Искам да кажа ... (21)_26.01-01.02

• 56 738
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Виното отлежава Нино Simple Smile Шато лафит от 68 не си ли чувала Simple Smile само не го дръж на топло у вас, ами го занеси в мазата.

# 106
  • Варна
Сега се сетих, че аз всъщност го бях преписала(първи ми е бележника), но не можех да си намеря записките. А го бях правила само веднъж и не съм го запомнила.
А като съм си наумила какво да приготвя нищо друго спасително не ми идва наум. Crazy
Добре, че мтел си оправиха проблема, та вечерта си купих продуктите и го направих.  Laughing

Това със снимането на рецептата е добра идея.

# 107
Жаки, верно трафикът беше ужасен и не се спазваха абсолютно никакви правила на движение.

А аз понеже съм с тъмна коса и очи, египтяните се убиха да ми обясняват как съм приличала на техните жени. Единият каза, че щял да си отреже ръката, ако не съм чиста египтянка.  Crazy  Мъжът ми доста избесня.  Crazy

Забравих да ви кажа, че обслужващият персонал се състои само и единствено от мъже - на рецепцията, в ресторантите, вкл. и камериерите. Много ми беше странно да видя мъже да ми чистят в стаята.  Crazy Значи и те могат, а?!

maybe June , вие разболяхте ли се в Египет?
Не се разболяхме . Преди тръгване  четох за този вирус  и  че нещото , което го бори е Кока - Кола . От тук тръгнах с 3 литра , по литър за всеки  Simple Smile.  Аз по приницип газирани напитки не пия  , но заради пустия вирус ежедневно удрях по една чаша .  Не знам дали това помогна , но факт е , че не се разболяхме .
На моя мъж му предлагаха да ме купят за 10 камили . Малко му се видяха и отказа  Wink

# 108
  • някъде ... тук ...
Нино, едва ли му има нещо, ако е затворено. И у нас има доста бутилки вино, наредени легнали в едни рафтчета, дето не помня нито кой ги е носил, ни кога. Понякога отваряме по някоя, пробваме и ако е ОК - пием. Май досега не се е случвало да не става за пиене Simple Smile

Аз май ще започна като Сесили - щрак на рецептата с телефона  Simple Smile

Утро, много интересни снимки, а и ти си хубава жена Hug

# 109
Аз ги държа в един шкаф в хола, но на ниско, ама в хола е топло. И розето ли в мазето? Ще трябва да ги скрия, дето никой не пипа. Имам и една сангрия, не отваряна и една ракия. Ракията и вината са от кумовете за сватбата, цяла кошница, с някакви лични етикети, от клиенти имам вина и клетото ми розе. Ще предприема тайна акция по складирането им в мазето.  Thinking

# 110
Не мога да не ви споделя най-мързеливия "чипс", понеже доста от вас имат деца на възрастта на моите, които все искат да ядат вредни работи.
Бях чела преди години във форума рецепта за чипс от кашкавал, не съм я търсила сега, но идеята е да настържеш кашкавал, да го сложиш на купчинки върху хартия за печене, да разплескаш в кръгче и да изпечеш за няколко минути в силна фурна. Получава се точно чипс, даже и на цвят, хрупкаво е и има вкус на кашкавал. Правих го с обикновен български кашкавал, купен от Фантастико.

# 111
  • Пловдив
Аз ги държа в един шкаф в хола, но на ниско, ама в хола е топло. И розето ли в мазето? Ще трябва да ги скрия, дето никой не пипа. Имам и една сангрия, не отваряна и една ракия. Ракията и вината са от кумовете за сватбата, цяла кошница, с някакви лични етикети, от клиенти имам вина и клетото ми розе. Ще предприема тайна акция по складирането им в мазето.  Thinking
Легнали в мазето.

# 112
Здравейте,опитвам се да намеря тема за спорт и лагери за деца,но не се ориентирам ,някой да ме насочи?Simple Smile

# 113
  • Варна
За първи път приготвям нещо с нахут, дори не го знам какъв е на вкус.

Направих морковена крем супа с нахут и много ми хареса резултата.

Ако някой си пада по такъв тип храна да свирка, защото съм останала с впечатление, че друг вид ядене се котира повече Simple Smile

# 114
  • някъде ... тук ...
Здравейте,опитвам се да намеря тема за спорт и лагери за деца,но не се ориентирам ,някой да ме насочи?Simple Smile
погледни тук за разни теми: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=437

# 115
  • София
missNoir - при мен такава храна се котира, сподели  Hug

# 116
погледни тук за разни теми: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=437

Много мерси:)

# 117
  • Варна
Не се е публикувал целия пост. На другата страница е пълният.

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 15:25 от missNoir

# 118
Да информирам феновете на Лего, че в Хиполенд има намаление -40%
Янечек, не се ли разтича кашкавала, колко да е дебело кръгчето?

# 119
За първи път приготвям нещо с нахут, дори не го знам какъв е на вкус.

Направих морковена крем супа с нахут и много ми хареса резултата.

Ако някой си пада по такъв тип храна да свирка, защото съм останала с впечатление, че друг вид ядене се котира повече Simple Smile

Свир. Simple Smile

Вчера правих от моркови, грах и броколи. Замразени, от Лидл. Laughing С малко сушен лук. Разкош.
Правя разни пастети с нахут, с леща.

Общи условия

Активация на акаунт