На море в Гърция 2014 - XI

• 60 755
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
  • София...........
Познайте какво сънувах след разказа на divna_  Simple Smile и дори се събудих отпочинала все едно съм била на почивка  Hug
Аз ви благодаря че ви има и се надявам да продължавате да споделяте преживяното. Така хората като мен с малко опит в пътуването в Гърция създават и осъществяват мечтите си   bouquet
Steltion, Туцка, Параход, благодаря ви  Embarassed В повечето случаи не ми достигат думите да опиша преживяванията и усещанията си и затова не пиша. Но този път не мога да удържа преживяното..., дали защото тръгнах с притесненията , че може би не е нашето място, а отивайки се влюбвах във всяка нова гледка, дишах и се чувствах наистина "у дома"... или наистина е различно и уникално ? Няма значение Wink, както каза мъжа ми "всяка стълба и всеки завой си заслужаваха", а той е голяма консерва.
Ние също сме с малко опит в пътуването в Гърция, по принцип бяхме заклети ALL incl. туристи в Турция и Благодарение на тази тема и хора като phile, Параход, Тайс, СКО и още 5-6-7 редовни потребители(притеснявам се да не пропусна някой  Embarassed) в темата реших да пробваме този вариант. Хареса ни, и благодарение на тези хора и техните разкази аз все повече добивам смелост, знания и осъществявам мечтите си.
Тази тема е много топла и красива като самата Гърция и моля не обръщайте внимание на ..., не бягайте от темата, продължавайте да пишете !!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 406
  • София...........
Параход, да те поздравя с една моя снимка - "виновна" си да отида и се влюбя и в Парга

И още малко от Лефкада

# 407
  • София
Красота  bouquet

# 408
Аз пък се амбицирах да си огледам снимките и да отделя панорамните да ги споделя   bouquet

# 409
  • София
Туцка  bouquet  , през уикенда ще я тестваме. Връчвам му престилката,аз ще изстудявам виното Joy

# 410
Я, като сме яхнали кулинарната вълна да ви попитам, купих си подправката махлеб, като го видях се сетих, че Параход го е споменавала, за какво да го ползвам, солено за предпочитане. Мастикс-а, той за какво е, не го купих, че ми се видя много скъп, но да знам занапред.

# 411
Махлеба и мастикса съм чувал, че се ползват в козунак. И аз съм си купил и двете, че полудях нещо по подправките. Мастикса си е чиста борова дъвка, която продават по аптеките. А някой да знае рецептата за чубриката, с която поръсват препеченото хлябче със зехтина в Гърция newsm78

# 412
  • София
Тюх, че сте гадни с тия калмари Mr. Greenкъде ги продават в София - по рибарските магазини или веригите? Ще се престраша и аз да си направя, че моите не близват рибно.

Рових и по морските форуми - рецепти -http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=27251

# 413
  • софия
Тюх, че сте гадни с тия калмари Mr. Greenкъде ги продават в София - по рибарските магазини или веригите? Ще се престраша и аз да си направя, че моите не близват рибно.

Рових и по морските форуми - рецепти -http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=27251
Чистени, големи туби има в Халите. Само не съм сигурна колко са пресни. Предполагам има и в Метро, но там ходя много рядко. Там със сигурност рибата е прясна и би трябвало, ако има калмари и те да са.

# 414
  • София
Ще пробвам, мерси!

# 415
  • София
divna_, чудесен разказ и снимки!  

# 416
  • София
divna, страхотни снимки   bouquet

мαрия, ще чакаме снимки и от теб  Peace Много ми харесва Пелопонес и ще се радвам да има повече включвания от тази дестинация Simple Smile

bobotnik, ние като сме яли такова хлебче, е било поръсено с риган.

# 417
  • София
Здравейте! Предстой ни пътуване до Александруполис, но колата е на метан. Знам, че в Гърция този вид гориво не е много популярно, но все пак има в Солун. Дали някой от вас има информация, дали има метан станции в района на Александруполис - Комотини?

# 418
Moharet, на две -три места, на които сме хапвали (Макри, Керамоти) беше нещо смесено и много вкусно , не беше само риган.  Grinning

# 419
Здравейте! Предстой ни пътуване до Александруполис, но колата е на метан. Знам, че в Гърция този вид гориво не е много популярно, но все пак има в Солун. Дали някой от вас има информация, дали има метан станции в района на Александруполис - Комотини?
Потърсих в нета, но намирам само две в Атина и една в Солун, обаче съм сигурна, че сега при пътуването си до Пелион, видях, ако не две, поне една CNG станция, което означава, че няма пълно инфо онлайн. Дано някой успее да ти отговори на въпроса Hug

Общи условия

Активация на акаунт