Отговори
  • София, в полите на Витоша
Дойде ми тази идея преди време, споделих я при многодетните мами  и те я посрещнаха с ентусиазъм...струва ми се че доста мами ще ни подкрепят, но не знам към кого да се обърна.
Направи ми впечатление, че доста мами имат по три и четири дечица , но писането в една тема е доста объркано и някак не може да се систематизира цялата информация- да се отдели текущата от останалата ...
Идеята е да има отделно място, където да споделяме радостите от пълната къща, проблемите на многодетните семейства, законовите уредби, правата и привилегиите, място, където колебаещите се да имат повече деца да срещнат подкрепа  и разбиране, където да се коментира отглеждането на деца с голяма възрастова разлика, където да обменяме опит, информация и защо не колички, обувки и дрешки...
Благодаря на всички за подкрепата и очаквам скоро да има подфорум МНОГОДЕТНИ СЕМЕЙСТВА

# 1
Здравей,
Четно казано аз не виждам нужда от подобен форум. Защото форумите така или иначе покриват всички аспекти от майчинството и родителството като цяло. Не мисля, че ревността при три деца е с нещо различна от тази при две или четири. Същото се отнася и за другите проблеми. Винаги може да се пусне тема с въпрос отправен преди всичко към майките на повече деца или към майките на момчета и т.н. и да се получат адекватни отговори.
Не ми харесва и защото така част от потребителите се отделят, неминуемо започват да се допитват само една до друга и получават ограничени информация, а останалите пропускат възможността да четат защото не влизат в специализирани под-форуми. Визирам това което се получава в "Родители в чужбина" или в "Отчетните" форуми. Не бива да се пропуска и това, че има майки които не са многодетни, но произхождат от такива семейства и също могат да пишат в темите ви, ако се отделите това едва ли ще го правят.
От друга страна аз харесвам многодетните майки и смятам, че раждането на повече деца трябва да се популяризира, което няма да стане ако се обособите и започнете да си пишете отделно, сами със себе си.
Нищо не ви пречи и сега да си пускате теми в които да си обособявате информацията, не пречи да пускате отделни теми за различните неща които ви интересуват и с които се занимавате (визирам сдружението ви) и т.н.
Смятам че форумите трябва да ни сплотяват, а не да ни разделят.
Успех

ПС. Местя темата.

# 2
  • София, в полите на Витоша
Мнението ти напълно съвпада с моето по всички въпроси, просто забелязах по себе си че като търся инфо за децата отивам в нашите деца, като търся татковци- в Татковци, като търся по възраст, питам в Отчетните, като ме интересува кърменето- в Кърмаческият, а като ми трябва инфо за правни въпроси при отглеждане на деца без брак- в самотни родители... това беше и моята логика...
Иначе не пречи да се пускат тими в общите, но така наистина няма ситематичност в информацията... но нека другите мами да кажат, аз само попитах...

# 3
...може би 1-2-3 теми със специфична информация за многодетните ще свърши за сега работа - а също така ще очертае границите на това което е нужно да е "отделно". мисля, че няма да попречи, а ако станат големи темите ще е доста ясно че е нужен подфорум... само вмятам идея, нищо повече.
бтв тази иконка за кърменето
http://i7.photobucket.com/albums/y288/boodafli/BAC1breastfeeding09.gif
кефи:)

# 4
Не смятам, че трябва да има отделен форум и без това многодетните мами нямат достатъчно време, стига ни една тема, там всеки си казва каквото има и без да губим много време в отваряне на нови "прозорци", четем всичко наред.  Peace

# 5
Мисля, че ако има една закована тема, пак ще е удобно Peace

Общи условия

Активация на акаунт