Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата за участие в играта за размяна на книги и как се провежда?
Как се избират участниците в играта за размяна на книги?
Какви са правилата за писане и участие в темата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата за участие в играта за размяна на книги и как се провежда?
Участниците в играта за размяна на книги трябва да изготвят списък от 5-6 желани заглавия, като стойността на всяка книга не надвишава 15-20 лв. След това се тегли жребий между участниците, които ще получат подарък. Подаръкът включва книга, картичка и по желание на изпращащия - дребен сувенир и нещо шоколадово. Играта се провежда два пъти годишно - Коледна и лятна игра, като хората от чужбина трябва да предоставят адрес за получаване в Българ
-
Как се избират участниците в играта за размяна на книги?
-
Какви са правилата за писане и участие в темата?
Участниците трябва да се представят в темата, да бъдат активни и да спазват правилата за поддържане на приятна атмосфера и безпрепятственото провеждане на игрите. Всички въпроси относно правилата трябва да се отправят към определени потребители, които отговарят за поддържането на атмосферата и регламента в темата.
-
Какво е съдържанието на темата във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?

Имам и 4те книги Кросфайър мога да ти ги пратя 
Прищя ми се нещо пролетно вече ....
днес щях, ама бащаткото бърза ли, бърза... нищо не направих.

Знам, че не ми отива да проявявам такъв тип характер, вчера едва се сдържах да не кажа на библиотекарката, че няма да взема книгата, че съм я чела вече, но си прехапах езика и я взех. Инат имам за трима.
Ама к`ви са тия лигави никове, бе.