Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 49 419
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 930
  • Ямбол
Лили, дай рецепта за тесто за гофрети, моля. Все не ми стават.
Сега ще ти препиша рецептата от моята книга, но тя е за палачинки, а аз я променям леко и правя гофрети и стават много хубави.
1/2 литра прясно мляко, 2 щипки сол, 4 яйца, 1 супена лъжица захар, 250 г брашно, 1 прах ванилия, 1 супена лъжица олио, 20 г топено краве масло

Аз слагам малко повече мляко, че не ни стига това и съответно доста повече брашно, гъстичко трябва да е, една идея по-гъсто от сместа за палачинки. Слагам повече захар, поне 3-4 лъжици и повече масло и два праха ванилия. Бъркам първо яйцата, после всичко без брашното, после половината мляко, после брашното(около 3-3 и 1/2 чаени чаши) и после добавям останалото мляко докато наглася гъстотата.

# 931
Smilka, препоръчвам силно HTC One. От както излезе съм с него и не мога да му намеря кусур.

# 932
Антигона, и на двете снимки си хубава,колкото може да се види  Simple Smile

Янтре,моят е на 9 и настоява да гледал мача тази вечер,само не знам дали няма да заспи до тогава.

Жаки,Ванини,стискам палци всичко да е наред при вас  Hug

Искам да кажа ,че колкото и да не ми се иска се наложи да дам антибиотик на малката  Cry
ОТ кашлица не е спала нито през нощта,нито на обяд  Crossing Arms

# 933
  • София
Лили, дай рецепта за тесто за гофрети, моля. Все не ми стават.
Сега ще ти препиша рецептата от моята книга, но тя е за палачинки, а аз я променям леко и правя гофрети и стават много хубави.
1/2 литра прясно мляко, 2 щипки сол, 4 яйца, 1 супена лъжица захар, 250 г брашно, 1 прах ванилия, 1 супена лъжица олио, 20 г топено краве масло

Аз слагам малко повече мляко, че не ни стига това и съответно доста повече брашно, гъстичко трябва да е, една идея по-гъсто от сместа за палачинки. Слагам повече захар, поне 3-4 лъжици и повече масло и два праха ванилия. Бъркам първо яйцата, после всичко без брашното, после половината мляко, после брашното(около 3-3 и 1/2 чаени чаши) и после добавям останалото мляко докато наглася гъстотата.
Лили, мерси. Как ми се доядоха гофретки. Освен да хвана да направя още сега.

# 934
Smilka, препоръчвам силно HTC One. От както излезе съм с него и не мога да му намеря кусур.

Кой One? Само One? Доскоро бях с One X, първото ми HTC въобще. Падал е около 500пъти, последната година беше с изцяло потрошен дисплей, но гледай чудото - тъч скрийнът работи. Графиката работи. Микрофонът работи. Слушалката работи. От тогава си знам, че HTC е the телефон. Нарочно си взех Desire 816, а не One M8, или просто One, защото показателите на Desire 816 са в пъти по-добри отколкото на споменатите два, процесор, камера, цветове, екстри, памет, всичко. И е по-евтин, защото се води среден клас сред марката. Но при всички положения, каквото и HTC да си купиш няма да останеш изобщо разочарована. Най-добрата марка на пазара е в последно време, гледайки и чуждестранните ревюта е в пъти по-добър от Samsung и Iphone.

# 935
  • София
Аз направо ви се чудя отде нерви да им изчетете характеристиките, камо ли да ги запомните Laughing Аз съм с един телефон от не помня колко години и го чакам да умре, иначе няма смяна. Лятото ми се наложи да се поровя, че купувах на детето, ужас, голяма досада. Как пък толкова да нямам интерес към тези технологии, просто не знам...

# 936
Най-добрата марка на пазара е в последно време, гледайки и чуждестранните ревюта е в пъти по-добър от Samsung и Iphone.

