Искам да кажа ... (21)_26.01-01.02

• 56 727
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 120
  • София
На нахута все се опитвам да му налучкам някакво удачно представяне, в супа звучи интересно  Peace

# 121
Преди време установих, че ми е трудно да правя Printscreen с телефона. Сигурно има и по-лесен начин, но не съм проучвала.
Аз пък не завиждам на къдрокосите. Била съм с къдрици, и едри, и ситни, изобщо не ми отиват.
Нахутената супа ще я пробвам. Усещам, че ще си я ям сама, както стана с една крем-супа от круши. Домочадието са консервативни и подозрителни откъм новости в менюто, а дъщеря ми на всичко отгоре е злояда. Mr. Green

# 122
  • Варна
missNoir - при мен такава храна се котира, сподели  Hug
Скрит текст:
Продукти:
за 2-3 супи

3 моркова
1/2 ч.ч. накиснат за 1 нощ нахут
1 с.л. растителна мазнина
1 ч.л. кориандър. Аз имам смлян, но може и на зърна.
1 ч.л. сол
2 с.л. заквасена сметана.
сухари

Сложих прясно мляко, вместо сметана.

Морковите се измиват, почистват и нарязват на колелца.
В тенджера се загрява олиото и се добавя кориандърът. Разбърква се 1-2 пъти и се изсипват морковите и нахута. Долива се около 600 мл вода и се вари около 20 минути, докато нахутът е сварен, а морковите меки. Посолява се и се пасира до крем.

Наистина стана готова за 20-30мин, което не го вярвах. Викам си, че този нахут ще го варя с часове.

# 123
  • sofia
На мен Хонг Конг много ми хареса за разлика от Сингапур и Банкок. С жилищата обаче наистина е сложна работата.  Mr. Green
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2306842/Stunning-images- … e-Borg-cubes.html
Тези са осъществили плана "цяла България в София"  Mr. Green И висящи гащи, остъклени тераси, климатични тела...всичко е, както си трябва.
Цитат
City dwellers: Hong Kong is home to a population of more than seven million people, squeezed into an area measuring just 424 square miles

# 124
  • София
Жаки и Утро, много хубави снимки и красиви жени.
Янечек, ще го пробвам и аз този чипс, че със синa ми постоянно се разправяме за любовта му към чипса. Днес става на 10 години, да ми е жив и здрав.
Саня, и твоето детенце да е живо, здраво и щастливо!
Тонка, много ме разсмя с ликьорчето, днес работният ден ще ти е песен  Grinning
По-назад в темата говорихте за профилактичните очни прегледи на децата. Аз моите ги водя всяка година. Сега разбрах, че в магазина им на Мария Луиза ще се провеждат безплатни прегледи на деца до края на февруари:

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 15:41 от buni

# 125
  • Варна
Честити рожденици, Саня и buni!  Hug

При нас обявиха грипна ваканция за учениците от утре.
http://www.moreto.net/novini.php?n=278138

# 126
Аз пък завиждам на тези с права и гъста коса. Кой, каквото си няма.

# 127
А може ли да нахалствам и да попитам за линк към пловдивски  групи:)

# 128
  • София
А може ли да нахалствам и да попитам за линк към пловдивски  групи:)
Скрит текст:

# 129
Тенк ю:)

# 130
  • София
Току-що прочетох, че Демис Русос е починал и много се натъжих.
 Flowers Rose Flowers Rose
https://www.youtube.com/watch?v=XXfPO-thpZo

# 131
  • Пловдив
Днес докато се мотках по центъра реших къде искам да живея в Пловдив Simple Smile Честно да ви кажа - изобщо нищо не искам Simple Smile Simple Smile Simple Smile Сега остава да видя след колко години ще мога да си го позволя - 300-400?!?!? Simple Smile

# 132
  • някъде ... тук ...
Честити ви 10годишници, Саня и Бъни  bouquet
Да са ви здрави и по-малко да се ядосвате едни други Hug

# 133
...Форумът ме изхвърля непрекъснато и ми дава грешка след грешка, Фейсбук цикли, скайпът ми не ще да се свърже...
Е хубаво де, ама как пък така всички сайтове, които ми трябват, бъгват по едно и също време  Thinking
И аз съм така.
Скорост за свързване с виртуалния свят - клони към нула  Thinking
Със скайп не се разбрахме. В опити да си реша проблема, го деинсталирах. Това беше един от съветите, които прочетох. Стари версии, нови такива... Добре. Посетих control panel. И сега какво? Не мога да го кача отново, защото имам не знам си какво ограничение.  #Crazy
Пробвах се и през мобилния нет. Същата история. Да си проверя данните.
За сега оставям битката за по-късни вечерни часове.
В домашни условия.
Имам ценни контакти в скайп и дано не се налага да правя нов  Praynig

Може би ми трябва онова шишенце от бюрото на tonkabonka Wink Аз обичам такива напитки.

# 134
Днес сестра ми гледа малката у нас.Вчера чистих, а одеве се прибирам и какво да видя-сестра ми така подредила, не можах да си позная къщата.Всичко свети, а малката нахранена и се усмихва като ангелче.  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт