На море в Гърция 2014 - XI

• 60 711
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,
това лято направихме една Гърция,но ненадейно решихме да използваме следващите три почивни дни и да отскочим до Тасос.Тука е такъв студ,там дали ще става за море все още?!?
Но решили сме го,каквото ще да е,утре тръгваме.Въпросът ми е следния-само веднъж сме били на Тасос преди време,Голдън бийч.Там бяхме в една вила-Мелтеми.Сега тръгваме само аз и мъжът ми,без никаква резервация,без идея в коя част на Тасос.Та може ли някой да ми препоръча към кое местенце там да се насочим.Ще си търсим  за спане на място нещо.
Благодаря ви!

П.С. А сеща ли се някой до Мелтеми вили има още две абсолютно същите,как се казват,за да ги намеря и звънна.Мелтеми са заети.

# 391
  • София
П.С. А сеща ли се някой до Мелтеми вили има още две абсолютно същите,как се казват,за да ги намеря и звънна.Мелтеми са заети.
kg, до Мелтеми  мисля , че са Голдън сънрайз http://www.goldensunrise.gr/ . Тези ли търсиш?

# 392
  • София
Туцка,дай я тази рецепта с пълнен калмар,да образовам моя мъж Laughing

# 393
Ще се опитам да разведря атмосферата, споделяйки снимки от семейната ни ваканция на Ситония.
Скрит текст:
За втори път се регистрирам във flikr и пак успях да се отпиша  Embarassed. Така, че снимките от Скиатос ще кача на друго място.
https://www.flickr.com/photos/126864456@N08/sets/72157646247489804/

# 394
Има ли някой в Гърция в момента? Какво е времето? В България е доста студено.Даже днес съм с едни ботички Simple Smile Водата става ли за къпане? Или е поохладняла вече?

# 395
Къде точно в Гърция? Аз съм в Южен Пелопонес, уикенда го изкарахме по плажовете, днес е малко облачно, но го дават да се оправи и вдругиден сигурно пак ще сме на плажа. Водата между другото беше чай  Peace

# 396
Здравейте! Искам да попитам нещо! Спечелих безплатна екскурзия ол инклузив за седем дни до остров Крит от Tez tur. Като трябва да пътувам от 27 септември до 04 октомври. Все още ми е странно, че спечелих тази голяма награда, но не мога да намеря други печеливши от предишни години, за да обменя мнение. Искам да попитам за повече подробности за острова, тъй като е първото ми посещение. Кои забележителности да посетя? Как са цените, все пак колко пари да подготвя, като нямам възможност за много голяма сума? Доколкото знам, паспорт не ми трябва и мога да пътувам с лична карта. Ако се сещате нещо, което да ми препоръчате, благодаря предварително!

# 397
  • София
fen4е, къде на Крит се намира хотелът, в който ще бъдете? Ти сама ли ще пътуваш? Ако искаш да разгледаш повечето интересни места на острова, най-добре си вземете рент-а-кар и обикаляйте.  По-евтино ще излезе отколкото организираните екскурзии, особено, ако сте повече хора. Пари ще ти трябват само за колата и бензина, тъй като храната ти е осигурена. Малките коли са евтини, зависи за колко дни ще я наемете. Ако е за по-дълго, цената на ден пада. Най-евтините коли са около 25 евро на ден, ако са наети за повече дни. Островът е доста голям и така е най-удобно.

# 398
  • София
На Ситония водата е разкошна. Вече попреминаха дъждовете, но и в дъждовните дни (без вторник) все имахме време за 2-3 часа плаж. Като изгрее слънцето си е топло и подходящо за плаж. Вчера дори ми изгоряха краката.

# 399
Ехее... Супер. Отиваме към Халкидики, покрай Никити. Настроила съм се, че най-вероятно няма да се топна във водата, но ми давате надежда Simple Smile))

# 400
dechy точно тези търся.Мнооого ти благодаря!

# 401
  • София
Туцка,дай я тази рецепта с пълнен калмар,да образовам моя мъж Laughing

М такам: всичко е на око - моцарела, кашкавал или друго твърдо сирене, пармезан също може да се добави в комбинацията /но малко/, всички сиренца се режат на малки кубчета, смесват се с галета, ситно нарязан магданоз и маслинки /без костилки, нарязанки/. Калмарите се измиват /чистят, ако е нужно/ и се пълнят със сместа, отворите се забучва с 1-2 клечки за зъби, заливат се с малко зехтин. Пече се на около 180 градуса. Препоръчвани напитки: бяло винце, бирка  Grinning

# 402
  • София

kattrin, чудни снимки! кое е плажчето от 6-тата снимка?

# 403
  • Люлин
Момичета и момчета, не ходете в Керамоти. Ще ви изядат  комарите. Бяхме там от 11 до 14 септ. Аз съм стотина кила и оцелях, ама имаше едни слабички мацки, като ги погледна на плажа, прозираха от хапане на комарите като че гледам през мрежа  Laughing  Mr. Green
Иначе, ако се абстрахирате от комарите всичко так е о кей. Времето е много по топло от БГ, поне с няколко градуса.

# 404
  • Бургас
Jam мисля че това е залива на Торони. Аз като ходила само там и като безкрайно впечатлена скоро няма да забравя тази гледка  Heart Eyes
Освен това искам да благодаря на всички, които споделят преживени емоции. Благодарение на вас в мечтите си бях в Гърция почти всяка вечер от началото на годината, макар и почивката ни да беше в края на август.
Снощи пък цяла вечер малкия беше с температура и като я свали дремнах един час. Познайте какво сънувах след разказа на divna_  Simple Smile и дори се събудих отпочинала все едно съм била на почивка  Hug
Аз ви благодаря че ви има и се надявам да продължавате да споделяте преживяното. Така хората като мен с малко опит в пътуването в Гърция създават и осъществяват мечтите си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт