Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата и изискванията за участие в играта за размяна на книги?
Как се играе играта за размяна на подаръци-книги?
Какво представлява комбинацията бира със спрайт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата и изискванията за участие в играта за размяна на книги?
Играта за размяна на книги включва създаване на списък с желани от тях заглавия на книги, чиято стойност не надвишава 15-20 лв. За да участват в играта, новият участник трябва да е бил активен в темата поне два месеца и хората да го познават добре; той не трябва да има нищо против включването му в играта. Правило 1 няма да се прилага за хора, които имат препоръка от вече активни потребители на темата.
-
Как се играе играта за размяна на подаръци-книги?
Играта включва създаване на списък с желани заглавия, теглене на жребий сред участниците, избор на книга от списъка на получателя и изпращане на книгата като изненада. Играта се провежда два пъти годишно - по Коледа и през лятото. При голям интерес може да се играе по-често, но трябва да има поне тримесечен период между игрите.
-
Какво представлява комбинацията бира със спрайт?
-
Какво представлява напитката радлер?
-
Какви са основните предимства на учителите в образователната система?

Деси 

То да работиш ли в нея, детето ли да си пуснеш в нея. И всичко идва именно ОТ ГОРЕ. Както е и всичко в държавата, за съжаление

и се чудя пила ли съм бира със спрайт. Не може да не съм, ама повече за бирата с фанта и кола се сещам. Панаш казва уикито, че е на френски, ако съм го прочела вярно изобщо.