Сигурно и затова се продават в пъти по-малко. Владеят цели 2.5% от пазара на смартфони.  Sunglasses

"There is also no evidence that launching more phones leads to market share growth. Apple, for example, controls 12% of the global smartphone market by only launching two phones per year. Samsung controls 25% of the market, but its share is heavily fragmented between its huge lineup of phones. Sony controls between 2% and 5% of the market, according to Fitch Ratings, while Gartner pegs HTC's share at about 2.5%."

http://www.fool.com/investing/general/2014/10/25/the-biggest-pro … xy-sonys-xpe.aspx

# 937
Напоследък ям ужасно много, а най-тъпото е, че и детето ритна кантара и се повреди, та  не знам какви са последствията Grinning Да призная, че и аз правих картофени кюфтета и чийзкейк заради темата Laughing
Иначе днес не съм готвила, мъжът ми се вихри в кухнята - прави риба на фурна, задушени гъби и зеленчукова супа.
Люто обожавам, но не точно уасаби или горчица. Моето любимо люто са чушки Шипка. Някаква тубичка уасаби имаме сигурно от четири месеца в хладилника, ядохме няколко пъти, когато по настояване на големия ми син правихме в домашна обстановка суши, че той много обича.
Възхищавам се на хора, които готвят с желание всеки ден.
Аз също нямам никакъв интерес към технологии. Сигурна съм, че дете на осем години разбира повече от мен по темата Simple Smile

# 938
Аз направо ви се чудя отде нерви да им изчетете характеристиките, камо ли да ги запомните Laughing Аз съм с един телефон от не помня колко години и го чакам да умре, иначе няма смяна. Лятото ми се наложи да се поровя, че купувах на детето, ужас, голяма досада. Как пък толкова да нямам интерес към тези технологии, просто не знам...

Все пак не даваш малко пари, пък и както сама каза - до интерес си е. Най-малкото доста от смартфоните дават фабрични дефекти чиито ремонт не ти влиза в гаранцията и сумата за него хич не е малка.

Антигона, и на двете снимки си хубава,колкото може да се види  Simple Smile

Аз затова съм хубава, защото не може да се види.  Laughing

# 939
Най-добрата марка на пазара е в последно време, гледайки и чуждестранните ревюта е в пъти по-добър от Samsung и Iphone.

Сигурно и затова се продават в пъти по-малко. Владеят цели 2.5% от пазара на смартфони.  Sunglasses

"There is also no evidence that launching more phones leads to market share growth. Apple, for example, controls 12% of the global smartphone market by only launching two phones per year. Samsung controls 25% of the market, but its share is heavily fragmented between its huge lineup of phones. Sony controls between 2% and 5% of the market, according to Fitch Ratings, while Gartner pegs HTC's share at about 2.5%."

http://www.fool.com/investing/general/2014/10/25/the-biggest-pro … xy-sonys-xpe.aspx

Говоря ти за качество. Ти ми говориш за продажби заради комерсиалност. Доволен не съм чула и видяла от Iphone или Samsung. Не и ако преди или след това не е бил притежател на HTC. 

# 940
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз съм така, Белинда. От няколко години съм с онзи Самсунг с цветята (който си избрах, защото беше червен Mr. Green) и нямам намерение да сменям. Него пък купих само защото след седем години вярна любов старата Нокиа ме изостави Embarassed.

Искам да кажа,ч е намаленията са коварна работа. Ей сега се връщам с пяна за лице, от която нямам нужда при наличие на други три, но жълтата табелка в магазина има ужасяваща притегателна сила...

# 941
  • Ланкър, планините Овнерог
Почти се разсърдих на мъж ми, като ми подари смартфон за по-миналата Коледа  Mr. Green За нищо не си заменям старата, очукана Нокийка. За да не го обидя, го ползвам, ама това да му вярвам за аларма или друго - тц. Старата Нокийка я ползвам за служебен тел и на нея разчитам. Телефона го ползвам за обаждания и за нищо друго.
За iPhone само суперлативи слушам от ползватели , но за мен цената им е безумна, особено на 6-цата. За Самсунг не знам, но знам, че сервизът им е сууупер зле (по работа ни се е налагало да контактуваме)

# 942
  • София
Жаки, стискам палци! Hug

Правих оня ден картофените кифтета. Нино и останалите, с каква подправка ги майсторите?
Аз им сложих джоджен и черен пипер, чудех се дали да не пробвам с магданоз вместо джоджена. Също ги овалях последователно в брашно, яйце и галета, печене в намазнена тавичка, станаха екстра!

Телешкото варено го правя, много е лесно и бързо, но със свинско. Нещо не го владея тва телешко, а и няма кой да го чака 3 часа, пък и все ми е едно такова гумено...

# 943
  • София
Най-малкото доста от смартфоните дават фабрични дефекти чиито ремонт не ти влиза в гаранцията и сумата за него хич не е малка.
Заинтригува ме. Те по принцип фабричните дефекти не влизат в гаранцията, но това не значи, че не следва да бъдат отстранени за сметка на производителя. Дай пример?

# 944
Елица, аз слагам чубрица. По принцип не ми е много любима подправка, но още от дете я свързвам с картофените кюфтета на баба. В тях ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт