Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 94

• 37 921
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  Hug    Благодаря за превода    не съм го гледала   и след малко  ще го изгледам   

# 286
Привет Simple Smile
Благодаря за превода   bouquet Покрай рекламите за този филм, които пускаха под темите, съм изгледала 2 - те серии с рус. суб., (втората - днес) но може би по - нататък ще се възползвам и от българския. Актьорите са ми непознати, засега филмът ми харесва  Simple Smile Успех на всички в темата   bouquet Надявам се да имам време да разгледам назад по - подробно Simple Smile

Лучияя...привет ... wavey Hug
Добре дошла    bouquet...много се радвам ...още една Геджеманка... Party Party Party
Набързо ще те запознаем...страхотни са и двамата...Ерко...от "Любов назаем"  ,,"Памуковата принцеса" и "Времето лети"... Нургюл от "Любов и наказание"...аз само там съм я гледала  bowuu

# 287
Аз го изгледах още вчера...а днес изгледах и 2 серия на руски...но сега нямам време ..по късно ще пиша bowuu Peace

# 288
  • София
Айде, и тук да се разпиша, след като снощи за нула време изгълтах първи и втори епизод от "Парампарча". Flutter
Привет! Hug Hug Hug

# 289
Момичета, здравейте! Hug
Сега изгледах първи епизод.Май ще се зарибя,ама още не знам,нека да изгледам още някой епизод и тогава ще реша.Понечих да гледам и втори с руски субове,ама качеството не е добро,така че ще чакам бг превода.Само да ми кажете чия е музиката на дизито???? Praynig

Последна редакция: нд, 14 дек 2014, 18:14 от vichom

# 290
Момичета, здравейте! Hug
Сега изгледах първи епизод.Май ще се зарибя,ама още не знам,нека да изгледам още някой епизод и тогава ще реша.Понечих да гледам и втори с руски субове,ама качеството не е добро,така че ще чакам бг превода.Само да ми кажете чия е музиката на дизито???? Praynig

ОООООООхооо Party...една Хулиганка се появиии Rolling Eyes...
Добре дошла ,мила Вичомче... wavey Hug
Филма си заслужава ...повярвай ми... bowuu Joy Joy Joy Права си за епизода с руски субки bowuu...лошо качество  ooooh! ,но независимо от това пак го изгледах... Mr. Green
А...що се отнася до музиката ...няма конкретен композитор,ако мога така да се изразя...в по голямата част от сериите звучи песента на  İntizar - Su Gibi Gözlerin Yağmur Bahar
Ето я...Само за няколко дни има над 1 милион гледания  bowuu

По назад в темата Зари беше споменала ,че на моменти е звучала и музика от 3 сезон на "Времето лети "
Е...понечих да пусна и песента с превод ,ама е блокиран клипа ... #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: нд, 14 дек 2014, 21:03 от Svet_sz

# 291
Айде, и тук да се разпиша, след като снощи за нула време изгълтах първи и втори епизод от "Парампарча". Flutter
Привет! Hug Hug Hug

ООО Rolling Eyes...още едно познато лице bowuu Peace...
Здравейййй, Тинче  wavey Hug Добре дошла  Heart Eyes

Какво гледахме и нищихме ,заедно...олее ooooh! #Crazy не си спомням Whistling...егенето си казва думата,но ...нищо Laughing...сега ще гледаме Ерко и Нуришката...  loveuuu
Значи "изгълта"   2 епизода....оххх...и аз гълтам като фиток ,но така и не ме засищат ...и после ...и пак ,и пак...дано не се задавя.... Praynig Joy Joy Joy Joy Joy

# 292
Привет, отново! Hug Hug Hug Hug Hug Добре дошли, мили момичета, Grinning Grinning Grinning Лучия  Hug Grinning,  Тинче Hug Grinning, vichom Hug Grinning, равам се, че ще споделяме разсъждения и чувства за този прекрасен филм!

vichom,  в началото на серията за автори на музиката са посочени Айше Йондер и Майки, ако правилно съм прочела турските имена, че не ме бива с тях......

Ето интервю с Еркан от тази вечер, от рускините:

Сегодня в передаче Супер Стар Лайф было интервью журналиста Селчука Инджи с Эрканом Петеккая, записала с экрана и предлагаю в нашей группе. Кто что поимет, пишет в коментах. Селчук еще и его близкий друг.

http://vk.com/erkanpetekkaya?z=video-58520450_170793316%2F27d2ae60ad0aa714f7

# 293
Светлич Hug Heart Eyes Grinning, привет, миличка, голямо разминаване правим тези дни, след малко пък аз зачезвам.....

# 294
# 295
Привет, отново! Hug Hug Hug Hug Hug Добре дошли, мили момичета, Grinning Grinning Grinning Лучия  Hug Grinning,  Тинче Hug Grinning, vichom Hug Grinning, равам се, че ще споделяме разсъждения и чувства за този прекрасен филм!

vichom,  в началото на серията за автори на музиката са посочени Айше Йондер и Майки, ако правилно съм прочела турските имена, че не ме бива с тях......

Ето интервю с Еркан от тази вечер, от рускините:

Сегодня в передаче Супер Стар Лайф было интервью журналиста Селчука Инджи с Эрканом Петеккая, записала с экрана и предлагаю в нашей группе. Кто что поимет, пишет в коментах. Селчук еще и его близкий друг.

http://vk.com/erkanpetekkaya?z=video-58520450_170793316%2F27d2ae60ad0aa714f7

Ех...който си разбира от музика си личиии...Браво ,Арфич...музикантът си е музикант.... bowuu Hug Heart Eyes
Оффф...аз забравих да гледам...цъ цъ цъ... Banghead tantrum Joy Joy JoyЩе видя мамашите...а ,ти къде отиваш... newsm78

# 296
Почвам да си редя огромната елха в Софето, досега бях на "вилата"  smile3503 и действах там, скапана съм , но трябва да си помогна, че до сряда не знам на кой свят ще съм.....

# 297
Почвам да си редя огромната елха в Софето, досега бях на "вилата"  smile3503 и действах там, скапана съм , но трябва да си помогна, че до сряда не знам на кой свят ще съм.....

Ехааа Party...аз моето мъниче още оня ден я украсих ,но у  селско Rolling Eyes...опс  ooooh!...на вилата  Joy Joy Joy...ох ,божкеее Joy...та ... на село, имам живичка елхичка ,но още не съм я украсила...
Аз съм тук Laughing...ака можеш после намини... bowuu Peace

# 298

Истанбул- Кандили...от инстаграма на Ерко... bowuu

# 299
  • София
Keii, Съни, благодаря ви за превода!  Hug Hug   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт