим.
На пръв поглед нещата изглеждаха ок,прилични общи части.Самият хотел представлява два реда постройки,много близо една срещу друга.Има стаи на общо 3 етажа,с тераси.Има малка градинка между двете крила,голям бар и хубав басейн.Бийч-бар на плажа/не работеше септември/.
  Стаите са големи ,но самият хотел е стар, само леко освежен.Мазилката отвън на сграда,в която бяхаме ние, започна да пада от влагата,идваща  от банята. Мебелите са овехтели,баните са стари и занемарени ,а в спалнята ни избиваше мухъл по стената,долепена  към банята.Стаята миришеше ужасно на урина/от влагата и плесента/.Хавлиите в банята бяха скъсани и захабени.Има стаи,които са като в сутерен,имат едно малко прозорче на нивото на краката на минаващите  по алеята !!!
  Чистотата бе ок ,но камериерките бяха шумни и не се съобразяваха с часовете за почивка.
 Тъй като хотелът няма коридори,а всяка стая е с външен вход,рано сутрин/около 6/ персоналът започваше да бута колички по алеята под терасите,които колички произвеждаха голям шум,движейки ги по паважа.Кухнята също се чуваше от нашата стая,която гледаше към вътрешната градина.Поради разположението на сградата всеки шум в общите части се чуваше,както и разговорите по терасите от хората вечер.
  Между 18;30 и 21ч. нямаше топла вода,на рецепцията само ми съобщиха този факт,като ме посъветваха да се къпа преди това.Сутрин също се случваше да няма.
  Ние бяхме с пакет Ол инклузив ,което е много пресилено.Храната  бе  еднообразна и не особено качествена,всички напитки бяха от машина.Ресторантът представлява подобие на столова,външните маси са по-приятни,но много духа от тази страна на полуострова.Следобед/между 16-18/ предлагаха сладолед,сухи сандвичи и няколко парчета кекс.
  Персоналът в ресторанта бе учтив и дружелюбен.
 Въпреки изискванията за дрес код ,всички ходеха на вечеря като за плаж.Стаята за игри има една билядна маса,на която липсваха топки и един счупен флипер.Детската площадка е малко заградено място на паркинга в задната част на хотела.

Много съм разочарована от тази ни почивка и не препоръчвам да посещавате този хотел,.В трип адвайзър има няколко отрицателни мнения на бивши гости на хотела,които са пуснали и снимки ако ви интересува.Аз не снимах,но фактите и мнението ми се припокрива с техните.Учудвам се на многото положителни коментари ,които ме подлъгаха ,и затова реших да споделя ,защото темата се чете от много хора.

# 421
  • София...........
Туцка  bouquet  , през уикенда ще я тестваме. Връчвам му престилката,аз ще изстудявам виното Joy

tyntyrymyntyry
, добра идея за виното Wink
Навихте ме и аз/ние да се пробваме с пълнените калмари, но ми се иска на скара. Преди това дали трябва да ги варя  newsm78

# 422
Здравейте,
Искам да изкажа мнението си за хотел Остриа, Ставрос.
Отвратителна хигиена, ужасен персонал, смешна храна, бълхи на плажа пред хотела, който е супер малък и каменист / но това само информативно/. От четири платени нощувки едва издържахме две. Купих си препарат, за да напръскам банята, защото беше ужасна. Изобщо - гадост. Ще опиша подробно, но сега просто съм много ядосана още  Sad

# 423
Плажът е пред студиото в, което бяхме в Торони.
А ето и обещаните снимки от о. Скиатос  Hug
https://plus.google.com/u/0/photos/100311861723195257049/albums/ … 60739509345329393

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 16:32 от kattrin

# 424
  • София
kattrin, аз не виждам снимките. Иска ми парола.

# 425
Мисля, че сега ще се видят. Извинявам се!

# 426
  • софия
Стопли ме. Благодаря Hug
Може ли да споделиш малко повече за логистиката и прекарването там.

# 427
  • Пловдив
Здравейте! Предстой ни пътуване до Александруполис, но колата е на метан. Знам, че в Гърция този вид гориво не е много популярно, но все пак има в Солун. Дали някой от вас има информация, дали има метан станции в района на Александруполис - Комотини?

Няма метан в района.

# 428
  • София
Мисля, че сега ще се видят. Извинявам се!
Чудни са smile3509 . Благодаря!

# 429
Цитат
Ще го направя, но не днес. Успях да подбера снимките в паузите на есенното чистене у дома  Wink

# 430
  • софия
Цитат
Ще го направя, но не днес. Успях да подбера снимките в паузите на есенното чистене у дома  Wink
Когато успееш  Simple Smile

# 431
  • София

Divna_

Според мен не трябва да се варят предварително. Дори ако скарата е силна,предполагам 3-4 минути ще са достатъчни,за да не станат жилави. Аз съм приготвяла само панирани,но така и не успях да докарам външния вид от гръцките таверни Grinning

# 432
Не съм виждала да варят калмарите предварително, те са си доста нежни. Много е забавно да се ловят, обаче пусто само в студа идват насам  Laughing

kattrin, много е красиво, ще го сложа в листата с желани дестинации  Hug

# 433
Катрин   bouquet
Делфините   Kissing Heart

# 434
Здравейте! Писах ви преди няколко дни, че съм спечелила екскурзия до остров Крит, сега ми пратиха в кой хотел ще бъдем - GOUVES SEA & MARE HOTEL 4 *. Има ли някой мнение за този хотел?

Общи условия

Активация на акаунт